|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Styczeń - wymienię różne
czarny - aktualne
szary - nieaktualne niebieski - dokładka szukam: Najchętniej wymianię się na potrzebne mi rzeczy: -Oleje -masło shea, -masło kakaowe -peptyd brązujący -peeling enzymatyczny w proszku, - nowe mydełka z Tuli lub Lawendowej Farmy - hydrolaty - Annabelle minerals podkład golden fair kryjący - balsamy Na wymianę mam: 1. Korektor light Annabelle minerals nowy 1g sample 2. SKIN79 Intense Classic Balm the Premium BB Cream odlewka 1,5ml 3. MISSHA M Perfect Cover BB Cream 23 odlewka 1,5ml 4. Annabelle minerals light natural sample 1g nowy kryjący 5. Annabelle minerals sample 1g nowy natural dark kryjący 6. Annabelle minerals sample 1g nowy natural medium kryjący 7 Annabelle Minerals róż honey tester 1g nowy 8 Annabelle Minerals korektor dark tester 1g nowy 9 Annabelle Minerals tester 1g golden medium kryjący nowy 10. Glinka czerwona ZSK 5ml w strunie 11. Dry-flo z mazideł, zostało ok 10-15g, sobie odsypałam do innego pudełka + mogę odsypać odrobinę jedwabiu w proszku, również z mazideł 12. Algi pod oczy z estien, zostało ok. 4-5 łyżeczek 13. olej marchewkowy z mazideł odlewka 15ml 14. Dr Irena Eris - SOCZYSTE MANGO Owocowy mus peelingujący do ciała NOWY w kartoniku, w folii - seria Prosystem home care http://sklep.eris.pl/drirenaeris/pl/...-ciala-71.html 15. Rajstopy Gatta - nowe. r 3 kolory: castoro i blue jeans 15den[/COLOR] 16. Sandałki / klapki 2w1 r 38 nowe Mini odprysk z boku z przodu na około 1,5mm. długość całkowita mierzona od końca pięty do najdłuższego miejsca z przodu ok 25,3cm wys. obcasika ok 6cm mierzone po boku Edytowane przez ja_l Czas edycji: 2013-01-06 o 09:56 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - wymienię różne
Hej
![]() Coś u mnie za: Korektor light Annabelle minerals nowy 1g sample Annabelle minerals light natural sample 1g nowy kryjący Annabelle Minerals róż honey tester 1g nowy w którymś z wątków? |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
2. SKIN79 Intense Classic Balm the Premium BB Cream odlewka 1,5ml 3. MISSHA M Perfect Cover BB Cream 23 odlewka 1,5ml 11. Dry-flo z mazideł, zostało ok 10-15g, sobie odsypałam do innego pudełka + mogę odsypać odrobinę jedwabiu w proszku, również z mazideł ?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś w moich wątkach za mus peelingujący Ireny Eris?
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
14. Dr Irena Eris - SOCZYSTE MANGO Owocowy mus peelingujący do ciała NOWY w kartoniku, w folii ? ____ |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Dr Irena Eris - SOCZYSTE MANGO? |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ja to wszystko mogę oddać ale ty oferujesz 2 x 1,5 ml a do tego 10-15 g dry flow, więc to jest zdecydowanie za mało, za te wszystkie rzeczy które chcesz
masz coś poza wątkiem? Coś z naturalnych kosmetyków albo do włosów?
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co, daj mi się zastanowić do jutra bo peeling z nasion malin mam fabrycznie zamknięty i nie wiem czy chcę go otwierać na tak małą wymiankę
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Hej, przepraszam, że dopiero teraz ale kompletnie zapomniałam ci odpisać, ja jednak podziękuję za wymiankę, bo ten peeling z nasion malin jest fabrycznie zamknięty i nie chciałabym go otwierać dla tak małej wymiany
Pozdrawiam
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
15ml, ale niestety nie widzę nic dla siebie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

Pozdrawiam