|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jasny podkład do 35 zł ?
Witajcie drogie Wizażanki
![]() mam nadzieję, że mi pomożecie. ![]() Otóż mam duży problem ze znalezieniem odpowiednio jasnego podkładu do swojej cery, a jako, że wiem, iż przetestowałyście o wiele więcej kosmetyków niż ja zwracam się do was z pytaniem: Jaki podkład mogłybyście polecić, który miałby naprawdę jasne odcienie w cenie do 35 zł? Oczywiście najlepiej, gdyby był matujący i odpowiedni dla młodej cery, ale mniejsza o to. ![]() Obecnie używam Manhattan odcień Sand i jest sporo za ciemny... |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Jasny podkład do 35 zł ?
Odcień Ivory L'Oreal True match
Oraz najjaśniejszy Revlon Colorstay Jeśli zamawiasz je przez internet będą kosztowały jakieś 30 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ten jest jasny
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...esh-matte.html może opinie na kwc nie zachęcają ale ja tam polecam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Mi jakoś te tanie podkłady nie podpasowały
![]() Pełna dobrych chęci kupiłam po kolei trzy - jeden Bell, drugi Vipera, trzeci trochę droższy Paese i praktycznie każdy dawał bardzo brzydką i widoczną tapetę ... Wylądowały w koszu. Dlatego warto trochę dopłacić i kupić sobie podkład lepszej firmy. Najlepsze chyba podkłady ma Clinique ale jak na razie mam remont i raczej nie mogę sobie na taki pozwolić. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bell ma w swojej ofercie ładne jasne kolory fluidów. Mam podkład Illumi w odcieniu light beige i jest to neutralny, jasny kolor.
#6 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o podkładach Rimmel albo Maybelline?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lirene, dla mnie leszy od Rimmela czy Maybelline.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jesli masz mozliwosc kupienia go taniej, np. w promocji, ktore czasem bywaja to mocno polecam ci ten podklad:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-makijaz.html w najjasniejszym odcieniu. Jest bardzo dobry, nadaje sie do jasnych cer, jest lekki, a niezle kryje i matuje. Przyjemnie chlodzi twarz i dlugo sie trzyma. Jak na razie moj ideal, jesli chodzi o podklady, a tez mam jasna skore i ciezko mi cos dobrac. Tylko ze trzeba wlasnie na te promocje polowac, bo w regularnej cenie troche drogo. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.