|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
Zabawki edukacyjne dla dziecka
Szukasz zabawek dla dzieci, które wspieraj± ich rozwój? Zobacz przegl±d edukacyjnych zabawek i dowiedz siê, jak± rolê odgrywaj± w prawid³owym rozwoju malucha! czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 341
|
Dot.: Zabawki edukacyjne dla dziecka
Bardzo fajne propozycje
![]()
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 291
|
nie które zabawki potrafi± i doros³ych rozczuliæ ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 2 554
|
Niektóre z tych zabawek wydaj± mi siê nieodpowiednie dla dziecka poni¿ej 1 roku, a na to wskazuje link.
Czê¶æ jednak jest bardzo fajna i na pewno skorzystam z podpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Bardzo fajne propozycje
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania_wac Czas edycji: 2013-07-18 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Ja wyznajê zasadê, ¿e dzieci najlepiej bawi± siê zabawkami prostymi, które mo¿na wykorzystaæ na tysi±c sposobów, takimi jak kapsle, pojemniczki, pude³ka, klocki, kasztany, patyki, sznurek. One najlepiej rozwijaj± wyobra¼niê i kreatywno¶æ dziecka.
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-04-07 o 09:22 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Zabawek dla niemowl±t obecnie jest ogromny wybór ale najwa¿niejsze jest aby dan± zabawkê odpowiednio dobraæ do wieku dziecka, wiêkszo¶æ rodziców o tym zapomina.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Ja przyznam, ¿e jestem ogromnie zaskoczona ilo¶ci± zabawek, jakie teraz mo¿na kupiæ dziecku, aby zadbaæ o jego odpowiedni rozwój. U mnie w rodzinnym Luboniu mamy taki ogromny sklep skrzat, gdzie jak siê wchodzi, to cz³owiek nie wie na co ma patrzeæ. Bardzo fajnie, ¿e firmy dbaj± oto, aby rodzice mogli zapewniæ dziecku odpowiedni rozwój poprzez zabawê, a nie tylko musieli katowaæ ich og³upiaj±c± telewizj±.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13
|
Firmy prze¶cigaj± siê w pomys³ach nowych zabawek, czasami te, które kiedy¶ by³y w sprzeda¿y s± reaktywowane, ulepszane. Choæby taki Furby. Zawsze marzy³am ¿eby go mieæ, a teraz znów powróci³ w ulepszonej wersji, mówi±cy po Polsku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
My¶licie, ¿e zakupienie klasycznej maszyny do szycia dla dzieci, takiej z czasów PRL - ciê¿kiej, ³adnie zdobionej, ale u¿ywanej - to bêdzie dobry prezent? Kosztuje ponad 100z³. Czy lepiej kupiæ tañszy chiñski, bardziej kolorowy bubel? Cena podobna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja mogê Wam poleciæ francuskie zabawki Moulin Roty
![]() ![]()
![]() |
#12 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6
|
Tyle ile jest aktualnie zabawek na rynku to chyba jeszcze nigdy nie by³o... powa¿nie. Jak ja by³am dzieckiem to mia³am kilka zabawek w tym jedn± Barbie, jakiego¶ pluszaka, klocki i farby. A teraz... jak moje dziecko zobaczy³o w tamtym tygodniu reklamê klocków Cobi tych Pingwinów z Madagaskaru to do dzisiaj siedzi mi nad uchem i o tym mówi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Jestem wielk± fank± kreatywnych zabawek. Znajoma nauczycielka z przedszkola poleci³a mi dostêpne na Internecie Bajkotwory. To rodzaj gry komputerowej. Tyle ¿e dziecko samo wymy¶la historie, a swój efekt pracy mo¿e zapisaæ w postaci gotowej bajki. Bajkotwory przypad³y mi do gustu, poniewa¿ poza rozrywk± daj± dziecku co¶ wiêcej. Pobudzaj± wyobra¼niê, pozwalaj± staæ siê na chwilê ma³ym re¿yserem, wcieliæ siê w dan± postaæ. W tych bajkach mo¿na wstawiaæ tekst. Dziêki temu dzieci mog± podszlifowaæ pisanie i czytanie. A to zawsze jest dobry pomys³.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Moje dzieci uwielbiaj± zabawki edukacyjne firmy Dumel. Jest to polska firma, która stworzy³a seriê rozmawiaj±cych z dzieæmi zabawek, Dumel Discovery. Zabawki s± kolorowe i piêknie wykonane. Dedykowane dzieciom w ró¿nym wieku.
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-04-08 o 13:49 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Polecam super zabawki wigwamy TIPI !
nie do¶æ, ¿e to super zabawka to jeszcze wspania³y element wystroju pokoju ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-04-29 o 09:07 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Super propozycje, oryginalne... choæ samemu zawsze by³em i bêdê zwolennikiem klocków lego - bardzo wiele kompletów mo¿na znale¼æ na stronie xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-06-15 o 13:40 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.