|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe poszukiwania
W sierpniu szukam :
1. spódnicy maxi rozmiar 38 coś w tym stylu, kolor - jeszcze nie wiem ![]() 2. plecaka materiałowego coś jak ten : Byle mieścił A4 3. Pierścionki i bransoletki - wszelkiego rodzaju. 4. Kolorowe marynarki - rozmiar 38 - wszystkie możliwe ![]() Jeśli masz którąś z poszukiwanych przeze mnie rzeczy daj znać. Jestem w trakcie robienia zdjęć i tworzenia listy tego, co mam na wymianę. Są to głównie męskie koszule, ale na pewno znajdę coś dla kobiet. Sprawdzajcie proszę na bieżąco. Edytowane przez tamtaglista Czas edycji: 2013-08-03 o 11:24 Powód: dorzuciłam jeszcze zachciewajki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe poszukiwania
mam długą spódnicę, ale floral, zobacz sobie
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam biżuterie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NOWY komplet
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W zamian oferuję - męską odzież, używaną.
Dostałam w "spadku" od znajomego dla mojego TŻ, jednak rozmiar niestety się nie zgadza. Nie prasowałam wszystkiego, ubrania są wyprane. Zauważyłam dwa mankamenty, wszystko jest na zdjęciach. W razie wątpliwości - zrobię nowe zdjęcia, odpowiem. Wydaje mi się, że są to ciuchy oryginalne, ale nie mam jak sprawdzić (znajomy nie chodzi w podróbach, mieszka w Niemczech ). Zamienię na coś z listy powyżej albo na to, co mi w oko wpadnie ![]() To jasne to coś jakby kurtka, ma widoczny mankament, podobnie jak koszula armaniego. Wszystko starałam się pokazać, mimo, iż w trakcie robienia zdjęć padła mi lustrzanka. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To szare jakby kurtkowe "coś" jest w stylu japońskim i układa się bardzo dziwnie, ale może się komuś spodoba
![]() Na pytania chętnie odpowiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wymiary długiej:
szer. 33 cm, rozciąga się max. do 40-41 dł. 98 cm żółtej: szer. 37 cm, rozciaga się do 46 dł. 55 cm miałabyś coś z mojej wish w razie czego? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.