![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad.
Wish lista: KLIK!
Szukam sukienki na chrzciny, rzeczy nowych dla dziecka (chłopca). Kilka słów na początek, PROSZĘ O PRZECZYTANIE: 1. O dokładny stan rzeczy/wymiary/termin przydatności itd. pytaj- nie odpowiadam za Twoje niedopytanie/niedopatrzenie, ale na pytania chętnie odpowiem. Podane przeze mnie wymiary mogą się nieznaczenie różnić (1-2cm), wynika to ze sposobu i miejsca mierzenia danej rzeczy. Kolory mogą odbiegać od rzeczywistych w przypadku różnych ustawień monitorów. 2. Jeśli po wymianie adresów ktoś się wycofuję wystawiam negatywną przekupkę!!! 3. Osoby z bardzo małą ilością przekupek i z negatywnymi (0-10) wysyłają pierwsze. Wyjątkiem może być moja kolejna wymiana z daną Wizażanką z małą ilością przekupek. 5. Raczej nie wysyłam jako pierwsza- nie jestem początkująca i nie mam ochoty czekać nie wiadomo ile na paczkę (mogę to zrobić, jeśli to ja zapytałam u Ciebie o daną rzecz i gdy Ty masz min. 2 razy więcej przekupek niż ja w tym żadnych negatywnych). 6. W PRZYPADKU OPÓŹNIENIA WIĘKSZEGO NIŻ 1 DZIEŃ- WYSYŁKA PRIORYTETEM! TYCZY SIĘ TO DWÓCH STRON!!!! (Jeśli przesyłka jest opóźniona (więcej niż 1 dzień), a Ty nawet nie raczysz mnie o tym poinformować i wysyłąsz ekonomicznym- wystawiam neutralną/negatywną przekupkę. Mam już dość, bo 70% wizażanek nie wysyła w terminie, tylko sporo się opóźnia i jakby nigdy nic wysyła ekonomicznym, nawet mnie nie informując. Oczywiście możemy się dogadać, tylko napisz mi PW, że wyślesz później) 7. Nie robię zdjęć na sobie. 8. Wystawiam przekupkę zaraz po tym jak Wy mi wystawicie, ja zawsze wystawiałam od razu po dostaniu paczki i źle na tym wyszłam- ostatnio nie mogę się doprosić o wystawienie przekupki. 9. Odpisuj u mnie- ja u Ciebie. Jeśli ktoś u mnie o coś zapyta, a ma w regulaminie, że nie odpisuje gdy nic nie znajdzie- ja też nie będę takiej osobie odpisywać. Gdy masz odpisuję tylko w swoim wątku- ja też odpiszę tylko w swoim ![]() 10. Możliwy odbiór osobisty w WARSZAWIE, rzadziej (ok. raz w miesiącu) w LUBLINIE. 12. Jak nie odpiszę, proszę się przypomnieć, mogłam przeoczyć Twój wpis, zastanawiam się jeszcze lub zapomniałam. Staram się odpisywać każdemu, ale wiadomo, czasem może zdarzyć się wpadka ![]() 13. Rzeczy wymienione do czasu wystawienia przekupki ładują w poście #15, po wystawieniu przekupek są usuwane z wątku 14. Nie zawsze wysyłam w kopercie bąbelkowej, ale rzeczy zabezpieczam. Preferuję też koperty z odzysku (zamalowuję Wasze ew. dane). Legenda:
Rzeczy nowe: NOWE! Rzeczy wymienione są zaznaczone jasnym kolorem, mogą być jeszcze zdjęcia tych rzeczy- do póki paczki nie dojdą do Wizażanek zdjęć nie usuwam. Rzeczy, które oddam za drobiazg są oznaczone jako DROBIAZG!- takie rzeczy oddam najchętniej (1 za 1) za sole do kąpieli, używane mogą być Biedronkowe/Lidlowe ![]() Rzeczy oznaczane jako EXTRA!- będę wybredna, w większości mogą mi się przydać lub były drogie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-11-18 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad.
