|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Farba w kolorze ciemny brąz , jakie polecacie?
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Farba w kolorze ciemny brąz , jakie polecacie?
Jedno co Ci mogę powiedzieć, to napewno nie kupuj ciemnego brązu bo na bank Ci wyjdzie prawie czarny
![]() Ja zanim wróciłam do ciemnego brązu, robiłam joanną palona kawa, i byłam zadowolona, włosy były ciemne, ale napewno nie czarne. Może zaraz po farbowaniu, ale szyyybciutko się wypłukała. A na czekoladę nigdy nie farbowałam, więc co do tego odcienia to Ci nie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja polecam iść do fryzjera, który sam Ci dobierze kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
sayoss
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a jakim kolorem farbowalas z syosa?i podaj wiecej szczegolow czy niszczy wlosy wysusza itp bo slyszalam ogolnie zle opinie na temat tej farby a sie na nia czaje bo mam juz okropne odrosty oczywiscie z poswiata rudego itd a chce jakis ladny ciemny braz bez rudych i bordowych poswiat ,do tej pory farbowalam farba zmywalna garier movida w odcieniu braz i to jest najlepszy odcien prawdziwy ciemny braz wychodzi nie czrny i schodzi ladnie tylko szkoda ze zmywalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.