|
Notka |
|
Bosch Quattro-Ion sprawdź opinię wizażanek |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Suszarko-lokówka Bosch BrilliantCare Quattro-Ion
Przesyłka dotarła wczoraj, odebrałam dzisiaj, przetestuję rano
![]() Moje pierwsze wrażenia: zachęcające opakowanie, które otworzyłam niecierpliwie. W środku - karta gwarancyjna, karta serwisowa, instrukcja obsługi --> Jestem między lekturą a zachwytem nad sprzętem. Choć jeszcze wizualnym, a nie "działaniowym". Odnoszę pozytywne wrażenie solidności zapakowania, kompletności dokumentacji użytkowania, a także solidności samej suszarko-lokówki. Trzon urządzenia bardzo wygodny w manipulacji - kształt, plastik jakby gumowany. Na nim 2 przesuwne guziczki - tryb chłodzenia oraz tryb jonizacji; przełącznik pierścieniowy z wyłączeniem oraz 3 zakresami temperatury/nawiewu. Ciekawym elementem jest listwa diodowa Jonizacja. Trzon urządzenia "kończy" przycisk odblokowania, który umożliwia wymianę szczotek. Suszarko-lokówka wyposażona jest w dwie szczotki o różnej średnicy, gęstości, układu i rodzaju "włosia". ![]() ![]() Suszarko-lokówka wyposażona jest także w "uszko" do zawieszenia. Mam wrażenie jakbym była samą fryzjerką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
"Próba mikrofonu" - tj. testując Boscha
Zrobiłam dzisiaj małe doświadczenie
![]() Po umyciu włosów połowę suszyłam naturalnie, połowę zaś (skalpu i całej długości włosów) - suszyłam nową suszarko-lokówką. Test wypadł pozytywnie ![]() ![]() Mam włosy średniej grubości, lekko falowane i troszkę puszące się. Potraktowane chłodnym powietrzem suszarko-lokówki (na taką łagodną wersję się zdecydowałam) - przybrały gładkości, lekkiego połysku i nieco jakby "grubości/sztywności" w dotyku - co potwierdzają moje koleżanki ![]() W porównaniu do części schnącej naturalnie nie zauważam ujemnych aspektów, co dla mnie bardzo ważne. Możliwość regulacji temperatury - to dla mnie ogromny atut, podobnie jak dużą zaletą dla mych nadwrażliwych uszu jest możliwość regulacji nawiewu - a wraz z tym głośności urządzenia ![]() Kolejny plus - obrotowy kabelek, co przyczyni się do dłuższej żywotności suszarko-lokówki. Polecam ![]() Na zdrowych włosach może nie zauważymy efektu "wow" - moje zdanie potwierdzają zapytane osoby - jednak świadomość, że mogę sięgnąć po bezpieczną opcję szybkiego suszenia to dla mnie naprawdę ogromny atut! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.