|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym zmienić kolor włosów
Witam, tak jak w temacie, chciałabym zmienić kolor włosów, od kilku lat farbuję włosy na czarno, ostatnio zeszłam na ciemny brąz. Naturalny kolor to taki mysi
![]() Jaki kolor doradzacie?
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chciałabym zmienić kolor włosów
przydałoby się lepsze zdjęcie-takie na którym widać całą głowę, zrobione z troszke wiekszej odleglosci. najlepiej z odsłoniętą twarzą.co do koloru, to czerń jest średnim wyborem, dobrze, że zeszłaś do brązu,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rozjasni końce tak jak teraz w modzie jest,ale czekoladkę jasną bądź balejażyk chociaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szczerze to nawet nie orientuje się co jest teraz w modzie
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie wiem...mam dziwne wrażenie, że rudy sprawi, że będziesz wyglądać starzej. CO do czerni, dobrze, że z niej zeszłaś, tak naprawdę taki prawdziwy czarny kolor włosów pasuje niewielu kobietom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mój fryz
Kochane
![]() Kilka lat farbuję włosy na czarno, ale już nie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Zabieram się za dekoloryzację i mam teraz problem, w jakim kolorze byłoby mi najlepiej według Was? W jakiej fryzurze byście mnie widzialy? (kolorek i cięcie). Baaardzo proszę o poradę, bo boję się, że jeżeli sama będę podejmowała decyzję, może skończyć się cała ta impreza wielkim płaczem ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój fryz
Jeśli chodzi o kolor to widzę Cie w czekoladowym ciemnym brązie. Na pewno będzie korzystniej taki ciemniejszy brąz czekoladowy wyglądał niż czarny. Jeśli natomiast chodzi o ścięcie włosów to na pewno dużo nie podcinaj włosów, bo masz je długie. Na pewno końcówki dla zdrowia ich a fryzura to może taka prosta z grzyweczka, a jeśli nie przepadasz za grzywkami to może tak pazurkować Twoje włoski.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój fryz
Ooo, jest już pierwsza opinia
![]() Więc jednak dobrze mi w ciemnym kolorze? Hmm chciałam zaszaleć z ciemnym blondem bądź odcieniem rudości... Miałam kiedyś grzywkę, chyba nie wyglądałam w niej korzystnie.. Ładnie proszę o kolejne sugestie Drogie Wizażanki ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ja uważam, że nie powinnaś farbować włosów na rudo. Lepszy będzie średni, nie ziemny brąz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.