|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Walentynki 2014
Witajcie,
Nie wiem, czy jest juz taki temat, ale szukając nie znalazłam, więc założyłam, bo borykam się właśnie z problemem odnośnie walentynek.. Święto zakochanych juz za 10 dni.. Mam nadzieje, że mój facet wymyśli główny punkt programu, nie zamierzam nawet o nic pytać, tylko wszystko zostawić jemu, niech chociaż raz cos mi sam z siebie zorganizuje ale mimo to chciałabym mu tez coś dać od siebie... I tu pojawia się problem, bo nie wiem, czy po prostu cos mu kupić, czy może przygotować jakąś kolacje w domu dla nas, a może macie jakieś inne, ciekawe pomysły, może coś nietypowego? Może byc nawet coś w temacie ''łóżkowym'' ale w jakiś inny niż dotąd sposób, tylko własnie za bardzo pomysły mi sie wyczerpały, striptiz raczej wolałabym nie, bo już mu robiłam Generalnie mam 18lat, ale jeszcze nie uprawiamy seksu, jedynie inne "zabawy", ale on jest sporo starszy ode mnie... To co, macie jakieś pomysły? A może podzielicie się tym, co same szykujecie? Pozdrawiam Was gorąco i czekam na odpowiedzi ;-) |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Walentynki 2014
nic nie szykuję
![]() dużo starszy czyli ile? gdzie będziecie spędzać te walentynki, u niego? upiecz jakieś słitaśne ciastka w kształcie serca i będzie git. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
12lat. Tak własnie myślałam o ciasteczkach w kształce serca, albo w ogóle o takim torciku
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Też popieram pomysł z ciastem czy ciasteczkami, Walentynki generalnie służą głównie temu żeby się napchać słodyczami
|
|
|
|
|
#6 |
|
zniemczona peema
|
A ja jakoś całkiem zapomniałam o walentynkach
. A uświadomiłam sobie, że walentynki wypadają akurat w trakcie naszego pobytu w Zakopanym, więc pewnie zrobimy wspólnie jakąś kolację, winko, przebiorę się w jakąś seksowną bieliznę i go zaskoczę no bo my jednak od dawna się kochamy, więc myślę w tej kwestii zrobić mu jakąś niespodziankę.
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
W każdym święcie chodzi o słodycze, blagam cię.
Walentynki - bombonierki i inne czekoladki Wielkanoc - czekoladowe jaja Halloween - cukierki Boże Narodzenie - czekoladopodobne Mikołaje, kalendarze adwentowe itd. Innych nie uznaję
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień Dziecka - lody Wszystkich Świętych - sernik Andrzejki - ciasto u teścia 3 maja - kiełbasa z grilla
|
|
|
|
#10 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
No musisz sama wybrać bo np mój tż nie przepada za słodyczami więc na pewno by się z czekoladek i ciasteczek nie ucieszył. Wolałby za to porządny, mięsny obiad
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
dzięki wielkie za odpowiedzi, z kazdej wyciągam po troche, wiec kazdy z Was pomógł ;D ale jak macie jeszcze jakies pomysły to chetnie poczytam!!
|
|
|
|
|
#13 | |
|
sissy that walk
|
Jestem za kolacją z deserem
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Na deser po wspólnej kolacji- szybki torcik w kształcie serca, z kremem malinowym. Na prezent ładnie zapakowane, własnoręcznie zrobione czekoladki (też w kształcie serduszek, a co) z różnymi nadzieniami i może jakiś mały, zabawny rysunek.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
ja zrobiłam TŻ-owi prezent taki o sytuacyjny w sumie..
