|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Doradzcie cos ;)
Spodobałam się jakiś czas temu facetowi, on zdobył mój numer i zaczeliśmy się spotykać. Wszystko się potoczyło szybko, za szybko. Od początku on powiedział iż chce wolnego zwiazku, na co ja sie zgodzilam bo sama nie cierpie ograniczania. Ogolnie to zerwalam niedawno z facetem, poniewaz sie zakochal a ja nie wiec nie chcialam go ranic niepotrzebnie. Swoja droga zakochac sie w miesiac w drugiej osobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doradzcie cos ;)
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;37374916]Spodobałam się jakiś czas temu facetowi, on zdobył mój numer i zaczeliśmy się spotykać. Wszystko się potoczyło szybko, za szybko. Od początku on powiedział iż chce wolnego zwiazku, na co ja sie zgodzilam bo sama nie cierpie ograniczania. Ogolnie to zerwalam niedawno z facetem, poniewaz sie zakochal a ja nie wiec nie chcialam go ranic niepotrzebnie. Swoja droga zakochac sie w miesiac w drugiej osobie
![]() Na grubo - mówisz o jednej i tej samej osobie? Można się zakochać nawet od pierwszego wejrzenia. Mój wyznał mi miłość po 3 tygodniach, zaraz stuknie nam 5 lat razem. To nie jest nic dziwnego ![]() Może powinnaś dac sobie spokój i z jednym i z drugim?
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez zegla Czas edycji: 2013-01-18 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yovi
|
nic na siłę. może się pojawi kompromis-jakieś trzecie rozwiązanie ;>
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
To nie był ten sam były. Poprosił o druga szanse ten do którego ja tez cos czulam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rzuć obydwu w cholerę.
Z obecnym nie ma szans na przetrwanie a relacja na zasadzie "sam seks" czy luźny związek byłaby zbyt bolesna dla Ciebie bo się angażujesz a on nie. Z byłym nie chcesz być bo masz swoje powody.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem, jeżeli masz w takich sytuacjach dylemat, to masz już ... rozwiązanie. Skoro się bardzo wachasz, nie jesteś praktycznie niczego pewna, a szarfa nie przeciąga się w żadną stronę - odpuść. Nie wybieraj nic na siłę, bo możesz sobie zaszkodzić
![]()
Miła, piękna, uprzejma, wrażliwa, skromna. Cała ja ![]() Otwarta na nowe, niezobowiązujące e-znajomości zapraszam na nowo-powstający wątek o wszystkim, co francuskie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.