![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię w MARCU kosmetyki MAC Estee Lauder YSL INGLOT
KOLORÓWKA:
MAC: -Odlewka podkładu Face&Body w kolorze C2 - okoł0 20ml - Cień MAC Shock-a-holic - ubytek 2% - mam go z wymianki - Cień MAC Goldmine - ubytek 5% - wkład - Pigment Vanila 1/2 lub 1/3 w zastępczym opakowaniu - Róż mineralny Light over dark - ubytek około 15% INNE: - ALVERDE mineral powder kolor 01 - NIVEA BB Cream - cera jasna - użyty około 5razy - YSL Rouge Volupte 08 Fetish - YSL Cień Ombre Solo - kolor 4 Lilac light - BENEFIT - cień w kremie kolor Skinny Jeans - ubytek około 5% - Este Lauder Double Wear light - koloe 3.0 z chcęcią wymienią na 1.5 albo inny dość jasny podkład - Biochemia Urody - Puder bambusowy - użyty około 5-10 razy - Granatowy cień INGLOT 340 MATTE - użyty raz, zużycie niewidoczne - wkład - Miętowy cień INDLOT 345 MATTE - zużycie 1-2% - wkład - INGLOT Szminka nr 263 - lekki pudrowy różowy Nude - Korektor zielony INGLOT w tubce - Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10% MINERAŁY: - Podkład mineralny LILY LOLO w kolorze Warm Honey - połowa opakowania LAKIERY: - Essie - Demure Vix (1) -Essie - Splash of Grenadine (2) -Essie - Too too hot (3) - Reszta widoczna na 2 zdj AKCESORIA: -pędzelek MAC 188 - najlepiej za inny pędzelek MAC PIELĘGNACJA: - Portugal - krem perłowy na blizny. Można stosować go także na rozstępy (na całe ciało) - zużycie minimalne. - BIELENDA Bawełna - subtelne mleczko do ciała - uzyte raz - NIVEA Styling Mousse Flexible curls - użyte raz - CRYSTAL - Mineralny dezodorant w sprayu o zapachu rumianku i zielonej herbaty - zużycie trochę mniej niż połowa CIUSZKI: - Zara pomarańczowa marynarka w rozmiarze S Poszukuję: - Paco Rabanne lady Milion - Olejek arganowy, makadamia - cienie MAC - pędzelki MAC - 219, ecotools, HAKURO, itd - kredka AVON Super Shock - jasny podkład, puder (żółty pigment) - BEAUTY BLENDER - oddam wiele - serum Flavo C - Efaclar Duo WYMIENIONE: - Podkład MAC Studio Fix w kolorze NC25 - ubytek około 20% - SEBORADIN Lotion z czarnej rzodkwi - zużycie widoczne na zdj - NARS Turkist Delight - użyty 2-3 razy -Cień MAC Smut - ubytek 3-4% - wkład (3) - Bobbi Brown Tinted Moisturizer Oli Free w kolorze Extra Light Tint - zużycie około 5% - pojemność 50ml - Szminka CHANEL Rouge Coco Shine 57 - ubytek 2-5% -Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Light - Użyty 3 razy - MAC szminka kolorek Ravishing - zużycie około 15% -La Roche-Posay Lipikar - oliwka myjąca - ze 100ml pozostało 75ml data ważności 6m (oliwka została otwarta pod koniec grudnia) - Pędzelek ECOTOOLS do korektora - Róż Pupa, kolorek Vintage Rose - ubytek 5% (limitowana kolekcja Very Vintage Rose) - MamaMagda - Szminka Pupa kolorek Rossetto - ubytek 5% (limitowana kolekcja Very Vintage Rose) -Morganatic - Cień MAC Satin Taupe - ubytek 3-4% - wkład (2) - _Novotna_ - Mineralna mgiełka utrwalająca makijaż Bareminerals Veil - Użyta 3 razy - leci do ewmap - Pędzelek INGLOT 80HP - _Kari_ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w MARCU kosmetyki MAC Estee Lauder YSL INGLOT
podoba mi sie kilka rzeczy, ale za TT nic nie widzę
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Essie - Too too hot YSL Rouge Volupte 08 Fetish Portugal - krem perłowy na blizny. Można stosować go także na rozstępy (na całe ciało) - zużycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Podkład mineralny LILY LOLO w kolorze Warm Honey - połowa opakowania
coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
- Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10% -Essie - Too too hot (3) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej.. podoba mi sie kilka kosmetykow... zerknij na moj filmik na YT
http://www.youtube.com/watch?v=DZBc-MxmFrY WSZYTKIE KOSMETYKI SA NOWE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za ysl fetish?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za odlewkę podkładu mac c2?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
- ALVERDE mineral powder kolor 01
- Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10% Coś w moich wszystkich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Portugal - krem perłowy na blizny
coś u mnie?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Odlewka podkładu Face&Body w kolorze C2 - okoł0 20ml
co cię interesuje za odlewkę, pisz w swoim wątku zajfze tu bo ja nie mam aktualnego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jestem zainteresowana,
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post39411824 odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za essie?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
za Essie - Too too hot?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676481 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No niestety bricka nie oddam za pomadkę a nic innego w oko mi nie wpadło. Pozdrawiam
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
a co byś powiedziała na któryś z tych cieni za odlewkę c2 i odsypkę vanilli?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Nieśmiało zapytam o korektory Alverde i Skinfood?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
- ALVERDE mineral powder kolor 01 - Biochemia Urody - Puder bambusowy - użyty około 5-10 razy - Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10%?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
może tym razem coś Ci wpadnie w oko?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
może w nowym wąteku za Essie - Too too hot?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39970342 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? przede wszystkim interesuje mnie podklad mineralny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za puder bambusowy?
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
-Essie - Splash of Grenadine (2)
-Essie - Too too hot (3) coś za nie?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie krem Portugal. Poza wątkiem mam pędzel Ecotools do podkładu. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.