|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nagłe zerwanie znajomości
Witam Wizażystki.
W zeszłym roku szkolnym, gdy byłam w 3 klasie gimnazjum ( jakoś w marcu) zaczęłam zadawać się z pewnym chłopakiem ode mnie ze szkoły, znałam go wcześniej z widzenia ale nie byliśmy nawet na ''cześć'". Właśnie w marcu, tak jakoś zaczęłam z nim gadać czasami na przerwach, takie krótkie rozmowy. Później pisał do mnie i chciał się umawiać na dwór. W szkole często gadaliśmy na przerwach, przeważnie on przychodził do mnie i zagadywał. Świetnie się z nim dogadywałam, trwało to ok. miesiąc i zauroczyłam się w nim, spotykaliśmy się nadal po '' koleżeńsku''. Jednak po jakimś czasie on olewał mnie w szkole.. nie odzywał się, nie pisał, gdy na korytarzu mówiłam mu '' hej'' on nie reagował. Trwało to jakieś 2 tygodnie, później znowu się do mnie odzywał, zaczepiał w szkole i takie tam. po kolejnych 2 tygodniach znowu mnie olewał.. jednak już trwało to dłużej. Gdy pisałam do niego on odpisywał tylko krótkie odpowiedzi, gdy chciałam się umówić on się wykręcał. A więc dałam spokój. Zero pisania, w szkole nic. Jakoś na początku sierpnia szłam do domu z dworu i on szedł w moją stronę. Powiedział mi '' cześć'' jak gdyby nigdy nic.. Nie odpowiedziałam mu i poszłam dalej. Dziwiło mnie, bo kilka miesięcy się nie odzywał, nie dawał oznak życia a tu nagle się ze mną wita. Wcześniej też często zdarzyło mi się przejść obok niego ale nic takiego się nie zdarzyło. Nie mam z nim kontaktu do dziś. Czemu się tak zachował..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nagłe zerwanie znajomości
Takie juz sa dzieci....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Naczytał się w BRAVO, że czasem trzeba być zimnym , a czasem okazywać zainteresowanie, bo to intryguje i jara dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dzieciaki juz tak mają, nie nadąży się za ich zachowaniem
![]() ![]() *wizażanki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jesteście bardzo młodzi ,nie ma się czym przejmować. Odbija mu ,jak pewnie i tobie nie raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Panowie w tym wieku często tak mają, nie przejmuj się
![]() A że powiedział cześć, to chyba podstawowa sprawa w byciu dobrze wychowanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skad my mamy wiedziec dlaczego ?! ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Młodziutki jest. Tyle.
Chociaż, jak będzie starszy, to może robić tak samo ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.