problem z fb - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 10:51   #1
joannajj
Wtajemniczenie

problem z fb

witam,
pomóżcie mi bo mam mały problem! od godziny próbuje wykasować swoje zdjęcia z facebooka i nie mogę, klikam na usuń zdjęcie i nic, a chcąc edytować cały album wyrzuca mnie na główna stronę, nie mogę tez zmienić ustawień widoczności, wykasować nic innego, co jest grane???
joannajj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 10:59   #2
wesna
Wtajemniczenie

Dot.: problem z fb

A jakiej przeglądarki internetowej używasz? U mnie czasem w operze nie da się takich rzeczy robić, a np w firefoxie już tak.
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 11:08   #3
joannajj
Wtajemniczenie

google chrome, z tego co zauważyłam wiele osób ma ten sam problem, wcześniej było wszystko ok

Edytowane przez joannajj
Czas edycji: 2011-12-09 o 11:09
Stary 2011-12-09, 12:31   #4
nenowka152900
Zadomowienie

ja tylko w operze aktualnie mogę edytować albumy... firefox niet
Stary 2011-12-09, 13:05   #5
joannajj
Wtajemniczenie

czytam i czytam i nie mogę uwierzyć jak dałam się wciągnąć w fb, ponoć jak nawet uda mi się wykasować fotki to i tak fb ma swoja bazę danych i tam linki do nich i jak ktoś łebski to bez problemu wszystko odnajdzie, z wykasowaniem całego profilu tez tak jest
http://like-a-geek.jogger.pl/2010/07...-na-facebooku/ jeśli gościu ma racje to fb łamie prawo
Stary 2011-12-09, 14:35   #6
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joannajj Pokaż wiadomość
czytam i czytam i nie mogę uwierzyć jak dałam się wciągnąć w fb, ponoć jak nawet uda mi się wykasować fotki to i tak fb ma swoja bazę danych i tam linki do nich i jak ktoś łebski to bez problemu wszystko odnajdzie, z wykasowaniem całego profilu tez tak jest
http://like-a-geek.jogger.pl/2010/07...-na-facebooku/ jeśli gościu ma racje to fb łamie prawo
jakie prawo? a czy przed założeniem konta czytałaś regulamin? tam można przeczytać wiele interesujących rzeczy

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

a co do problemu... to tak jak było wcześniej napisane... spróbuj skorzystać z innej przeglądarki może pójdzie... ja na szczęście takiego problemu nie mam...
22.08.18
IG

Edytowane przez asik1503
Czas edycji: 2011-12-09 o 14:45
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 14:47   #7
joannajj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
jakie prawo? a czy przed założeniem konta czytałaś regulamin? tam można przeczytać wiele interesujących rzeczy

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

a co do problemu... to tak jak było wcześniej napisane... spróbuj skorzystać z innej przeglądarki może pójdzie... ja na szczęście takiego problemu nie mam...
regulaminu nie czytałam, pewnie masz rację że to niezła lektura, właśnie udało mi się wykasować
Stary 2011-12-09, 14:50   #8
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joannajj Pokaż wiadomość
regulaminu nie czytałam, pewnie masz rację że to niezła lektura, właśnie udało mi się wykasować
jak chyba każdy regulamin no ale co zrobić.... ludzie nie czytają a potem mają wielkie pretensje, że ich "oszukali"
najważniejsze, że udało się wykasować i w końcu jak to zrobiłaś?
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 15:57   #9
joannajj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
jak chyba każdy regulamin no ale cozrobić.... ludzie nie czytają a potem mają wielkie pretensje, że ich "oszukali"
najważniejsze, że udało się wykasować i w końcu jak to zrobiłaś?
zmieniłam ustawienia prywatności, dziwne, bo od dawna nic nie zmieniałam i mogłam kasować a dziś dziwna historia, zmieniłam coś, czego wcześniej nie ruszałam i pomogło
Stary 2011-12-09, 18:16   #10
Brangien
Rozeznanie

Mnie od pewnego czasu (tych nowych ustawień) wkurza najbardziej, że nie mogę ukryć całej tablicy przed kimś ze znajomych... o ile oczywiście nie wyrzucę go ze znajomych.
Brangien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 22:18   #11
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość
Mnie od pewnego czasu (tych nowych ustawień) wkurza najbardziej, że nie mogę ukryć całej tablicy przed kimś ze znajomych... o ile oczywiście nie wyrzucę go ze znajomych.
oczywiście, że możesz...
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 23:05   #12
PerfekcyjnaNiedoskonalosc
Raczkowanie

Avatar PerfekcyjnaNiedoskonalosc

Facebook ma czasem straszne opóźnienia... Także nim dojdzie zapytanie do bazy, to już się użytkownik napoci, że zdjęcia nie może usunąć.
PerfekcyjnaNiedoskonalosc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-09, 23:41   #13
Brangien
Rozeznanie

Stardust, a możesz podpowiedzieć jak ukryć tę tablicę? Mogę ukryć tylko pojedyncze posty, ale np. galerii i tablicy już nie. Przeszukałam ustawienia prywatności i nic. Ślepa jestem. Hmm?
Stary 2011-12-10, 16:45   #14
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość
Stardust, a możesz podpowiedzieć jak ukryć tę tablicę? Mogę ukryć tylko pojedyncze posty, ale np. galerii i tablicy już nie. Przeszukałam ustawienia prywatności i nic. Ślepa jestem. Hmm?
żeby ukryć galerię wchodzisz na album ze zdjęciami > edytuj album > prywatność i w ustawieniach niestand. wybierasz kto nie może oglądać zdjęć, i tak z innymi albumami a z tablica musialabym pokombinować jak to od razu zrobić ;D
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-10, 20:49   #15
Brangien
Rozeznanie

Dobra, udało mi się ukryć galerię. Nawet chyba jakoś przypadkowo ukryłam część tablicy. Że też to wszystko na fb jest takie trudne do znalezienia ;/
Stary 2011-12-10, 21:25   #16
marget43
Raczkowanie

GG do marget43

Cytat:
Napisane przez PerfekcyjnaNiedoskonalosc Pokaż wiadomość
Facebook ma czasem straszne opóźnienia... Także nim dojdzie zapytanie do bazy, to już się użytkownik napoci, że zdjęcia nie może usunąć.
Masz rację nie raz przy mojej prędkości neta i ich ciągłych udoskonaleniach szlag mnie trafia
marget43 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 14:37   #17
justynaaa4
Przyczajenie

Mam pytanie , własciwie mam problem, bo okazało sie ze mialam zaznaczone na osi czasu ze poczatkiem roku 2012 bylam w zwiazku a tak wogole nie bylo..... najpierw bralam pod uwage ze ktos mi sie mogl wkrasc na konto... ale pozniej mi ktos uswiadomil ze to moglo zostac zrobione przez aktualizacje. ...

Ten zwiazek byl w poprzednim roku.... Przez to wszystko były(juz) chłopak mi nie wierzy.... gdyby nie on to ja bym o tym nie wiedziala...!

Jak sie moglo tak stac w jaki sposob doszlo do zawarcia zwiazku skoro ja tego nei akceptowalam i o tym wogole nie widzialam

Bardzo prosze o pomoc!
justynaaa4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości