|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Sweter, spódnica, płyty fitness, książki (powieść + podręczniki do pedagogiki) LUTY
Tym razem mam do wymiany:
1. Spódniczkę - nigdy nie założona - była prezentem a nie trafiona w gust ładna, plisowana, super pasuje do niej grubszy , brązowy pasek (rozmiar S/małe M) - stan idealna2. Sweter - to jedna z tych rzeczy, które się kupiło, bo się podobały, a później nie zakładało Był w sumie założony kilka razy. Kupiony drogo. Nadaje się zarówno na zimę (jest z bardzo dobrego gatunku wełny) - to chyba najcieplejsza rzecz jaką miałam. Nadaje się też na chłodniejsze wiosenne dni, zamiast kurteczki Rozmiar S/M - można przewiązać w pasie - stan idealny3. Zestaw płyt Pilates (5 DVD z ćwiczeniami) - odfoliowana, tylko , żeby sprawdzić czy płyty chodzą - czyli praktycznie nowe ![]() 4. Fitness w parze (3 DVD) - raz przeglądnięte 5. Przez taniec do zdrowia (również raz przećwiczone - brak motywacji )6. Książka Carlsoa Franza - Pustynia (nowa) - 7. Podręczniki do Pedagogiki Społecznej 1 i 2 tom (w kilku miejscach delikatnie podkreślone ołówkiem, ale właściwie tez jak nowe - nawet ciężko się otwierają, bo są jeszcze "nierozchodzone" ) Myślałam, że przydadzą mi się do pracy mgr , ale jednak nie znalazłam w nich tego, co potrzebowałam ![]() DOKŁADKA W POŚCIE 8!!!! Wymienią na ciuchy (to mnie przede wszystkim interesuje - zwłaszcza jakaś bluza i sportowe buty) , inne książki, dodatki - właściwie wszystko ZAPRASZAM!
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2013-02-20 o 17:03 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sweter, spódnica, płyty fitness, książki (powieść + podręczniki do pedagogiki)
coś za:
3. Zestaw płyt Pilates (5 DVD z ćwiczeniami) - odfoliowana, tylko , żeby sprawdzić czy płyty chodzą - czyli praktycznie nowe 4. Fitness w parze (3 DVD) - raz przeglądnięte 5. Przez taniec do zdrowia ??
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sweter, spódnica, płyty fitness, książki (powieść + podręczniki do pedagogiki)
coś za sweter?
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- kochana - wpadło Ci w oko kilka rzeczy u mnie podam wymiarki tylko chciałabym być pewna co do sweterka - a to będzie szybciej - jak mi podasz mi najpierw wymiary ![]() szerokość pod paszkami oraz długość mierzona od paszki
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za sweter?
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- wymiana kurtki za sweter nie opłaca mi się, jeśli chodzi o bluzkę, to mogę ją oddać i coś do niej dodać jeśli coś jeszcze u mnie widzisz dla siebie
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za pilates albo za fitness w parze ?
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie podoba mi się tylko Pilates, za te buty to jednak za mało.
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Wszystkie rzeczy to rozmiarowo S-ki
6 bluzeczek i kombinezon.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

ładna, plisowana, super pasuje do niej grubszy , brązowy pasek (rozmiar S/małe M) - stan idealna
)