bo to było tak że jakiś czas temu TŻ kupił sobie laserek ot taki u chińczyka za 3 zł taki ledowy zwykła lampeczka w sumie.. no i pojechaliśmy większą grupą na dyskotekę i mu ten laserek zginął.. Płakał za nim jakiś miesiąc czasu aż ostatnio kolega który wtedy z nami był powiedział że ma ten laserek i że mu go "ukradł" ale miał go w bluzie w której zazwyczaj nie chodzi i od czasu tamtej imprezy nie miał jej na sobie.. No ale TŻ płakał jakiś miesiąc po tym laserku ![]() więc zrobiłam pudełko (swoją drogą brzydkie jak cholera - po telefonie, obklejone papierem samoprzylepnym zielonym i niebieskim a na górze tandetny napis "kocham cię" białymi samoprzylepnymi literkami Włożyłam do pudełka talię kart i liścik.. Na kopercie napisałam żeby to przeczytał zanim rozpakuje prezent (widoczną talię kart ![]() Pudełko ma drugie dno a na dnie leży laserek który świeci długą zieloną linią (podobno na odległość 100km - sprawdziłam go - można poświecić sąsiadom 2 bloki dalej po oknach ).. leży na dnie wyłożonym czerwoną pianką (no bo to walentynki no nie? to musi być czerwień ) i w serduszkach z białych kartek papieru i tej czerwonej i błękitnej pianki
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2014-02-05 o 00:27 |
|
|
|
|
#16 |
|
MUSEarka
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;44986769]ja zrobiłam TŻ-owi prezent taki o sytuacyjny w sumie..
bo to było tak że jakiś czas temu TŻ kupił sobie laserek ot taki u chińczyka za 3 zł taki ledowy zwykła lampeczka w sumie.. no i pojechaliśmy większą grupą na dyskotekę i mu ten laserek zginął.. Płakał za nim jakiś miesiąc czasu aż ostatnio kolega który wtedy z nami był powiedział że ma ten laserek i że mu go "ukradł" ale miał go w bluzie w której zazwyczaj nie chodzi i od czasu tamtej imprezy nie miał jej na sobie.. No ale TŻ płakał jakiś miesiąc po tym laserku ![]() więc zrobiłam pudełko (swoją drogą brzydkie jak cholera - po telefonie, obklejone papierem samoprzylepnym zielonym i niebieskim a na górze tandetny napis "kocham cię" białymi samoprzylepnymi literkami Włożyłam do pudełka talię kart i liścik.. Na kopercie napisałam żeby to przeczytał zanim rozpakuje prezent (widoczną talię kart ![]() Pudełko ma drugie dno a na dnie leży laserek który świeci długą zieloną linią (podobno na odległość 100km - sprawdziłam go - można poświecić sąsiadom 2 bloki dalej po oknach ).. leży na dnie wyłożonym czerwoną pianką (no bo to walentynki no nie? to musi być czerwień ) i w serduszkach z białych kartek papieru i tej czerwonej i błękitnej pianki [/QUOTE]Booże, myślisz, że Twój facet wychwyci tyle aluzji i metafor?! ![]() Nie neguję Twojego prezentu, ot wywołał uśmiech na mojej twarzy ten opis.
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale tutaj nie chcę całej treści listu przytaczać jest wskazówka nawet, że ta karta znajduje się w środku talii ale nawet jeśli by jej nie było to czy tak ciężko znaleźć Asa kier w talii?Ogólnie to ma być prezent w stylu "pudełko w pudełku" "pudełko z drugim dnem" Chcę trochę popatrzeć jaki jest zawiedziony kartami a później jego wielki uśmiech na ten laserek
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2014-02-05 o 09:43 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Ja pewniego razu na Walentynki zrobilam kolacje dla swoejgo juz teraz meza, ze swiecami winkiem itp.W prezencie dostal zlota bransolete wiec standard.Teraz mamy juz umowiony stolik w restauracji, kupilam jego ulubione perfumy, ktore swoja droga tanie nie byly.Planuje je wczesniej zawiezc do restauracji i poprosze kelnera aby przyniosl je w trakcie kolajcji jako np deser lub przystawka.wiem, ze to bedzie dla niego mega zaskoczeniem wiec mam nadzieje, ze niespodzianka sie uda jak plaunje
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę dziwny ten prezent no ale może ja się nie znam :PMy jedziemy z Tż w góry, nie mam pojecia co mu kupić. Na razie kupiłam tylko seksowną bielizne dla siebie, znajac jego to bedzie najlepszy prezent
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden z najbardziej oklepanych i przewidywalnych prezentów.
