|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Różności. STYCZEŃ
Witam!
Mam dla was kilka rzeczy na wymiankę. Później jeszcze dołożę, ale z czasem. A więc nie przeciągając zabieram się do pisania. WARUNKI Jestem nowa i oczywiście wiem, że nie jestem jeszcze "zaufana" dlatego wysyłam pierwsza. Nie odmieniam się. Ognisty czerwień - dokładka. Szarość pochmurnego nieba- nie ma. Pomarańcza lata - rezerwacja. RÓŻNOŚCI 1.Lakier do paznokci INGLOT NAIL ENAMEL 868 16ml. Zużycie małe. Może 1/6 produktu. 2.Garnier Tonik ściągająco-oczyszczający, przeciw zanieczyszczeniom, redukuje nadmiar sebum, przeciw niedoskonałościom (seria Czysta skóra), 200ml. Zużycie: mniej niż połowa butelki. 3.Garnier Krem nawilżający, długotrwały efekt matujący (seria Czysta skóra), 75ml. Nowy, nieużywany. 4.Ziaja kokosowe masło do ciała, liporenegeracja skóry OMEGA3+OMEGA6+witamina E, 200ml. Zużycie średnie. 5.Ziołowa sól do kąpieli stóp, z dziką miętą wodną, 510g. Zużycie małe. 6.Ziaja masło kakaowe, balsam do ciała, skóra normalna sucha, 200ml. Zużycie: około połowa butelki (świetne na przetestowanie czy nam pasuje). 7.Nivea SOS, regenerujący balsam do ciała, olejek z nagietka, skóra bardzo sucha. Nowy, nieużywany. 8.Ziaja nuno, antytrądzikowy krem matujący, odcień opalony, cera zanieczyszczona, skłonna do wyprysków, 02. Nowy, nieużywany (przez przypadek wzięty inny odcień) ZDJĘCIA http://imageshack.us/g/546/p1020456.jpg/ Edytowane przez Perfumowiczka Czas edycji: 2012-01-06 o 20:49 Powód: Dokładka kosmetyków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różności. STYCZEŃ
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności. STYCZEŃ
Witaj może coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.