|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
narzucam sie mu a on nic..
easy come easy go.
Edytowane przez julijana Czas edycji: 2012-12-06 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: narzucam sie mu a on nic..
Ale nie chce - podoba mu się tylko seks z Tobą, nie postrzega Cię jako kandydatki na partnerkę. Skończ mu się pakować do łóżka, zerwij kontakt i szukaj szczęścia gdzie indziej, przykro mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
I co tu mamy napisać?
Zaczęłaś od dupy strony. Zaciągasz do łóżka, koleś się daje, później wycofuje się z tego wszystkiego, twierdząc że to wbrew jego zasadom. Szukasz bratniej duszy/kompana do rozmów przez wyrko? Coś tu nie teges... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli on nie chcę się wiązać z nikim, ani Ty(jak twierdzisz) też nie chcesz to w czym problem? Odpuść nie ma sensu byś się za nim uganiała a on nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-12-05 o 00:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ale przecież on CI wprost powiedział, że nie chce się z nikim wiązać.
Po drugie: po co mu wygadujesz takie brednie, że Ty też nie chcesz się z nikim wiązać, a teraz jęczysz, że czemu on nie chce się z Tobą spotykać? Otóż nie chce się z Tobą spotykać, bo co ma tracić czas w kinie, marznąć na spacerach, płacić za kawę w kawiarni, skoro ma seks bez zbędnego zachodu, za darmo i to od początku? Trzeba było się ni rzucać na niego, tylko dać się rozwinąć tej znajomości (choć on i tak deklarował, że związku nie chce, lub deklaruje to teraz, zebys sobie nadziei nie narobiła), to mooooże byłoby inaczej. A tak? Zrobiłaś totalny falstart. A czasu nie cofniesz. Wymiksuj się z tej sytuacji, a na drugi raz nie pakuj się byle komu do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Chciałaś seksu z nim - miałaś. Nikt cię siłą nie wykorzystał, albo wykorzystaliscie siebie nawzajem dla wspólnej przyjemności. On nie chce więcej - ma prawo nie chcieć. Ty teraz zdecyduj, czy chcesz jeszcze go ciągnąć do łóżka, wiedząc, że więcej z tego nie będzie, czy wolisz odpuścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
nie wiem gdzie jest problem.
Facet nie bardzo chciał, Ty go zaciągnęłaś do łóżka. On wprost powiedział że nie chce na razie związku ani sypiać z kimś bez zobowiązań. Możesz próbować to "ciągnąć", ale pewnie w efekcie facet będzie o Tobie myślal nie najlepiej a i moze sie to odbic na pracy, jako że jest Twoim przełożonym Pomyśl co by było jakbyście "zerwali" albo on musiał cię unikać, bo mu sie będziesz dalej narzucać?p proste - pewnie "pozwolą ci odejść" przy pierwszej nadarzającej się okazji, np przy upływie terminu umowy.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no raczej trudno będzie sprawić, żeby on z własnej woli chciał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nieeeeee, myślisz?
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podałaś mu się sama na tacy, ponadto większość mężczyzn raczej woli samemu zdobywać niż być "zdobytym".
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
No i nie dziwię się,ze on NIC, bo niby po co miałby zabiegać o cokolwiek, gdy podałaś mu się na tacy??? Pomijam, że związek z przełożonym to niezbyt mądre posunięcie.
Sama ustawiłaś wasze relacje w formie spotkanka-bzykanka; z tej relacji rzadko przechodzi się na poziom: tworzymy związek i szalejemy za sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Uwiodlas go.
Seks na pierwszej randce nie powinien wystepować..jeśli ktoś myśli budować zwiazek na poważnie... Chyba że miałaś chcice to i juz inaczej tlumaczy ![]() Po prostu wydałas mu sie " łatwą dziewczyną"i taką cie teraz postrzega.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A po za tym w tytule własnego wątku masz odpowiedź dlaczego Ciebie nie chce.
![]() |
![]() |
#17 | |
Raróg
|
Ehehe, nie rezygnuj!
![]() ....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
też kiedyś miałam do czynienia z dziewczyną która poszła do łóżka ze swoim szefem, musiała się zwolnić, bo robili zakłady z kim jeszcze spała.
Generalnie nie rozumiem zaciągania faceta do łóżka. Facet to zdobywca, jakby chciał to sam by "powalczył" a tak: easy come easy go
![]() |
#19 |
jestę wieszczę
|
Wcale się nie dziwię. Jak ktoś mi nachalnie proponuje zakup czegoś po okazyjnej cenie, to choćby to było dobre, to to narzucanie się mnie wkurza
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.