Spódnice/sukienki:
Zdjęcie 1: NOWA! Biała mini, Vila, rozm. 38. Zdjęcie 2: NOWA, bez metek chyba! Spódniczka rozkloszowana firmy Vila, mocno zielona, rozm L. Kolor jest trochę mocniejszy, ale mój aparat nie chce go złapać. Nie była nigdy noszona. Zdjęcie 3: EXTRA! IDENTYCZNA TYLKO CZARNA Sukienka Mohito, mierzona kilka razy, piękna, na mnie za krótka, rozm. M lub L, muszę sprawdzić. Nie mam metki. Zdjęcie 4: NOWA! Sukienka,Vila, nowa z metką, rozm. XL. Odcinana pod biustem, lejąca. Real foto 4, ponieważ na wieszaku nie ma zupełnie wyglądu wstawiam zdjęcia tego jak mniej więcej wygląda na osobie. Zdjęcie 5: Sukienka różowa, rozmiar 38, Vissavie, założona raz. Krój bombki w rzeczywistości się tak mocno nie świeci. Zdjęcie 6,7: NOWA Z METKĄ! Sukienka chyba Vero Moda, rozmiar L, ma dwie warstwy, jedną halkę- czarną- można ją skrócić, druga warstwa to chyba tiul ozdobiony na dole koralikami, jest za kolana. Odcinana pod biustem. Można skrócić halkę i będzie przypominać te ze zdjęcia 9 Zdjęcie 8: EXTRA! Sukienka FIGL, mam z wymiany, ale okazała się za krótka (mam 176cm, idealna dla osoby do 170cm), rozm. M, czarna, jak nowa. Zdjęcie 9: NOWA! Sukienka, rozm. chyba M, bardzo fajna na lato, zwiewna, odcinana pod biustem, plisowana. Mam z wymianki, ale na mnie ciut za duża.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Koszule, bluzki, t-shirty, kurtki: Zdjęcie 1: NOWA! Koszula, kolor to granat, nie jest czarna. Tylko mierzona, rozm. M. Trzeba wyprasować ![]() Dł. całkowita 77cm. Pod pachami 46cm Dł rękawa od pachy 48cm (rękawki można na 3/4 założyć i zapiąć) Zdjęcie 2: NOWA! Koszula w stylu boho, firmy Vila, rozm. S Zdjęcie 3: NOWA! Zółta bluzeczka, Carry, rozm. M. Zdjęcie 4: NOWA! Koszula biała, rozm ok 36. Jest piękna, ale na mnie za mała, rozmiar z metki 38. Wymiary: Szerokość pod pachami: 41 Długość całkowita z przodu: 47 Długość rękawka całkowita: 56 Długość całkowita z tyłu: 66 Zdjęcie 5: NOWA! Koszula z kamizelką, nowa z metką, rozm. ok. S, może małe M. Zdjęcie 6: Bluzka, kilka razy przymierzona, długa, rozmiar ok. M, z bufkami, rozciągliwa, long. Zdjęcie 7: NOWA! Różowy top, kolor ciemniejszy, takie fioletowawy Vila, rozm. S. Zdjęcie 8: NOWA! Bluzka firmy Carry, w rzeczywistości kolor czerwonego wina, rozm. chyba S. Zdjęcie 9: NOWA! Fioletowa tunika w kształcie bombki, tylko mierzona, nowa z metką. Rozm. chyba M. Zdjęcie 10: Kurtka fioletowa, Vila, rozm. L, będzie dobra na L-XL. Zdjęcie robione telefonem, dl zainteresowanych postaram się zrobić lepsze. Kolor bardziej taki jak ta bluzka obok, ze zdjęcia numer 9.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-11-18 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spodnie, legginsy, rajstopy: Zdjęcie 1:Spodnie rurki, Warehause rozm 42, 2 razy noszone, na mnie za duże. Wymiary: pas 42cm, stan z przodu 22cm, nogawka wewnątrz 81, zewnątrz nogawka 100, szerokość nogawki pod krokiem 28, na samym dole 17. Zdjęcie 2,3: NOWE! Koronkowe legginsy, rozm. 40 (L), z metką kolor brązowy, taki jak na drugim zdjęciu, wzór też pokazany na tym zdjęciu gdzie kolor. Nowe, z papierową metą. Zdjęcie 4: NOWE! Fioletowe rajstopy, nowe, rozm. 4, w opakowaniu (nie wiem w jakim stanie jest pudełko, może być trochę pogięte). Zdjęcie 5: NOWE! Chabrowe rajstopy, nowe, rozm. 4, w opakowaniu (nie wiem w jakim stanie jest pudełko, może być trochę pogięte). Zdjęcie 6: NOWE! Rajstopy, rozm. 3, z pudełkiem (pudełko lekko się rozdarło), czarne ze srebrną nitką. Kosztowały 26zł, jest cena na opakowaniu.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bielizna:
