|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Opalizujacy mahoń ganriera - bardzo ciemny?
Witam wszystkie forumowiczki
![]() Przychodzę tutaj z następującym problemem. Mój obecny kolor włosów to dość jasny blond. Jestem już parę miesięcy po ostantim farbowaniu, pojawiły się odrosty, więc pomyślałam żeby totalnie odmienić swój kolor. Myślę o ciepłych brązach, może lekko wpadających w rudość, o coś takiego: http://wd2.photoblog.pl/np1/201110/1B/105896821.jpg Wybrałam się więc do drogerii i kupiłam farbę, o której właściwie nie wiem co myśleć czyli opalizujący mahoń firmy Garnier. Wg mojej mamy jest on totalnie za ciemny i szkoda moich włosów na tę farbę. Dodaję zdjęcie z moim obecnym kolorem http://wd5.photoblog.pl/np3/201111/34/107557714.jpg Co sądzicie o tej farbie? Dobry pomysł? Jestem ciekawa jak ten kolor przyjmie się na moich włosach. Ewentualnie może macie pomysł jakiej farby użyć by wszedł mi pożądany kolor? I najlepiej z Garniera, bo nie niszczy bardzo włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opalizujacy mahoń ganriera - bardzo ciemny?
Moim zdaniem będzie Ci ładnie w kolorze, który wybrałaś.
![]() Masz porcelanową cerę i ładnie będzie się komponowała z rudymi włosami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Opalizujacy mahoń ganriera - bardzo ciemny?
rudy jest modny i teraz każda farbuje na ten kolor i tobie pasuje ten kolor i nie jest za ciemny więc możesz śmiało malować. A jeśłi chodzi o szkodliwość to tylko palette są farbami które niszczą włosy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.