|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
![]() Pieczenie, palenie skóry
Wiza¿anki. Mam nadzieje ze mi jako¶ pomo¿ecie. Od 3 dni piecze mnie delikatnie skóra na ca³ym ciele. By³am u lekarza i pani doktor powiedzia³a zebym zaczê³a braæ witaminy
![]() ![]() ![]() Na ¿ebrach, tu¿ pod piersi± pojawi³o mi siê 5 b±belków. Wygl±daj± jakby pogryz³y mnie komary ale ... sama nie wiem. Jesli macie jakies pomys³y to dajcie znaæ .. jak mogê sobie ul¿yæ i sk±d siê to bierze ? Od razu dziêkujê. ![]()
![]() |
#2 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
Dot.: Pieczenie, palenie skóry
to moze czas zmienic lekarza, skoro ten jest ignorantem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam taki zamiar ;/ bo to co ona robi to siê w g³owie nie mie¶ci.
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 811
|
Albo cos zjadlas i masz uczulenie na zywnosc albo nosilach ciuchy wyprane w tym samym proszku do prania, ktory Cie podraznil. Mi to wyglada na alergie skoro tak na calej skorze, pomysl czy mialas kontakt z czyms uczulajacym. Jakby to byla roslinka to by wyszlo miejscowo, jak na calej skorze to chyba od jedzenia.
A moze sie w czyms umylas? Moja lekarka tez taka jest ;/ Wapn wypij, nie zmieniaj poszewek poscieli na swiezo wyprane, zostaw stare, to samo z pizama. I nie kap sie, wez prysznic, a glowe umyj nad wanna, zeby sie szampon po Tobie nie lal. Mozesz zrobic probe, czy balsam do ciala piecze. Ale on moze podrazniac, jedyne co to krem dla dzieci albo nivea nie podrazni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 274
|
Przyczyn mo¿e byæ 1000 ale je¶li chcesz ulgi to ob³ó¿ siê jogurtem naturalnym. Takim z lodówy. Nie do¶æ, ¿e ukoi to mo¿e jeszcze pomóc na ewentualne podra¿nienie/uczulenie.
Do tego wziê³abym zyrtec czy inny amertil. Krzywdy nie zrobi a mo¿e pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja juz sama dziewczyny nie wiem. Przesz³am ostatnio kilka wstrz±sów psychicznych , mam os³abiony organizm bo 2 chorobach naraz ...G³upio jest mi i¶æ na pogotowie a przychodnia dzi¶ zamkniêta.
Dziêki kochane. Dostosuje siê do waszych rad.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 811
|
Mozesz isc do apteki, tam tez cos powiedza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
A oprócz tych zmian na skórze masz jeszcze jakie¶ dolegliwo¶ci? Np. w okolicach tych b±belków? Lub nie wiem... g³owa Ciê boli, jeste¶ os³abiona, miê¶nie bol±?
Pytam, bo sama jestem ju¿ trochê przewra¿liwiona na tym punkcie ![]() ![]() Te b±belki mog± byæ tu kluczowe, bo czasem nic innego nie boli, wiêc najlepiej wybierz siê do innego lekarza, najlepiej jak najszybciej. ¯yczê Ci, ¿eby to nie by³o nic powa¿nego.
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-20 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 437
|
Cytat:
![]() id¼ na pogotowie, chcesz cierpieæ czy siê wyleczyæ?
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Reme ja mam wra¿enie ¿e bol± mnie p³uca, czujê po prostu ciê¿ar w okolicach p³uc. A do tego pluje flegm±. B±belki na pocz±tku wygl±da³y jak zwyk³ê pogryzienia komarów teraz zaczê³y siê na nich robiæ strupki ( wielko¶ci g³owki od szpilki). Trochê piek±, troche swêdz±. Po dotkniêciu ich czuje okropne pieczenie. Jak to u Ciebie wygl±da³o? Jak te b±belki wygl±da³y?
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie z opisu wygl±daj± inaczej, ale kto wie, co to mo¿e byæ. Mo¿e to nie¶wiadomie drapa³a¶, wiêc id¼ do lekarza, nawet na pogotowie. Ja by³am z tym w³a¶nie na pogotowiu, bardziej siê tam uda³am z bólem pleców a jak zobaczyli b±belki, to mnie wys³ali na oddzia³ chorób zaka¼nych do zdiagnozowania dla pewno¶ci. Nie masz co siê wstydziæ. U mnie by³o wa¿ne, ¿eby jak najszybciej zacz±æ braæ leki przeciwwirusowe. Nawet, je¶li oka¿e siê, ¿e to nic powa¿nego, to chocia¿ bêdziesz wiedzieæ, co z tym zrobiæ. Jeszcze ma³a ciekawostka... uda³am siê z tym na pogotowie a tam co? Lekarka mnie obejrza³a, zrobi³a wielkie oczy i z u¶miechem zaczê³a wo³aæ wszystkich, którzy byli w pobli¿u, krzycz±c co¶ w stylu "Chod¼cie tutaj! Chyba mamy tu ³adnego pó³pa¶ca, zobaczycie jak wygl±da na ¿ywo" Po chwili sta³y nade mn± chyba ze trzy osoby, ogl±da³y "okaz" i debatowa³y, czy to rzeczywi¶cie to. I w koñcu wys³ali na zaka¼ny, gdzie ju¿ takich cyrków nie by³o.
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-20 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 538
|
Cytat:
A tam zaraz g³upio ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
No dziewczêta... wysz³o szyd³o z worka
![]() ![]() Jeste¶cie kochane ;*
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ale masz szczê¶cie, ¿e nie przechodzisz tego ciê¿ko, bo to paskudne choróbsko. Ja umiera³am przez dwa tygodnie i z nóg mnie ¶ciê³o a kolejne dwa mêczy³am siê z pêkaj±cymi b±blami (ostatecznie wysypa³o mnie od po³owy brzucha do po³owy pleców, piêkny "pó³pas"
![]() ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-22 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.