Zdjęcie 1: NOWY! EXTRA! Komplet Livia Corsetti, rozm. S/M, mam pudełko, ale trochę się pogięło. Zdjęcie z internetu. Na mały biust. Zdjęcie 2: NOWE! Bikini, rozm. 42-44, stanik moim zdaniem mniejszy. Zdjęcie 3: NOWY! Zielony stanik, rozm. 75C, w opakowaniu (nie ten na zdjęciu, ale identyczny, tylko oryginalnie zapakowany). Zdjęcie 4: NOWE! Zielone stringi, rozm. M, oczywiście nowe, wyjęte z woreczka, kosztowały ok. 15zł. Zdjęcie 5: NOWE! Brązowe, nie czarne stringi, rozm. M, oczywiście nowe, wyjęte z woreczka, kosztowały ok. 15zł. Zdjęcie 6: NOWE! Bordowe stringi, rozm. M, oczywiście nowe, wyjęte z woreczka, kosztowały ok. 15zł. Zdjęcie 7: NOWE! Różowe stringi, rozm. M, oczywiście nowe, wyjęte z woreczka, kosztowały ok. 20zł. Zdjęcie 8: NOWE! DROBIAZG! Rozmiar XS/S, nowe, jasno różowe stringi, na metce rozm. XL, ale to XS/S max., są naprawdę na drobne biodra.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szpilki/buty: Zdjęcie 1: NOWE! Nowe czerwono-białe szpilki, peep toe. Rozm. 40.Obcas nie więcej niż 8cm, dla zainteresowanych sprawdzę. Zdjęcie 2,3: Koturny brązowe, rozm. 40. Zdjęcie 4,5: Gladiatorki czarne, rozm. 40, wysokie- ok 9cm. Pochodziłam w nich trochę po domu i wyszłam dwa razy na dwór, ale jednak są na mnie ciut za duże. Chętnie wymienię na inne gladiatorki o dł wkładki 25.5, obcasie najlepiej do 6cm, ale niekoniecznie. Zdjęcie 6: Czarne szpilki peep toe, rozm. 39/40. Zamszowe. Miałam kilka razy na sobie, mają chyba nowe fleczki. Obcas nie więcej niż 8cm, dla zainteresowanych sprawdzę. Zdjęcie 7: Szare szpilki, z kokardami. Rozm. 39/40. Obcas nie więcej niż 8cm, dla zainteresowanych sprawdzę. Zdjęcie 8,9: Brązowe buty zapinane na 3 paski, bardzo fajne, kolor czekoladowy, mój tel przekłamuje kolory. Brak jednego fleczka. Miałam na sobie raz. Obcas nie więcej niż 8cm, dla zainteresowanych sprawdzę.Rozm. 40. Zdjęcie 10: Różowe szpilki, z kokardami, fablook, zdjęcie robione telefonem i nie oddaje ich uroku. Rozm. 40, miałam je na sobie raz na imprezie. Obcas nie więcej niż 8cm, dla zainteresowanych sprawdzę. Są przykurzone, bo leżały w szafie, przed wysyłką je wyczyszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Buty: Zdjęcie 1: Fioletowe balerinki, rozm. 40. Zdjęcie 2,3: NOWE! Białe sandałki Zara, obcas ok 12cm z platformą, rozm. 40, przymierzane kilka razy i chodzone przez 3 min po domu. Mam do nich metkę (jak na fot.). Zdjęcie 4: Sportowe buty Levis, rozm. 41, są przykurzone od leżenia w szafie z butami. Miałam je na sobie dwa razy, okazały się za duże. Zdjęcie 5-8: EXTRA! Czarne szpilki, Reserved, z kokardami z tyłu, wygodne dzięki platformie. Bardzo klasyczne. Wada: na zdjęciach- zahaczyłam obcasem o wpust burzowy. Założone 2 razy (na ślub- bez wesela). Rozm. 39 (będą dobre na 39-39.5)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Torebki: Zdjęcie 1:Torebka w kolorze jasnego fioletu Zdjęcie 2: Srebrna szkatułka torebka na długim łańcuszku- miałam ją ze sobą raz Zdjęcie 3: Czarna szkatułkowa torebka- miałam ją ze sobą raz Zdjęcie 4: EXTRA! Torebka w kolorze czekolady, pikowana, bardzo mało używana. Zdjęcie 5: EXTRA! Torebka Vivien w kolorze białym, nie mieści A4, podszewka może być lekko popisana.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-11-18 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria, kolczyki wszystkie są nowe, nie noszone, nie mierzone, nie mam do nich już opakowań/kartoników, wysyłam w strunach, raczej nie dorzucam jako gratis: Zdjęcie 1: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 2: Bransoletka Promod. Zdjęcie 3: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 4: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 5: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 6: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 7: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 8: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 9: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 10: NOWE! Kolczyki.