|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rurki jeansowe r 40-42Wymienię rurki w stanie bdb na:
-ciuchy w rozmiarze 36 -kosmetyki -kuście a nuż coś mi się spodoba ![]() wymiary: pas 42-3 cm dł całkowita 96 cm
Edytowane przez Wyimagin0wana Czas edycji: 2013-08-08 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: Rurki jeansowe r 40-42
coś u mnie za rureczki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
tak sukienka jest calutka w cekinach, pewnie pojedyńcze gdzieś mogły odpaść ale ja nic takiego nie zauważyłam, miałąm ja na sobie dwa razy
![]() chetnie oddam za spodnie wymiary to : dł całkowita:93-94 cm szer od pachy do pachy :38,5 cm x 2 sukienka jest rozciągliwa, wymiary podaąłm na płasko podaj szerokośc spodni w udzie pod samym krokiem i na dole nogawki i napisz czy są elastyczn e?i wysokość stanu ![]() kurcze nie wiem czy krótkie nie beda dopiero zobaczyłam ze długość całkowita to 96 cm a ja mam 170 cm wzrostu. ewentualnie miałaś kiedyś wiem ze fajne marmurki na szafie i jesli nadal masz i chcesz oddać chetnie bym je wzieła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- na wysokości tylka ma 41 cm x 2 tak prosiłabym jeszcze o wymiary tamtych marmurek ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-11-06 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
i jak wymiary kiecki ?
pasuja ? jesli tak to poprosze o wymiary tych drugich spodni: roza: |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.:
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
uup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.