|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lipiec - różności kosmetyczne i ciuchowe u iv3
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!
Witam wszystkich po długiej nieobecności na targowisku - zasady jak u wszystkich - list polecony priorytetowy / ekonomiczny - do uzgodnienia. Szukam czegoś co "wpadnie mi w oko" - najbardziej podkładów mineralnych - w naturalnych odcieniach bez różowych tonów - sampli. Będę oczywiście dodawała różne rzeczy więc zaczynam: Wymienię - NOWIUTKI podkład XL Lumiere formuła Veena Velvet- kolor Fair Neutral http://www.lumierecosmetics.com/prod...ral-75-77.html - chętnie na jakieś inne mineralne podkłady bądź dobrą odżywkę do RZĘS! 1. Clarena - Luksusowy krem mikrokolagenowy z peptydami: Luksusowy krem z mikrokolagenem i opatentowanym kompleksem peptydowym - PEPHA-NUTRIX, rozkurczającym skórę wokół zmarszczek jak botoks. Biologicznie czynny kompleks peptydowy zawierający witaminy, minerały i aminokwasy wzmacnia strukturę skóry , przyspiesza metabolizm komórek, napina, rzeźbi kontury i definiuje owal twarzy. Unikalne połączenie zapewnia widoczne wypłycenie zmarszczek mimicznych i statycznych. Naturalne filtry UV chronią przed fotostarzeniem i degradacyjnym wpływem wolnych rodników. Ze względu na unikalną recepturę krem stanowi bezinwazyjną alternatywę zabiegów przeciwzmarszczkowych - źródło KWC 30ml - NOWY 2. Max Factor Smooth Effect - Sekret perfekcyjnego krycia Smooth Effect Foundation leży w formule SkinTone zawierającej substancje silnie nawilżające. To właśnie dzięki intensywnemu nawilżeniu skóra staje się idealnie gładka. Pigmenty matujące pozwalają natomiast na zamaskowanie wszelkich niedoskonałości - takich, jak rozszerzone pory czy przebarwienia. Teraz cera będzie świeższa i bardziej promienna niż kiedykolwiek. Smooth Effect Foundation jest odpowiedni również dla kobiet z wrażliwą cerą oraz dla osób z trądzikiem, ponieważ jego formuła nie blokuje porów. Podkład jest dostępny w szerokiej gamie kolorystycznej, która podkreśli i wyrówna każdy odcień skóry - źródło KWC Kolor Natural - 30ml - NOWY 3. BM beauty - mineralny róż - kolor Peachy Glow - piękny rudy- 1g - jednak starczy napewno na bardzo długo - NOWY w folii 5. Śliczna bluzeczka - granatowa w białe kokardki firma H&M , z tylu dłuższa , tył krótszy - tak mniej więcej do końca żeber. Cały tył zapinany na guziczki. Jest prześliczna , niestety to nie mój styl. Fajnie wygląda założona na jakąś bokserkę. Rozmiar 34 - jednak ja noszę 36 czasem 38 i jest dobra. Poliester. Nowa!! Niesamowity efekt Lakier MeMeMe - kolor 97 Sensuous - przepiękny NUDZIAK - użyłam na jednym paznokciu Marion Spray Termoochronny - użyłam max. 3 razy - zużycie znikome Syoss - odżywka w sprayu z keratyną 250ml - użyta 2 razy 4. Korektor - wkład Make Up Atelier kolor 2 - warstewka błyszcząca została starta przez pędzelek ( nie palce - nie używam takich kosmetyków palcami ) ale ubytek zerowy Ponadto wymienię: ok.70-80g Dry Flo z Mazideł 2-3 czyli ok.30g-40g grudki/kostki masła kakaowego nierafinowego z e-naturalne ( mam 100g - nie zużyję go dość szybko) 1/3 opakowania ( 50gramowego) Glinki Czerwonej z ZSK 3 razy użyty peeling z nasion malin z ZSK ( opakowanie 50g) ( wszystko przechowywane w lodówce) Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2012-08-29 o 17:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - różności kosmetyczne i ciuchowe u iv3
witam, ja po krem Clarena, oddam duzo
)
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za
Max Factor Smooth Effect https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post35122130 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Clarenę?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Max Factor Smooth Effect
Kolor Natural - 30ml - NOWY |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Może coś mojego za Clarenę?
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za max factor?;*
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie podklady ktore Ci siepodobaja włącznie z Lily lolo są samplami, wiec jak widzisz wymianke ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 2 lub i 1?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz u mnie coś za kład Make Up Atelier??
Odpisz u mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- To nie jest sampel - jest napisane w wątku że to pojemność - Munchkin Bo Bigi, czyli Full size Meow mają po 30g i kosztuja 25$ Meow ma 3 rodzaje pojemności do wyboru ![]() A Munchkin to taki Big EDM
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
zajrzyj do moich wątków - może coś wypatrzysz za korektor MUA? ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Minerały są Twoje Odlewkę chciałabym wymienić za inną odlewkę, ale poczytam jeszcze o tej paletce ELF i dam znać. Jeżeli zostaniemy przy minerałach za korektor MUA, to popatrz, czy nie chciałabyś czegoś sobie dorzucić, może jakieś półprodukty, róże mineralne, próbki perfum? Z jasnych podkładów mineralnych mam jeszcze Meow Korat 2 FF, wieczorem sprawdzę w kuferku co jeszcze
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dorzucam i jakieś gratisy dołączę
Idziemy na PW?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
hopla
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
hoplaa!! Dokłądka bluzeczki
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
uppp - dokładka
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
upppp
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() znalazłabyś coś u mnie za dry-flo z mazideł? -------------------------------------- Niestety, nie mam innych sampli
![]() I jest cudownie! Edytowane przez aduska1212 Czas edycji: 2012-08-10 o 13:37 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
hoppaa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

)