|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
STYCZEŃ- musisz tu zajrzeć S- M-L-XL- dużo nowości!!!! i dla dziecka:)
Można pisać!!!!- zapraszam
Prosze raczej o opisy a nie linki;0 ze względów ekonomicznych wolę większe wymianki ![]() Nie wymieniam się na kosmetyki interesują mnie ciuchy, dodatki![]() czego szukam : -kamizelki M - marynarki M - spodni - sweterków rozpinanych -trencz na wiosnę - płaszczyka na zimę- krótkiego ![]() - ubranek dla dziewczynki na 92-98 ![]() - ksiązeczek z bajkami dla dzieci ![]() nosze rozmiar M L i tylko takie ciuchy w tym rozmiarze mi proponuj! zaczynamy:0 BLUZKI 1. Z koronkowymi ramionkami- wada przesunięty szew juz taką kupiłam bo nie przeszkadza to M/L 2. biznesowa bawełna z jedwabiem- była bardzo droga i bede wybredna S/M 3. morska mega nietoperz stan idealny M 4. koszula biała elegancka odcinana pod biustem M L 5. atłasowa z kokarką- kuiona na wesele za 80 zł! z metki xxl ale dobra na L XL 6.czerwona na ramiaczkach mozna z szarfy kokarde zawiązać piekna jedyna wada to malutkie odprucia satyny od reszty materiały- nie ma zadnej dziury ani nic tylko wstawka satynowa w dwóch miejscach jest po podszycia - ja nie posiadam maszyny;( 7.tunika fioletowa cappucino L XL 8.pudrowy róż z kokardą lub krawacikiem M 9.tunika z ćwiekami, ramiączka plecione jak warkocz mega fajna- troszke odcinana pod biustem chowa mankamenty figury M L 10.fajna na szyje M Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-19 o 09:01 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ- musisz tu zajrzeć S-M-L-XL- dużo nowości!!!! i dla dziecka:)
BLUZKI CD.
1. AMISU S M jest w stanie idealnym 2. w kratkę S M 3. koszula w paski i różyczki beżowa fajne mankiety 4.swerterek2 w 1 stan dobry+ roz z metki 42 ale to takie wieksze M L 5.chabrowa bluzeczka M 6. TUNIKA WYSZCZUPLA m l 7.ciepły nietoperz sweterkowy 8. ciepła spódnica 40 nowa 9. klasyczna atłasowa M Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-30 o 16:28 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
SPÓDNICE
I SUKIENKI![]() 1 .sukienka ASOS NIEBIESKA UROCZA m l 2 SUKIENKA BOMBECZKA Z CEKINKAMI ml 3. śliczna czarno fioletowa odcinana pod biustem dł przed kolanko fajnie tuszuje brzuchol i boczki FOREVER 18 4.czarna w stylu Coco Chanel S/M 5. czarna dzianinkowa na jesien S/M 6. H&M kwiatowa może byc tuniką może byc sukinką bawełna bardzo fajna w noszeniu Garden Collection to kolekcja ekologiczna - wszystkie ubrania i dodatki wykonane zostały z materiałów albo organicznych (bawełna i len, które wyrosły bez chemicznych wspomagaczy) albo pochodzących z recyklingu. Styl ubrań jest bardzo wiosenny, inspirowany latami siedemdziesiątymi. Kolekcja jest prawdziwie "ogrodowe" - kwiaty i kwiatki są tu po prostu wszechobecne. 7. sukienka niesamowita bez ramiączek M L założona dwa razy, nie spada z piersi fajnie się trzyma w tańcu moja jest srebrno czarnastan jest bardzo dobry z małym minusem , po praniu nieco póściła czarna farba i z tyłu w jednym miejscu- u góru gdzie konczy się sukienka widac delikatne przefarbowanie ale trzeba się bardzo dokładnie przyjrzeć żeby to zobaczycw sumie nie widoczne;0aparatem nie ma szansy uchwycić bo to lekka poświata Ja w niej śmigałam bo tego praktycznie nie widac posłuży nie raz jeszcze na jakiejś imprezce polecam 8. czarna gruba satyna 40 WYSOKI STAN Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-24 o 19:19 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
DLA DZIECKA;0
zielona to tak na 74 dzianinkowa w paski na 82-92 kamizelka nowa 82-86 -92 sukienka folral zdecydowanie na roczek czapeczka na roczek śliczna cieplutka komplet z misiami- łatwo nie oddam sweterek dla chłopca 110- 116 piekna sukienka z falbankami mam jeszcze kapelusz od kompletu
Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-23 o 10:23 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
RÓŻNE RÓŻNOŚCI
![]() 1. beret bordowy mega fajowy ![]() 2. rajtki pomaranczowe roz 3 3. leggi czarne bawełna plus lycra M 4.Miedziany strój kąpielowy usztywniane miseczki ok B - z tyłu dwa wyciecia M 5.Kamizelka połyskująca złotem imprezowa XL 6.mała torebeczka 7.Płaszcz bardzo ciepły S/M 8. spodnie mega biodrówki M 9.Nieziemska plisowana MAXI NA GUMCE ROZ UNI 10. nowa spódnica 40 Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-18 o 23:13 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
