|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
problem z fb
witam,
pomóżcie mi bo mam mały problem! od godziny próbuje wykasować swoje zdjęcia z facebooka i nie mogę, klikam na usuń zdjęcie i nic, a chcąc edytować cały album wyrzuca mnie na główna stronę, nie mogę tez zmienić ustawień widoczności, wykasować nic innego, co jest grane???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: problem z fb
A jakiej przeglądarki internetowej używasz? U mnie czasem w operze nie da się takich rzeczy robić, a np w firefoxie już tak.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
google chrome, z tego co zauważyłam wiele osób ma ten sam problem, wcześniej było wszystko ok
Edytowane przez joannajj Czas edycji: 2011-12-09 o 11:09 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko w operze aktualnie mogę edytować albumy... firefox niet
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
czytam i czytam i nie mogę uwierzyć jak dałam się wciągnąć w fb, ponoć jak nawet uda mi się wykasować fotki to i tak fb ma swoja bazę danych i tam linki do nich i jak ktoś łebski to bez problemu wszystko odnajdzie, z wykasowaniem całego profilu tez tak jest
http://like-a-geek.jogger.pl/2010/07...-na-facebooku/ jeśli gościu ma racje to fb łamie prawo |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy przed założeniem konta czytałaś regulamin? tam można przeczytać wiele interesujących rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- a co do problemu... to tak jak było wcześniej napisane... spróbuj skorzystać z innej przeglądarki może pójdzie... ja na szczęście takiego problemu nie mam...
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2011-12-09 o 14:45 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, właśnie udało mi się wykasować
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale co zrobić.... ludzie nie czytają a potem mają wielkie pretensje, że ich "oszukali" najważniejsze, że udało się wykasować i w końcu jak to zrobiłaś?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Mnie od pewnego czasu (tych nowych ustawień) wkurza najbardziej, że nie mogę ukryć całej tablicy przed kimś ze znajomych... o ile oczywiście nie wyrzucę go ze znajomych.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Facebook ma czasem straszne opóźnienia... Także nim dojdzie zapytanie do bazy, to już się użytkownik napoci, że zdjęcia nie może usunąć.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Stardust, a możesz podpowiedzieć jak ukryć tę tablicę? Mogę ukryć tylko pojedyncze posty, ale np. galerii i tablicy już nie. Przeszukałam ustawienia prywatności i nic. Ślepa jestem. Hmm?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
żeby ukryć galerię wchodzisz na album ze zdjęciami > edytuj album > prywatność i w ustawieniach niestand. wybierasz kto nie może oglądać zdjęć, i tak z innymi albumami a z tablica musialabym pokombinować jak to od razu zrobić ;D
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, udało mi się ukryć galerię. Nawet chyba jakoś przypadkowo ukryłam część tablicy. Że też to wszystko na fb jest takie trudne do znalezienia ;/
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie , własciwie mam problem, bo okazało sie ze mialam zaznaczone na osi czasu ze poczatkiem roku 2012 bylam w zwiazku a tak wogole nie bylo..... najpierw bralam pod uwage ze ktos mi sie mogl wkrasc na konto... ale pozniej mi ktos uswiadomil ze to moglo zostac zrobione przez aktualizacje. ...
Ten zwiazek byl w poprzednim roku.... Przez to wszystko były(juz ) chłopak mi nie wierzy.... gdyby nie on to ja bym o tym nie wiedziala...!Jak sie moglo tak stac w jaki sposob doszlo do zawarcia zwiazku skoro ja tego nei akceptowalam i o tym wogole nie widzialam Bardzo prosze o pomoc! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

a czy przed założeniem konta czytałaś regulamin? 
ja na szczęście takiego problemu nie mam...

i w końcu jak to zrobiłaś?

) chłopak mi nie wierzy.... gdyby nie on to ja bym o tym nie wiedziala...!