|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem podczas stosunku
Witam mam 21 lat z dziewczyną jestem od roku i chciałbym z nią kochać się, dodam że jest dziewicą ja juz uprawiałem seks. I mam problem gdy przychodzi co do czego zaczynam sie strasznie denerwować serce wali mi jak oszalałe i nie potrafię sie skupić, przez co mój penis niema wzwodu ;( Nie wiem jak sobie z tym poradzić,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem podczas stosunku
Może nie jestes jeszcze dojrzały do seksu oczywiscie, gdybyś był w pełni gotowy to wątpie że byś się tak stresował, albo poprostu boisz się co sobie o Tobie pomyśli jak cos nie wyjdzie.. A nie możesz poprostu z nią porozmawiać? Myślisz że ona jest gotowa??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no własnie boje się tego trochę że nie wyjdzie, i nie potrafie sobie z tym poradzić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro ona jest dziewicą to nawet nie wie jak to jest...
Ja np nie wiedziałam jak jest odpowiednio a jak nie, dopiero po czasie dojdziecie do wprawy, co wam sie podoba, jaka gra wstepna, czy sex brutalny czy na spokojnie;p To wyjdzie w praniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tylko jak sie pozbyć tego leku i stresu żebym nie dał plamy? ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jedyne co Ci można powiedzieć "na szybko" to:
1. Nie spieszcie się. Obejrzyjcie sobie wspólnie film, zjedzcie wspólnie kolację. Może być lampka wina dla rozluźnienia. 2. Porozmawiajcie o swoich oczekiwaniach/obawach. Tak naprawdę to pewnie ona jest bardziej zestresowana i przestraszona od Ciebie, bo dla niej to pierwszy raz. Jak wyrzucisz z siebie swoje obawy to one automatycznie stracą na sile. A jeszcze jak uzyskasz od niej zrozumienie to już w ogóle może Ci się wydać śmieszne, ze tak się obawiałeś ![]() 3. Zacznijcie od jakiegoś masażu, poznajcie swoje ciała, dotykajcie się. Seks to jest cała zabawa i otoczka wokół niego. I to ona nas napędza i podnieca. Jeśli nie będzie wzwodu "na zawołanie" to podczas zabawy Waszymi ciałami on się pojawi ![]() Pamiętajcie, że seks nie jest łatwą rzeczą i należy się go uczyć. Tak naprawdę z każdym partnerem na nowo. Twoja dziewczyna powinna to zrozumieć. Poznawajcie się na spokojnie. Za pierwszym razem nie musi być pełnego stosunku. W końcu się rozluźnicie w swoim towarzystwie, a brak wzwodu przestanie być problemem ![]()
![]() |
#7 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
no a nawet jak nie stanie to co się stanie? :P
facet nie jest maszyną do seksu, że jak się wrzuci monetę to ma wszystko działać. poza tym jeśli w waszym związku szwankuje wzajemne zrozumienie,szacunek itd to w seksie też nie będzie wychodzić. musicie nauczyć się ze sobą rozmawiać, opowiadać o oczekiwaniach, obawach etc. seks to nie tylko machanie tyłkiem do przodu i do tyłu, to przede wszystkim piękne przeżycie, bliskość, niesamowita więź pomiędzy dwojgiem osób. trudno o coś takiego, jeśli myślisz tylko o tym czy się uda i czy nie dasz plamy. dajcie sobie czas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie, ja wspomóc sobie wzwód czy są na to jakieś sposoby? może jakieś gumki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są prezerwatywy przedłużające stosunek. Mają w sobie środek lekko znieczulający, który zmniejsza intensywność doznań, przez co stosunek może być dłuższy. Ale nie wspomagają one wzwodu. Jesteś na tyle młody, że nie ma co się wspomagać. Wnioskuję, że poza sytuacjami, kiedy miałoby dojść do zbliżenia z dziewczyną, nie masz problemów ze wzwodem? To co możesz zrobić to się odprężyć, stosując do naszych rad. Nie spinaj się. Jak nie zrobicie tego jednego wieczoru, to spróbujecie następnego. Seks nie może być czymś czego się boisz. powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
wszystko jest okej tylko pod wpływem stresu jest problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to musicie się odstresować. To jest jedyna rada. Wypijcie sobie wino na rozluźnienie i róbcie to co napisałam. A przede wszystkim porozmawiajcie. Naprawdę w momencie wyrzucenia z siebie tego, co nas stresuje - automatycznie ta sprawa przestaje mieć taki wydźwięk i być tak straszna jak była przed rozmową ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie , napisze co i jak poszło, jeśli macie jakies rady to chętnie wysłucham
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Nie stanie to co się stanie ?
![]() To jeszcze nie tragedia. Jak będziesz się stresował to na pewno . Luzacko podchodzcie do tego. W końcu to nie egzamin Edytowane przez Nussbeisser Czas edycji: 2012-12-13 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
nie rób tego
![]() czego się tak boisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.