1. Mirale 80/C boski staniczek z katalogu!
stan b dobry( raz załozony) brak jednej kokardki na ramiączku 2. różowy w kropeczki- Secret Possesions B 75-80 3. strój kapielowy staniczek A B dół M bokserki 4. czerwone buciki open toe 40 5. czółenka szare roz 41 ale i na 40 ok bo pasek je fajnie podtrzymuje stan b dobry załozone raz 5. Daichman 40 stare zł bardzo wygodne 6. Delikatne sandałki z motylkiem 40 Buty (górna część) wykonane są z trwałej ekoskórki. Obcas i podeszwa z trwałego wzmocnionego plastiku. Z boku klamerka z regulacją ułatwiająca zakładanie bucików. Pasek między palcami z osłonką silikonową dzięki czemu nie podrażni delikatnej skóry między palcami. NOWE!!! Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-19 o 08:53 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
1. Reserved bezowa marynarka styl military S M
2. czarna marynarka kupiona na all za 60 zł wymiana na TYLKO INNĄ MARYNARKĘ ROZ 38(SCHUDŁAM rewelacyjny żakiecik z ozdobnym kołnierzem w modnym,dopasowanym fasonie Uszyty z eleganckiej bawełno-satyny(materiał nie jest śliski-ma delikatny połysk, nie przypomina )z dodatkiem lyckry,dzięki czemu żakiet świetnie się układa podkreślając kobiece kształty. WYMIARY:szerokość w biuście mierzona od pachy do pachy-2x46 cm,szerokość w pasie- 2 x 40,długość rekawa od pachy-46 cm, długość rękawa od ramienia -61 cm,długość całkowita -61 cm na płasko-bez naciągania, bez podszewki ![]() 3. 2 opaski POWER BALANCE Jest naładowany ponad 1500 jonów ujemnych, które wpływają pozytywnie na Twój organizm, dodając energii, siły, poprawiając koordynację ruchową oraz ogólne samopoczucie. Balance Bracelet spowoduje że zapomnisz o ciągłym przemęczeniu, senności i kiepskim samopoczuciu. Jony ujemne w szerokim spektrum wpływają pozytywnie na wydajność psychofizyczną Twojego organizmu. 4. Album makijaż krok po kroku 5. spodnie czarne firmowe s. Olivier 28 czyli M 6. nowa zwiewna z metką xxl fajny fason roz 44-46 8. bandażowa new look roz z metki 10 ale to zdecydowanie 36/S w stanie idealnym wymienie na podobną wikszą lub marynarkę
Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-30 o 16:30 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Mega fioletowa dresowa marynareczka z czarnymi mankietami roz M L ( przerabiana profesjonalnie z 44)
stan idealny!!!! wymiana za na prawde ciekawą rzecz! najlepiej inna marynarkę. Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-01-30 o 16:37 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
miejsce na dokładkę
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
:)
|
cos u mnie za te rzeczy badz za ktoras z nich :
czerwony nietoperz (jaki rozm. ? ) album o makijażu oddam duzo niebieska opaske z jonami
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Dot.: STYCZEŃ- musisz tu zajrzeć M-L-XL- dużo nowości!!!! i dla dziecka:)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#17 |
|
:)
|
gre monopoly oddam tylko i wyłącznie za cos dla dziecka, chodzi mi o zabawki interaktywne dla synka.
a za samego nietoperka nie znajdziesz nic? |
|
|
|
|
#19 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szukam raczej nowszych pozycji
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1326925724 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326925063
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie???
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
coś w obu watkach za
sandałki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326959622
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda ze w watku nic nie znalazlas, a moze interesowalby cie czarny elegancki nowy zegarek na reke za ta bransoletke? zrobilabym fotki jesli chcesz
![]() wybacz ze sie tak narzucam ale mi zalezy :P |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ- musisz tu zajrzeć S- M-L-XL- dużo nowości!!!! i dla dziecka:)
Podoba mi się 5. atłasowa z kokarką- kuiona na wesele za 80 zł! z metki xxl ale dobra na L XL - mogę poszukać coś poza wątkiem jeśli nic nie znajdziesz
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.