|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Fotografki z Trójmiasta:)
Jeśli jest taki wątek to przepraszam i proszę o przekierowanie. Czy są jakieś pasjonatki fotografii z Trójmiasta? Jakie są Wasze ulubione miejsca do focenia? Długo zajmujecie się fotografią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotografki z Trójmiasta:)
Mieszkam na półwyspie, ale okolice Trójmiasta i samo Trójmiasto dobrze kojarzę, całe stare miasto Gdańsk jest cudowne. Ogólnie nasz cały region jest bogaty w piękne krajobrazy, a już w ogóle wiosną, czy latem. W sumie nie! Zima i jesień też są piękne nad polskim morzem
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jestem zniesmaczony!
Zmęczenie i nerwy związane z ciągłym zwodzeniem, obiecywaniem, lekceważeniem i niedotrzymywaniem obietnic przez Państwo Babinek oraz próbami otrzymania zawartych w umowie materiałów, a także nie wywiązanie się z minimum w niej zawartym spowodowało, że postanowiłem opisać naszą przygodę z firmą Avedon Fotograficy! Jakiekolwiek dodawanie komentarzy jest utrudnione. Być może w ten sposób Państwo Babinek się zabezpieczają, bo widocznie mój przypadek nie jest odosobniony. Po wpłacie całej kwoty, co musiało nastąpić najlepiej od razu już w dniu sesji zaczęły się problemy. Z opóźnieniem i po kilku interwencjach dostaliśmy nasze zdjęcia, jednak mniej, niż było umówione. Prezentacja na płycie została wykonana z imionami całkiem innych osób!!! I znów telefony, obiecywanie przez Pana Tomasza, że wysyła (i tak 4 razy) nam poprawioną płytę. Zamiast załagodzić sytuację, w odpowiedzi dostaliśmy zwykłą płytę w kopercie i bez nadruku! Porażka! Czekaliśmy na nią dwa miesiące. Dodam jeszcze, że przez chaos, niezorganizowanie i roztrzepanie, zapomnieliby o dacie naszego ślubu! I od tego się zaczęło. Szkoda, że tak się stało, bo zdjęcia są całkiem niezłe.. a tyle niepotrzebnych nerwów nas to kosztowało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja jestem z Trójmiasta
zależy o jaki plener pytasz? ślubny/ dziecięcy czy ulubione miejsca?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.