|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wakacje "w domu", zwracam się do ludzi z Krakowa i okolic
Cześć, okazało się że całe wakacje spędzę w niedużej miejscowości blisko Krakowa. Nie mam tu znajomych za to blisko Kraków więc będzie co robić. Miasto trochę znam więc z tym nie ma problemu. Pytanie tylko co można robić w Krakowie? Chciałabym zrobić jakąś liste ponieważ obawiam sie że spędzę wakacje nudząc się niemiłosiernie.
1) czytanie ksiązek, słuchanie muzyki, oglądanie filmów, opalanie się w ogródku - czyli standard 2) wybiorę się nad wodę, odkryty basen lub kąpielisko - pytanie gdzie najlepiej? będę mieszkać na południe od Krakowa 3) kino, kluby/puby - obawiam się że będę się źle czuć sama... 4) chciałabym spróbować coś w stylu gokarty, paintball, może półgodzinny lot balonem - coś co miło będę wspominać a nie zrujnuje mnie finansowo. Gdzie organizowane są takie rzeczy? 5) chciałabym coś pozwiedzać - co Waszym zdaniem warto zobaczyć w Krakowie lub jego bliskich okolicach? 6) jeśli macie jakieś inne propozycje śmiało piszcie
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje "w domu", zwracam się do ludzi z Krakowa i okolic
Polecam przeczytanie tego wątku. Myślę, że znajdziesz tam kilka ciekawych propozycji
![]() Jeśli chodzi o towarzystwo i wszelkie pytania to zapraszam do nas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626808 Nie gryziemy
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Proponuję wypad nad wodę - Kryspinów/Bagry/Skałki, bądź jakiś basen kryty. Skoro mówisz, że jesteś na południu to może masz niedaleko do Wieliczki? Jeśli tak to basen znajduje się w Mieście Solnym. Oprócz tego Park Wodny, Multikino, CinemaCity, gokarty, paintball, jakieś zajęcia fitness/siłownia? Wieczorami imprezy na rynku? Nie orientuje się w jakim jesteś wieku, ale wiem, ze jest mnóstwo imprez "dla licealistów", między innymi w każdą środę w klubie Inblanco prawdopodobnie. Jeśli jesteś starsza to mniejszy kłopot dla Ciebie - bo będziesz miała zdecydowanie większy wybór klubów wieczorami. Jeśli chodzi o zwiedzanie to standardowo - Wawel, Rynek [Kościół Mariacki, Sukiennice, Ratusz, Brama Floriańska], Kazimierz, Kopalnia Soli? Opcji jest mnóstwo. Pozdrawiam
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
w jakim wieku jesteś ?
sama jestem z południa
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Do ZOO możesz iść, kopce popodbijać
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez kosta6 Czas edycji: 2013-11-04 o 11:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.