|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomóżcie, bo tak się denerwuje że nie zasne
Czy po porodzie - poród był dzisiaj standardem sa badania genetyczne. I kiedy dziecko dają matce na salę? Serce dziecka podobno zdrowe.Jutro mają być wyniki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie, bo tak się denerwuje że nie zasne
Ja małą dostałam zaraz po porodzie była przy mnie przez cały czas tylko w chwili przewożenia z sali porodowej córcie wzieli. To zależy głównie jakie standardy są w danym szpitalu nieraz takie maluszki profilaktycznie obserwują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
badan genetycznych nie robi sie standardowo, napisz cos wiecej
![]() |
#4 | |
Branzoletka
|
Cytat:
![]() ![]() Co dokładnie chcesz wiedzieć?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się nie zgodzisz, nikt nie ma prawa nawet dotknąć twojego dziecka. Jeśli chcesz to bierzesz dziecko ze sobą w każdej chwili. Badań genetycznych się normalnie nie robi, chyba że pytasz o te z pięty na mukowiscydozę, fenyloketonurię i... coś z tarczycą nie pamiętam nazwy. Te badania robią wszystkim dzieciom, możesz się nie zgodzić i zrobic je później jak będziecie już w domu (położna pobierze krew na bibułkę i wysyłasz do laboratorium).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie za bardzo zrozumiałam Twojego posta, zresztą widzę,że już parę dni temu był napisany...O jakie testy genetyczne Ci chodzi? O te przesiewowe o których pisała Głodomorek? Jeżeli tak, to robi się je jakoś w 3-4 dobie życia dziecka, a na wyniki w sumie się nie czeka, bo jeżeli nikt nie zadzwoni w ciągu 2 tyg to znaczy że wszystko w porządku. Jednak myślę,że nie o to autorko chodziło, bo napisałaś,że wyniki badań Twojego dziecka mają być następnego dnia...Daj znać,czy wszystko ok. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.