|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kamerzysta zwleka z oddaniem filmu
Witam. W czerwcu tego roku miałam ślub i wesele.Zatrudniłam kamerzystę z którym wcześniej podpisałam umowę o dzieło. Dziś mija prawie 3,5 miesiąca, a on od około dwoch zbywa mnie tymi samymi tekstami " w tym tygodniu płyta będzie"
Jeśli chodzi o umowę to On zobowiązuje się wykonać film z wesela w ciągu miesiąca , lecz ten okres może sie przedłużyć z przyczyn niezależnych od Niego. Z tym, że to przedłuża się (jak juz wcześniej wspomniałam) ponad 3 miesiące. Jestem pewna na 99% że "olał" sprawę i mu się zbytnio nie spieszy z wykonaniem tej usługi. Filmu do rąk nie dostałam i o ile dostanę to z miejsca każe sobie go sprawdzić. Moje pytanie brzmi: Czy jeśli dostanę ten film zrobiony w taki sposób na jaki się z nim umawiałam to czy mogę nie wypłacić całej sumy za to, że zwlekał tak dlugo z oddaniem? Czy ktoś miał taki problem?
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kamerzysta zwleka z oddaniem filmu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.