|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy może być?
JAK MYŚLICIE MOŻE BYĆ TAKA SUKIENKA NA WESELICHO W SIERPNIU.?
MOGĘ JĄ KUPIĆ ZA 42ZŁ.BRAĆ CZY NIE?PROSZĘ O WASZE ZDANIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy może być?
Nie wiem ale ja bym jej nie założyła nigdzie. Może po prostu nie mój styl.
![]()
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na modelce bardzo brzydko się układa... jeśli możesz ją przymierzyc to oceń jak będzie na tobie, w ciemno bym nie ryzykowała...
po zdjęciach nie bardzo widzę jaki to materiał, a to też ma duże znaczenie, żeby nie było tandetnie. Osobiście wybrałabym inny odcień różu, no ale to już kwestia gustu ![]() Edytowane przez Kica. Czas edycji: 2012-07-05 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi osobiście się nie podoba zarówno kolor jak i krój. Ale nie znaczy, że Tobie nie może się podobać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zależy jak na Tobie będzie leżała, bo tej kobiecie ze zdjęcia nie pasuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi się za bardzo ta kiecka nie podoba, ale to Tobie musi się podobać i Ty masz się w niej dobrze czuć
![]()
Zapraszam na mój kanał na YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
No właśnie nie mam możliwości przymierzenia.sukienka miała być wysłana po dokonaniu wpłaty.na pierwszy rzut oka mi się spodobała,potem zaczęłam się nad nią zastanawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ta kiecka jest zupełnie nie w moim stylu, ale jeśli Ci się podoba to bierz.
![]() Chociaż ja osobiście nie ryzykowałabym bez przymiarki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja również! zawsze niby można wszystko popoprawiać drobnymi sztuczkami krawieckimi, ale jeżeli się okaże, że w ogóle nie pasuje, to zaczniesz się stresować, że na sam koniec nie masz czego ubrać.
Może zacznij spokojnie szukać sobie innej kiecki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mi się ona nie podoba, ale najważniejsze jest to, żebyś się w niej Ty dobrze czuła, więc jak przypadła Tobie do gustu...
Warto jednak zaczekać, są już spore wyprzedaże w sklepach, będą większe i można naprawdę ładną sukienkę kupić w stosunkowo niskiej cenie - mając duży wybór.
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to ta sukienka jest księżniczkowo - wróżkowa. Całkowicie nie w moim stylu
Ale jeśli Ci się podoba to bierz. Problemem może być właśnie ta odcięta talia, więc bez przymiarki może być ryzykownie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ta sukienka bardziej pasuje na jakąś imrpeze tematyczną np do rpzebrania się za jakąś wróżke albo ksieżniczkę. Jeśli jednak Ci się podoba i jesteś pewna , że będzie dobrze leżeć a w razie czego beędziesz umiała dokonać jakiś zmian to bierz
![]() Na Twoim miejscu zaczekałabym na promocje [dopiero etraz wyprzedaze rozkwitaja] i np w bershce znajdziesz juz jakies fajne sukienki za 69 zł, a na pewno w innych sklepach jak poszukasz 'glebiej' upolujesz coś jeszcze taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem troche za nisko jest odcięcie tali i iakby była przed kolano to może by wyglądała ciekawiej
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny już wiem co robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.