![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Biżuty Ayumi
Kiedy przyszłam na to forum,zalała mnie lawina tak dobrej,ciekawej i oryginalnej biżu,że stwierdziłam,że nigdy nie pokażę swoich prac
![]() ![]() ![]() ![]() A zatem prezentuję mój pierwszy wrzut ![]() 1)Owoc granatu-Swarovski Baroque Jet i kuleczki granatu 2)Winogronka-robią furorę wśród moich znajomych i tak do końca nie wiem,dlaczego ![]() 3)Zielone-szkło weneckie,bigle typu rybki 4)Latte-Jak wyżej 5)Blue-szklany misz-masz w tonacji niebieskiej.Tego typu kolczyki są bardzo dobre kiedy chce się wykorzystać jakieś końcówki koralikowe ![]() 6)Amethyst-Swarovski Twist Amethyst(nawiasem mówiąc,cudowny kolor,zakochałam się w ich barwie ![]() 7)Lawa-lawa wulkaniczna i przekładki 8)Kolczyki z przepięknych bryłek turkusu(Bukowcowe cudeńka ![]() 9)Sardonyks i agat trawiony w towarzystwie przekładek. 10)Brązowa lawa i koral filipiński.Chciałam,żeby ta bransoletka miała taki surowy klimat. A teraz idę się gdzieś schować,żeby się nie stresować momentem oceny xD... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biżuty Ayumi
extra! a owoc granatu i lawa są przecudowne!!!
gapię się i gapię, oczu oderwać nie mogę.... tak bardzo chciałabym umieć robić takie cuda... Edytowane przez malpula Czas edycji: 2009-04-28 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze i drugie gronkowe bardzo ładne
![]() ![]() Bransoletki proste ale eleganckie. Loopy kształtne ![]() Moim zdaniem jak na początek to jest bardzo dobrze ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
bardzo ładne prace nie ma czego się bać. z uwag tylko tyle 2 chyba nie do konca ogniwko dociśniete w kolczyku po lewej str a 8 zdj gigant
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej Ayumi, nie się czego bać ( mówi ta która jeszcze nic nie zrobiła i niczego nie pokazała hehe); dziewczyny są tu bardzo pracowite i utalentowane, ale mają jeszcze ta zaletę, że nikogo nie niszczą krytyką. Przynajmniej ja się z czymś takim tu na razie nie spotkałam, a od jakiegoś miesiąca przeczesuję to forum i oglądam kolejne galerie i czytam komentarze.
A skoro Twoim koleżankom prace się podobają i mają powodzenie, to jest to pierwszy znak, że na pewno nie jest źle. I zgadzam się z nimi, winogronka wyglądają smakowicie: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
i winogronka i granaty i lawa i koral i wogule wszystko jest śliczne
![]() czego ty się boisz? nikt nie gryzie ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ładnie
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
malpula dziękuję
![]() ![]() Kasia83 dzięki za dobre słowo ![]() ![]() ___Dominika___ Ogniwko zostało dociśnięte po zrobieniu zdjęcia,dopiero wtedy to zauważyłam ![]() LadyArgerich więc wszystko przed Tobą ![]() ![]() ![]() orangecountry ale ja się połknąć nie dam ![]() ![]() heurek Zacisk akurat jest prosty-to chyba sprawa perspektywy,jestem pedantką na tym punkcie ![]() ![]() Dziękuję dziewczyny za komentarze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
swietne sa winogronka i kolczyki ze Swarovskim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dla mnie lawa nr 1, no i swarki zaraz po niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie ma się co bać ocen, bo ocena poparta dobrym wyjaśnieniem nie jest zła
![]() Prace dopracowane, przemyślane, równiutkie loopiki (nie powtarzam uwag już napisanych, są znikome ![]() Rób i pokazuj koniecznie dalej! LadyArgerich a Ty? Kiedy się nam pokażesz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
głosuję zdecydowanie na pierwsze, bardzo się podobają
![]() Jak już na początku tak dobrze gronka Ci wychodzą, to ja się po prostu poddaję ![]() jedynie nie przemawiają do mnie niebieskie na lince, kolorystycznie, linke dałabym innego koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Wszystkie prace bardzo mi się podobają. Niepotrzebnie się boisz krytyki. Twoje kolczyki są naprawdę dobre. A i lupy nie złe. Pozdrawiam