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-11-18 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria, kolczyki wszystkie są nowe, nie noszone, nie mierzone, nie mam do nich już opakowań/kartoników, wysyłam w strunach, raczej nie dorzucam jako gratis:
Zdjęcie 1: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 2: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 3: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 4: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 5: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 6: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 7: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 8: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 9: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 10: NOWE! Kolczyki.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-11-18 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria, kolczyki wszystkie są nowe, nie noszone, nie mierzone, nie mam do nich już opakowań/kartoników, wysyłam w strunach, raczej nie dorzucam jako gratis:
Zdjęcie 1: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 2: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 3: NOWE! Kolczyki. Zdjęcie 4: Naszyjnik Reserved. Zdjęcie 5: NOWE! Breloczki z wieżą Eiffla, mam chyba 3, przywiozłam z Paryża, mogę dorzucić do większych wymianek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki- proszę pytać o stan, ilość zużycia, dokładne kolory i daty ważności: Zdjęcie 1: Lakiery pękające IsaDora, KOLOR: 806 lub 805. Zdjęcie zapożyczone z internetu, użyty 2-3 razy. Dla zainteresowanych sprawdzę dokładnie. Zdjęcie 2: NOWE! Granulki zapachowe do kominka, ForgetMeNot. Polecam, używa się je bez wody, pachną mocno i naprawdę długo, oddaje, bo nie podpasował mi zapach. Książki, wszystkie czytane, ale spokojnie da się przeczytać, stan dobry (przykurzone lekko!), proszę pytać o stan: Zdjęcie 1: Milczenie owieczek. Rzecz o aborcji, Kazimiera Szczuka, wydawnictwo: W.A.B. Oprawa: miękka, czytana z raz. Stan sprawdzę na życzenie. Krótki opis: Poprzez analizę różnorodnych wypowiedzi z dyskursu publicznego (polityki i mediów), źródeł socjologicznych, a także dzieł literackich i filmowych. Kazimiera Szczuka ukazuje związane z tym zjawiska z życia społecznego i obyczajowego, próbując jednocześnie odpowiedzieć na pytanie, dlaczego Polki mają tak niewielki wpływ na własną sytuację i dotyczące ich prawo, godząc się na status milczącej masy, nawet gdy to prawo jest łamane. Autorka opisuje polskie problemy na tle doświadczeń kobiet z krajów zachodnich, prezentuje zarówno przemiany w mentalności i języku, jak i zmiany w ustawodawstwie, próbując także stawiać diagnozy na przyszłość. (Źródło: www.czytelnia.onet.pl) Zdjęcie 2: Erotyczne immunitety. Pamiętnik Anastazji P, Potocka Anastazja (właściwie Domaros Marzena). Oprawa: miękka, czytana z raz. Stan sprawdzę na życzenie. Krótki opis: Anastazja P. wywołała w latach dziewięćdziesiątych prawdziwą burzę swoimi erotycznymi zapiskami. Młoda dziennikarka przebywająca bardzo często w sejmowych kuluarach opisuje w tej książce (dość szczegółowo) swoje romanse z najbardziej znanymi polskimi politykami. Autorka pamiętnika opisuje swój romans z Aleksandrem Kwaśniewskim, Leszkiem