|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pomóżcie
mam dość całego świata który mnie otacza !! Ja sama siebie zaakceptowałam ale wszyscy którzy mnie otaczają mówią że jestem za gruba i mam przestac tyle jeść (a nie jem dużo) . Mam 12lat , 166cm wzrostu i waże 52kg, spory brzuszek i grube uda . pomóżcie !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mod-Śnieżynka
|
Dot.: pomóżcie
Przy tym wzroście na pewno nie jesteś za gruba. Poza tym masz 12 lat i rozwijasz się. Twoje ciało cały czas się zmienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
przestań!!!!!!!! przeciez jak na swój wiek jestes całkiem wysoka i wagę też masz wporządku a nawet przy dolnej granicy BMI. Uważam że powinnas sobie poprostu olac to co mówia inni skoro sama siebie akceptujesz to nikt inny się nie liczy. Ja mam 19 lat 155cm i 50 kg tez mam masywne uda i szerokie biodra ale staram sie tuszowac je ubiorem wyznaję zasadę ze jakkolwiek się ubieram albo góra albo dół musi by luzny(zwykle to góra jest luźna bo szerokie spodnie dodatkowo mnie obnizaja) Myśle że nie powinnas sie tym przejmowac ale jeśli chciałabys poczuc sie lepiej to polecam zwyczajne skakanie na skakance ja po kilku dniach takiego mini treningu zawsze czuję się lżejsza. Życzę powodzenia i pogody ducha.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Według mnie jestes chuda!A mowia ci tak po to bowidza ze to cie smuci...Ale to miesnie połowe waza... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Powiedz im, że przestaniesz jeść jak sobie dokupią troche inteligencji. Jak Ci ktoś powie że masz za ciemne włosy albo za duży nos to też się załamiesz ? To normalne że ludzie jak zazdroszczą to docinają, trzeba sobie umieć z tym radzić. Naprawdę są gorsze problemy w życiu niż wyimaginowana nadwaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
pozdr lotta |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A po co zakładasz dwa identyczne wątki, jeden tu a drugi na fitnesie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...651#post616651
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ej... pomijajac to ze wcale nie jestes za gruba... to jeszcze masz 12 lat!! ja sama mam 15 ... ale wlasnie wtedy, gdy mialam tyle lat co Ty zrobil sie ze mnie taki pulpecik.. nie gruby, tylko "zaokraglony" ..ale tak poprostu cialo w tym wieku tak ma... musi osiagnac pewna wage zeby dojrzec... a tak poytajac... masz juz okres?? pewnie nie... a jezeli tak... i tak powoli Twoje cialo sie wysmukli... PoZdRaWiaM!!
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno, ja mam 161 cm wzrostu, 52 kilo wagi i wszyscy na mnie wrzeszczą jak zaczynam gadkę o tym, że jestem gruba!!! No, wiadomo odchudzam się prawie cały czas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej, nie martw się naprawdę zmienisz się jeszcze pięc tysięcy razy zanim dorośniesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.