|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy da się go rozgryźć ? Proszę o porady.
Witam
![]() Pewien czas temu poznałam fajnego faceta ( z wyglądu i charakteru ) ale właśnie załącza się przy tym pewne ALE. Zostałyśmy zaproszone przez jego kolegę z przyjaciółką na grilla. Jednak plany nam się zmieniły i dopiero później spotkaliśmy się wszyscy w klubie. Na następny tydzień kolejny grill i już akcja rozwinęła się bardziej, tańczyliśmy ze sobą dobrą godzinę, napisałam mu przed ostatnim spotkaniem, że słyszałam iż mu się podobam lecz nic nie odpisał... Na ostatnim spotkaniu nic o tym nie wspomniał. Przyjaciółka mówi mi za każdym razem, że spodobałam mu się i ciągnie go do mnie lecz po takim jego zachowaniu sama nie wiem co o tym myśleć... Więc nasuwa się moje pytanie, myślicie że on się mną bawi, pogrywa sobie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy da się go rozgryźć ? Proszę o porady.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Gdyby był zainteresowany to pewnie być o tym wiedziała. Wykorzystałby sytuacje, bo kilka ich już miał.
A tak to nie jest. (jest jakaś szansa że chłopak jest nieśmiały i speszyłaś go smsem, ale bądźmy realistami) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jak b y mi koleś za którym wypatruje oczy wyskoczył z sms-em "hej, słyszałem ,że ci się podobam?" to też bym się lekko speszyła i udawała ,że wcale ale to wcale facet mnie nie rusza
![]() we flircie fajne jest to ,że niby wszysyc wiedzą o co chodzi ale nikt tego wprost nie mówi..... spłoszyłaś go ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ten sms Twój trochę żałosny,jak dla mnie, ale co się stało, to się nie odstanie.
poczekaj na dalszy rozwój wydarzeń
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wierzyć nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Masz naście lat, prawda? I to stąd wynika Twoje zachowanie, a raczej tok myślenia. Na dodatek - bezsensowny tok myślenia.
Nie rozumiem, po co w ogóle mu o tym pisałaś? Widziałaś faceta zaledwie kilka razy i wyskakujesz do niego z takim tekstem?! I to na dodatek dlatego, że koleżanka tak twierdzi? Śmieszne, bardzo śmieszne. I wcale mu się nie dziwię, że nie rozpoczynał tego tematu, bo Bóg wie co sobie pomyślisz. Jeśli by Ci powiedział, że owszem, wpadłaś mu w oko to od razu planowałabyś ślub i gromadkę dzieci. ![]() Moja rada: nie narzucaj się! Jeżeli, rzeczywiście mu się podobasz to znajdzie sposób, by Cię o tym poinformować albo żeby dać Ci to odczuć swoim postępowaniem, a Ty nie musisz go zmuszać, żeby tak było! Pozwól, by sytuacja sama się rozwinęła.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
.
|
gratuluje, skutecznie odstraszylas potencjalnego adoratora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.