|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ochudzanie i cwiczenia
Hej. postanowilam wziasc sie za siebie... zapisalam sie na silownie jakies 3-4 tyg temu i sporo cwicze... (staram sie byc na silowni prawie codziennie), przewaznie sa to jakies klasy typu aerobik zumba body combat... tez zrobilam kilka sesji na samej silowni z ciezarkami... biore chrom (plus cos tam jeszcze ale nie pamietam,,, najwiecej jest tm chromu) plus biore 2x2 tabletki 1000mg CLA. staram sie nie jesc slodyczy. raczej udaje mi sie. tez staram sie uwazac na to co jem... no ale problem jest w tym ze na wadze nic a nic nie spadlo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ochudzanie i cwiczenia
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Te tabletki, które bierzesz działają raczej jako placebo, bo korzyści innych chyba z nich nie ma. Bardzo dobrze, że chodzisz na siłownię
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mam 165 i waze 75...
![]() i wlasnie apropo jedzenia to ja nie wiem ile mam tego jesc zeby nie spowolnic metabolizmu... ![]() a CLA naprawde nic nie daje? a co do cwiczen? jakos jestem bardziej zmobilozowana idac na taka klase nic sama na rowerku czy tam biezni... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zajrzyj tutaj jeśli masz wątpliwości co do posiłków na cały dzień: http://www.twojafigura.eu/jak-zaplan...na-caly-dzien/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
smutne minki bo chce schudnac a to nic a nic nie idzie...
![]() ![]() ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chyba za dużo nie jesz (a ciuchy ci nie spadają? bo czasami na wadze sie nie rusza a po ciuchach widać) ale może za dużo tej siłowni - powinnas spalac kalorie a ty może za dużo budujesz mięśni a to waży.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no walsnie moze i tak po ciuchach to troszke widze... chociaz teraz mam przerwe na silowni bo mam egzaminy i chora jestem ;/ ale od kwietnia zaczynam codziennie chodzic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zmierz jakie masz obwody i sprawdź za 2 tyg czy coś ruszyło, wagą się nie sugeruj
![]() Jedz więcej warzyw, dodawaj je do (prawie) każdego posiłku. Do tego moim zdaniem za mało jesz. Do pracy możesz brać owoce lub sałatkę, a co do jogurtów - patrz, czy nie ma za dużo węglowodanów, często tłuszcz jest obcinany a węglowodany nie - i w efekcie wpada kupa cukru. No i ograniczyłabym trochę te jogurty i batonika i zastąpiła zdrowszymi rzeczami (jogurty w nadmiarze mogą źle wpływać na dietę, a ten batonik - co wrzuciłaś linka - ma na drugim miejscu w składzie cukier). A jeszcze co do tych pestek słonecznika - jesz malutką ilość więc nie ma co ograniczać, tłuszcze są potrzebne - szczególnie te dobre. Trochę słonecznika czy kilka orzeszków dziennie nie zaszkodzą ![]() Co do sportu - każda aktywność fizyczna jest twoim sprzymierzeńcem, póki nie przesadzisz z ilością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
mi sie czasem wydaje ze za duzo jem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
MOże coś nie tak z dietą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak mi się nie chce myśleć nad obiadem to kupuję warzywa mrożone i dorzucam mięsko do tego + ryż brązowy lub makaron pełnoziarnisty, poczytaj trochę podwieszonych artykułów na dietetyce, zobacz przykładowe jadłospisy dziewczyn na redukcji i próbuj dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.