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
6 są piękne, uwielbiam taki kształt kolczyków, proste ale eleganckie, kolorek rzeczywiście śliczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A te niebieskie,hmm...miały być całe niebieskie-zgodnie z życzeniem właścicielki^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ogółem,cieszę się,że komentujecie,piszecie,co myślicie ![]() ![]() ![]() Muszę dzisiaj coś koniecznie dorzucić ![]() Edytowane przez ayumi88 Czas edycji: 2009-05-07 o 12:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
ja wiem czemu się winogronka podobają. bo są przesliczne, aż chce się zjeść <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1240916527 są superaśne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dzisiaj tylko 2 nowe prace.Czuję po prostu,że zabiłam te zdjęcia,a jakoś po długim weekendzie jeszcze nie doszłam do siebie;>...Musicie wybaczyć. Edytowane przez ayumi88 Czas edycji: 2009-05-09 o 22:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Zrobiła mi się cisza w wątku
![]() Seria lampworkowa w zasadzie powstała na przełomie wczoraj i dziś,z okazji nadchodzącego Dnia Dziecka ![]() Wasze oceny-pozytywne i negatywne-mile widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jakie słodkie te świnki
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Najbardziej podobają mi się kokosowe, czyli ostatnie, wyglądają niemal okultystycznie (nie pytajcie proszę co w nich okultystycznego, ja tak je widzę i już). Świnki i pieski przesłitaaaaaaaaaaaaaaaaś ne i... dlatego nigdy bym ich nie włożyła :p.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
4 i 5 fajne. Ja myślałam, żeby włożyć w środki tych metalowych elementów jakiś kamyczek, a Ty je świetnie wykorzystałaś i bez tego
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
dopiero teraz wpadlam w ten watek i bardzo mi sie spodobaly pierwsze winogronka (prosze o zamieszczenie wersji fioletowej)
ostatnie zwierzatka tez cudnej urody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cudowny wrzucik
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
podobają mi się świnki i ostatnie kolce, bardzo oryginalne i ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Świnki są przesłodkie ;*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
a mnie ogromnie podobaja się te ostatnie kokosowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Rozeznanie
|
Prawda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Ci ![]() Dziękuję Ci Cayen za odwiedziny ![]() ![]() Cytat:
![]() A tymczasem,dorzucam troszkę nowości,bo mi się znowu wątek zakopał.Ech,ta moja niesystematyczność ![]() Wrzut pierwszy: 1)Wzięło mnie na miedź ![]() 2)Brelok z kotem 3)Porcelana z motywem malw i biconki Swarovskiego 4)Srebro i koral 5)Srebro i Swarovski(bicone emerald i heart Blue Zircon) 6)Srebro i Swarovski(heart Crystal AB) 7)Opalit,biconki Crystal AB i srebro 8)koral gąbczasty i brązowa lawa wulkaniczna 9)Lampworki^^ 10)Różyczki ze złotego FIMO(zauroczył mnie ten kolor,natomiast co do różyczek,uważam,że mi nie wyszły-stać mnie na więcej) Edytowane przez ayumi88 Czas edycji: 2009-06-15 o 17:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Wrzutu część druga^^
11)Kalie z jadeitu i biconków 4mm emerald i 6mm crystal 12 i 13)Komplet z korala pomarańczowego 14)Czerwone pełny szklane w otoczeniu elementów pozłacanych(chociaż nie lubię koloru złota,a koloru elementów pozłacanych(żółtych)nie lubię jeszcze bardziej). 15)Wersja jasnofioletowa winogronek ![]() Na razie musicie zadowolić się tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.