|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mogę przyjść do dermatologa w makijażu?
Mam taką twarz ze wstyd pokazać a do lekarza trochę daleko. Mogę się pomalowac choć lekko? To pierwsza wizyta więc co będzie tam robione?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mogę przyjść do dermatologa w makijażu?
Możesz ,ale do badania, jeśli ma badać twarz, będziesz musiała go zmyć.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wodą zwykłą to chyba nie da rady zbyt a nie przewiduje ze będzie miał płyn do de heheh
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Więc weź płyn do demakijażu ze sobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Więc weź płyn do demakijażu ze sobą, zmyj make up, a potem umaluj się ponownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Możesz, tylko po co? Chyba chcesz, żeby Ci pomógł, a nie podziwiał, czy podziwiała. Przecież możesz się zmyć przed wejściem, a potem znów pomalować...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Chyba nie przeczytałas dokładnie Iwona.. Mam taki koszmar na twarzy i daleko do lekarza i nie będę się czuła dobrze, a lekarz to mi rybka co sadzi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
j kikedys przyszlam w makijazu, ale nie szlam z domu tylko skads tam wiec musialam go miec, to zostalam okrzyczana, za to inny dermatolog nic nie mowil(i to wlasnie ten utrafil z leczeniem, a nie ten ktory kazal bez make upu
![]() ale i tak lepiej zmyc makijaz jak cos bo wtedy lepiej widac twój problem ze skora, mimo ze wiem bardzo dobrze co czujesz ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
jezeli to jest pierwsza wizyta- ja bym przyszla bez. ale jezeli chce Ci sie zmywac tok ok. chociaz ja na pierwszej wizycie przyszlam pomalowana, zmylam makijaz w lazience, ale nie wzielam pod uwage tego ze makijaz zmywany na szybkiego itd. spowoduje zaczerwieniona twarz i moja skora wygladala tragicznie. gdybym przyszla od razu bez na pewno nie byloby takiego efektu... moze zaloz okulary przeciwsloneczne na droge ;D ja zawsze tak robie jak mam niewyjsciowa twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Lekarze dermatolodzy ogólnie chcą zobaczyć Twoją cerę, co nawet pod lampami może utrudnić makijaż, z reguły kryjący. Poza tym co trzeci dermatolog jest wrogiem jakiegokolwiek makijazu przy skórze trądzikowej twierdząc, że podkład zatyka pory, skóra nie oddycha...lepiej oszczędzić sobie demakijazu za parawanem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- [QUOTE=karmazynka99;453136 81] i to wlasnie ten utrafil z leczeniem, a nie ten ktory kazal bez make upu ![]() Właśnie, sama napisałaś utrafił. Dlatego jest dobry... Po prostu udało mu się. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale że rozumiem autorke, bo sama bez make upu bym nie poszła ![]() i ja nigdzie nie napisalam ze ten dermatolog jest dobry, wiec nie wiem do czego ten komentarz ![]()
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed ![]() Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2014-03-03 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.