|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() próbki diora
hej kobietki,wiem,ze wątek o darmowych próbkach już była.zaznaczę,ze umiem kozystać z wyszukiwarki;Pmam jednak pytanie...znacie meila na który można napisać z prośbą o próbki diora i jeśli to nie polska firma to muszę pisać w języku angielskim???szczerze mówiąc to takiego meila znalazłam,ale wolałabym napisać do polskiego dystrybutora.z góry dzieki za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: próbki diora
Dystrybutorem kosmetyków Diora na Polskę jest Optimum Distribution.
Można do nich napisać na tej stronie: http://www.opt.com.pl/napisz.php Szczerze mówiąc nigdy jednak nie słyszałam, żeby firmy dystrybutorskie wysyłały próbki zwykłym klientom. Dają je raczej sklepom, którym dostarczają swoje produkty. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wysyłają...przynajmiej tak słyszałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli się zdecydujesz i napiszesz, daj znać czy Ci przysłali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, ze podpinam sie pod cudzy watek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nic nie szkodzi,ze się podpinasz,bo mnie też to troszkę interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam że dwa lata temu, gdy była duża akcja wysyłania maili do firm z prośbą o próbki, dziewczyny zaczęły się zastanawiać czy można by zdobyć próbki firm wysokopółkowych. Zdaje się że odpisano im, iż zgodnie z polityką firmy próbki są przesylane do autoryzowanych perfumerii i tam też je można zdobyć, że niby specjalnie wyszkolony personel doradzi i wybierze
![]() Powiem szczerze, że ja próbki zawsze dostaję w Sephorze. Kremów, podkładów, zapachów. Jeśli nie ma gotowych, dziewczyny nakładają do tych mini pudełeczek. Dokladnie tak samo jest z zapachami - przepsikują do mini fioleczek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.