|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jaki krem pod ziemię egipska firmy bikor!!!
witam kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki krem pod ziemię egipska firmy bikor!!!
A krem bambino nie ma w sobie parafianki?
Co do pytania to napisz jeszcze jakiego podkładu używasz ? Jaka masz cerę? Bez tego trudno mi coś sensownego odpowiedzieć.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
cerę mam dosyć suchą puder ten używam bespośrednio na krem.jeszcze mam jedno pytanie czy jest cos takiego jak krem pod puder?? a ta ziemie kładzie się na podkład?z góry wielkie dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak masz ładna cerę to myśle ze nie ma co na sile stosować podkładu. Jesli chodzi o krem to polecam coś lekkiego. Kremy dla dzieci sa pełne olejów i może to być przyczyna tego ze brazer sie waży.
Warto twarz przypudrowac, potem nakładać brazer. Na podkladzie brazer trzyma sie dłużej.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
...
chyba,że bikor stosujesz na cała twarz jako podkłado-przybrązowiacz,jakos tak producent opisuje jego stosowanie,wtedy krem musi byc nawilżający,ale nie pozostawiający po sobie warstwy na skórze...czyli np.Sylveco -Lekki Krem Brzozowy lub Rokitnikowy,jezeli masz sucha skórę to za pare złotych kupisz Ziaje-Krem Naprawczy z ceramidami 50+ -ekstra pod makijaż dla suchszych skór....poza tym przy bikorze ważny jest odpowieni pędzel i sposób nakładania pudru. tak na marginesie to Bambino Ci robi dodatkowo przesusz na twarzy -tona cynku+parafina.
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2013-05-27 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
własnie cerę mam czysta nie mam żadnych wyprysków,trądzików itp.Puder stosuje jako bronzer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
reklama na wizazu jest PŁATNA
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.