|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Brak namiętnych pocałunków w związku
Hej.Mój chłopak nie lubi całować się z jezyczkiem, waszym zdaniem to dziwne?Jesteśmy razem ponad 3 lata razem i tylko dwa razy tak się calowalismy.Co sadzicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak namiętnych pocałunków w związku
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nam po 4 latach zwiazku juz sie niechce tak calowac
Edytowane przez martitka007 Czas edycji: 2014-01-16 o 21:29 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Skoro 3 lata ci to nie przeszkadzało...
Ja bym nie mogła być z takim facetem, takie pocałunki są dla mnie b. istotne, ale skoro ty możesz, to fajnie ![]() Każdy jest inny, może on po prostu za tym nie przepada i już.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może po prostu nie lubi. Nie każdy musi lubić, nie ma w tym nic dziwnego.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Nam za miesiąc stukną 3 lata razem i namiętne pocałunki były i nadal są.
Dziwne, że dopiero teraz zaczęło Ci to przeszkadzać.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
a nie podaje konkretnych powodów dlaczego tego nie lubi? Moze sprobuj go przekonac, ze to jest przyjemne. Ja uwielbiam takie pocalunki, moj TZ to samo i nie wyobrazam sobie, zebym mogla robic to 2 razy w ciagu 3 lat
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Ja też tak niespecjalnie lubię i bardzo rzadko się tak całuję. Nie ma to nic wspólnego z tym, jak bardzo lubię się tak w ogóle całować z moim TŻ
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Zależy od preferencji. Dla mnie to jest właściwie chyba najprzyjemniejsza rzecz na całym świecie.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
sissy that walk
|
Taka dygresja - czemu z absolutnie każdą sprawą dotyczącą Twojego związku musisz zakładać wątek na forum, zamiast z nim po prostu o tym pogadać? Co chwilę "co mógł mieć na myśli", "dlaczego on tak myśli", "co zrobić żeby tak nie myślał" itd. Pogadajcie czasami ze sobą, to usłyszysz odpowiedź z najpewniejszego źródła.
Co do samego tematu - nie każdy musi wszystko lubić, skoro nie przeszkadzało Ci to przez 3 lata to nie wiem czemu nagle się obudziłaś A jeśli przeszkadzało, to trochę późno na pretensje, na miejscu chłopaka byłabym bardzo zaskoczona. Tak jest od początku? Jeśli nie, jeśli to się zaczęło jakiś czas temu, no to wiadomo - coś nie gra. Jeśli tak, to nic nie zrobisz, nie lubi i już. Ja bym nie chciała być w związku gdzie brakuje tego typu pocałunków, brakowałoby mi chyba czegoś Ale każdy ma inaczej.
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dla ciebie namiętny pocałunek to tylko ten z językiem?
Nie, to nie dziwne. My też nie lubimy (ja bardziej) |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z moim TŻ 5-ty rok i ciągle uwielbiamy takie pocałunki
. Ostatnio co prawda ich ilość zmalała, ale to przez to, że mój mężczyzna doznał porażenia nerwu językowego po wyrwaniu ósemki, mimo to stara się jak może .
|
|
|
|
|
#13 |
|
uparta chmura
|
Mnie to nie dziwi, bo sama za tym nie przepadam. Za to wole innego rodzaju penetracje
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie lubię. W ogóle nie lubię się całować.
Taka jestem i trzeba to zaakceptować. Nie oznacza to braku miłości. Tak naprawdę lubiłam to robić tylko z jednym moim exem. Nie wiem dlaczego, jakiś super lepszy nie był, ale lubiłam, może dlatego, że krótko z nim byłam i ta cała otoczka nowego związku nam towarzyszyła? Tobie po 3 latach zaczęlo tego brakować? Jeśli tak było od zawsze, to stety niestety, cięzko będzie to zmienić. U mnie jest tak, że czasem chce sama, jak mam nastrój i dla przyjemności tż i swojej, inicjuję takie pocałunki, ale nie ma nic gorszego niż zmuszanie na siłę. Wtedy się zniechęcam, odwracam i koniec. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie takie pocałunki występują głównie przy jakiś akcjach łóżkowych, bo tak to nie przepadam za nimi. Więcej radości daje mi normalny cmok niż jęzor
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- W ogole dziwne rzeczy piszesz. Tu kochasz bylego, tu nowego, potem juz ci sie znudzil, w miedzyczasie spotkania z innymi, zadne daty sie nie zgadzają. Pleeecieesz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
jestę wieszczę
|
Ja też nie lubię czegoś takiego, się mowi trudno
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.