|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy karmiłaś BLW swoje dziecko? | |||
Tak, karmiłam BLW- fajna sprawa
|
|
2 | 50,00% |
| Tak, karmiłam tak, ale zrezygnowałam bo.... |
|
1 | 25,00% |
| Nie, nie spotkałam się z tym, ale nie budzi to mojego zaufania bo.... |
|
0 | 0% |
| Nie, nie spotkałam się z BLW, ale może być ciekawe |
|
1 | 25,00% |
| Głosujący: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 | |
|
Zadomowienie
|
BLW, z czym to się je?
Trafiłam na BLW w książece o eko rodzicielstwie Reni Jusis.
Zaciekawiła mnie ta forma karmienia, bo wiem, jak wiele dzieciaków ma traume z powodu jedzenia ![]() Tutaj link: http://babyledweaning.pl/start/co-to-jest.html Spotkała się, któraś z Was z czymś takim? A może Mamy mają jakieś swoje intuicje dotyczące tego rodzaju karmienia mimo braku doświadczenia? Ogólnie- co o tym sądziecie? ![]() Najbardziej zależy mi na Waszych wypowiedziach. Sonda jest tylko ku uporządkowaniu wieści ![]() Z góry dzięki!
Edytowane przez 33owieczka Czas edycji: 2011-12-29 o 12:09 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: BLW, z czym to się je?
Z wyszukiwarką się to je
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31284022]Z wyszukiwarką się to je
[/QUOTE]może pomogę autorce wątku - bo też się interesowałam tym tematem i czasami sobie tak jemy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500942
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki!
Z wyszukiwarką od razu smaczniejsze ![]() Przepraszam, że odrazu do wyszukiwarki nie zalokałam, ale mam nadzieje, że wybaczycie cierpiącej na bezsennośc ciężarówce
Edytowane przez 33owieczka Czas edycji: 2011-12-30 o 01:51 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.