|
|
|
|
#23 |
|
MUSEarka
|
A ja robię mojemu Zombie Survival Kit i jedynym walentynkowym akcentem w tym prezencie bedą lizaki serduszka, które dadzą mu +10 do zdrowia
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Siemka Wizażanki
![]() Walentynki niebawem, rozmawiałam z TŻ i stwierdziliśmy, że on robi u siebie pyszną kolację (jest z wykształcenia kucharzem, nie mogę się doczekać Ustaliliśmy, że przyniosę szampana (wino musujące ofc ) i coś słodkiego. Myślałam nad czymś takim: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...wo_truskawkowy myślicie że o dobry pomysł na walentynkowy deser ?
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Ja planuję ten (maliny mogą być mrożone)
http://www.mojewypieki.com/przepis/t...ada-i-malinami albo ten- w wersji trochę pomniejszonej http://www.mojewypieki.com/przepis/t...---truskawkowy i w takiej fajnej formie w kształcie serducha, co ją trzymam, żeby raz w roku na walentynki upiec w niej ciasto : D ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- ooo i jeszcze ten wygląda fajnie http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-biala-truskawka |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
ale mi narobiłyście smaka tymi zdjęciami ;D
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;44986769]ja zrobiłam TŻ-owi prezent taki o sytuacyjny w sumie..
bo to było tak że jakiś czas temu TŻ kupił sobie laserek ot taki u chińczyka za 3 zł taki ledowy zwykła lampeczka w sumie.. no i pojechaliśmy większą grupą na dyskotekę i mu ten laserek zginął.. Płakał za nim jakiś miesiąc czasu aż ostatnio kolega który wtedy z nami był powiedział że ma ten laserek i że mu go "ukradł" ale miał go w bluzie w której zazwyczaj nie chodzi i od czasu tamtej imprezy nie miał jej na sobie.. No ale TŻ płakał jakiś miesiąc po tym laserku ![]() więc zrobiłam pudełko (swoją drogą brzydkie jak cholera - po telefonie, obklejone papierem samoprzylepnym zielonym i niebieskim a na górze tandetny napis "kocham cię" białymi samoprzylepnymi literkami Włożyłam do pudełka talię kart i liścik.. Na kopercie napisałam żeby to przeczytał zanim rozpakuje prezent (widoczną talię kart ![]() Pudełko ma drugie dno a na dnie leży laserek który świeci długą zieloną linią (podobno na odległość 100km - sprawdziłam go - można poświecić sąsiadom 2 bloki dalej po oknach ).. leży na dnie wyłożonym czerwoną pianką (no bo to walentynki no nie? to musi być czerwień ) i w serduszkach z białych kartek papieru i tej czerwonej i błękitnej pianki [/QUOTE]100 km?
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
nie mogę znaleźć aukcji na której zamawiałam ale to jest to samo co to
:http://allegro.pl/wskaznik-laserowy-...912190346.html póki nie trafi na jakąś przeszkodę typu zabudowanie drzewo czy coś tam innego to podobno ma zasięg 100km.. sięga naprawdę wysoko bo świeciłam nim w niebo i ta wiązka jest serio dłuuuuuga do tego sięga do kilku bloków dalej nie wiem ile serio ma ta wiązka bo przecież jej nie zmierzę na odległości 100km w terenie zabudowanym chociaż myślę że i na wsi byłoby ciężko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

ale mimo to chciałabym mu tez coś dać od siebie... I tu pojawia się problem, bo nie wiem, czy po prostu cos mu kupić, czy może przygotować jakąś kolacje w domu dla nas, a może macie jakieś inne, ciekawe pomysły, może coś nietypowego? Może byc nawet coś w temacie ''łóżkowym'' ale w jakiś inny niż dotąd sposób, tylko własnie za bardzo pomysły mi sie wyczerpały, striptiz raczej wolałabym nie, bo już mu robiłam 

a to jak go podasz to już inna sprawa

Ustaliliśmy, że przyniosę szampana (wino musujące ofc