Milerem i kilkoma innymi posłami. Co do prawdomówności pamiętników pewności mieć nie można, jego bohaterowie dementowali z reguły wszystkie informacje. (Źródło: www.antykwariat-mit.pl) Zdjęcie 3: Książka Monologi waginy, Eve Ensler, wydawnictwo: Albatros & Wydawnictwo W.A.B. Oprawa: miękka, czytana z raz. Stan sprawdzę na życzenie. Krótki opis: "Monologi waginy" są zbiorem bezpruderyjnych, szczerych opowieści o seksualnych sukcesach i dramatach kobiet. Powstały w oparciu o ponad dwieście wywiadów, które Eve Ensler przeprowadziła z kobietami z całego świata. Wystawiane najpierw jako monodram odniosły ogromny sukces na scenach Broadwayu, by wkrótce, przy udziale największych gwiazd kina, stać się głośnym, międzynarodowym wydarzeniem. Monologi waginy, które gościły dotychczas na scenach trzydziestu krajów - od maleńkiego kościółka w Nowej Szkocji po stadion sportowy na Filipinach - stały się również początkiem globalnego ruchu przeciwko przemocy wobec kobiet. Wydanie książkowe Monologów powtórzyło sukces spektaklu i doczekało się przekładu na ponad dwadzieścia języków. Eve Ensler rozmawiała z kobietami starymi i młodymi, samotnymi i zamężnymi, przedstawicielkami różnych ras, zawodów i orientacji seksualnych. Powstał zbiór historii niekiedy śmiesznych i wzruszających, chwilami zaś smutnych i szokujących. Wyłania się z nich przejmujący obraz wstydu i frustracji towarzyszących kobiecej seksualności oraz wymierzonej w nią przemocy. Dzieją się rzeczy straszne - mówi autorka - na świecie jest tyle okropności, że nie sposób dłużej tego tolerować. Sądzę, że w tym właśnie leży tajemnica sukcesów Monologów Waginy; kobiety są wściekłe, przygnębione i chcą zmian. (Źródło: www.czytelnia.onet.pl) Płyty, elektronika, sprzęty do ćwiczeń etc.: Zdjęcie 1: NOWA! Płyta A. Chylińskiej z autografem.Modern Rocking. Zdjęcie 2: O.N.A Pieprz- płyta oryginalna, używana, muszę sprawdzić, czy na 100% działa. Zdjęcie 3: NOWY! Album na zdjęcia, z Kos Zdjęcie 4,5: Prostownica ceramiczna BWT-B54, MPM Product. Używana, działająca, oddaję tę, bo mam dwie , stan jak na zdjęciu, pytki się przebarwiły od gorąca, ale działa w 100% i nie pali włosów.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-11-18 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1353241968 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1353243056
![]() |
#15 |
:)
|
hej cos za srebrne i chabrowe rajtki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za koszulke Livia Corsetti?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1353242914 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Zdjęcie 4: NOWE! Fioletowe rajstopy, nowe, rozm. 4, w opakowaniu (nie wiem w jakim stanie jest pudełko, może być trochę pogięte). Zdjęcie 5: NOWE! Chabrowe rajstopy, nowe, rozm. 4, w opakowaniu (nie wiem w jakim stanie jest pudełko, może być trochę pogięte). Zdjęcie 6: NOWE! Rajstopy, rozm. 3, z pudełkiem (pudełko lekko się rozdarło), czarne ze srebrną nitką. Kosztowały 26zł, jest cena na opakowaniu. czy Ta trójka wejdzie na 172cm i Monolog waginy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1353241968 i wszystkie stringi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1353242914
i bryloczek z wieża ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za granulki do kominka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś za MONOLOGI WAGINY?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie w szczególności za:NOWY! EXTRA! Komplet Livia Corsetti, rozm. S/M, mam pudełko, ale trochę się pogięło. ?????????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.