|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
koretka uszu opaska
Dziewczyny prosze o rade, miałam korekte uszu kilka dni temu miałam zdjęte szwy i mam nosić 3 tyg opaske w dzień i w nocy a potem tylko w nocy. Ale czemu służy opaska, ona służy temu aby uszy nie odskozyły czy jedynie temu aby ich ni uszkodzić nie zruszyć ?? Bo mam jutro i w najbliższym czasie kilka wyjazdów, zjazd w szkole, gdzie wiem że ucha nie uszkodzę nikt mnie nie dotknie, i jestem ciekawa czy jak nie będe przez te kilka dni nosić opaski czy sie cos stanie czy one służy też w czymś innym niż tylko ochronie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: koretka uszu opaska
Cześć. Ot, co znalazłam w Internecie:
"Opaska utrzymuje opatrunek, a nie kształt ucha. Przez pewien czas zabezpiecza ona również przed przypadkowym urazem lub mimowolnym odgięciem ucha podczas snu. Gdyby noszenie opaski miało istotny wpływ na kształt ucha już samo jej noszenie byłoby wystarczające do korekcji odstawania. Jak wiadomo z codziennego doświadczenia niestety tak nie jest." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.