|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ubrania na jesień.
Wizażanki!
Wychodzę rano z domu są 3 stopnie , wracm z liceum jest 16 stopni. Rano mam na sobie ubrane siedemnaście tysięcy swetrów a jak wracam to wszytko nosze... co zrobić ? modlę się kiedy będzie zima !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Ubrania na jesień.
Też miałam kiedyś taki problem. Dojeżdżałam do szkoły i tak: z jednej strony jak byłam w autobusie czy w szkole, to gorąco, z drugiej- jak czekałam z 15- 30 min na autobus, to zamarzałam...
![]() W szkole dziewczyny nosiły grube kurtki i cienkie swetry, albo cienkie kurtki i grube swetry. Teraz do szkoły jeżdżę samochodem, więc nie mam problemów. Nie wiem, może rób jak powyżej: noś grubą kurtkę i coś cieńszego pod spodem. Mnie się zawsze wydawało, że zamarznę, ale nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() Mnie jest cieplej, jak mam np. ciepłe buty/rękawiczki/czapkę/szalik. Nie chodzi tylko o kurtki i swetry. Jest jeszcze jedno wyjście- pogodzić się z tym.
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To jest najważniejsze, jest decathlonie cos takiego jak ciepła bielizna, to jest komplet koszulki z dł. rękawem i kaleson ze specjalnego bardzo ciepłego tworzywa - cieniutkie, a bardzo ciepłe. W razie czego nie zajmuje wiele miejsca...
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Racja, nie musisz nosić kilku rzeczy wystarczy jeden porządny polar i już jest cieplej. Tylko nadal musisz go nosić w plecaku... Może kamizele jakas cieplejszą, nie zajmuje tyle miejsca.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
można się zaopatrzyć w bieliznę termiczną np. brubeck i kłopot z głowy
Można się też ubierać na cebulkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja mam ten sam problem. Wiec nosze cieplejszy, ale nie zimowy płaszcz i botki. Do tego materiałowy szalik i mam zawsze przy sobie rękawiczki. Pod spodem bluza + koszulka albo cienszy sweter. Jak ci zimno w stopy to cieple skarpety, widziałam w szkolnej toalecie jak sciągały przed zajęciami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.