|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli nie teraz to..kiedy?
Jestem 32letnią mamą. Choruje na tarczycę. Waże 68kg przy wzroście 164cm. Czuję się z tym źle.. w dodatku na nic nie mam czasu. Piszę zupełnie szczerze ponieważ wciągu dnia nie mam nawet 15 min dla siebie. Nie narzekam jednak na to ponieważ godząc sie na macierzyństwo i wybudowanie domu domyślałam się czym to pachnie.
![]() Ale do rzeczy. Postanowiłam ćwiczyć codziennie/czasem co 2gi dzien (w zależności czy padnę wczesniej ze zmeczenia ) i robię to już ponad miesiąc. Na razie efektów brak. Moim dużym zmartwieniem są w 1szej kolejności rece. Tak ręce. Brzuch, uda - też nie są piękne ale najpierw postanowiłam skupić się na rękach. Są duże i..pokrywa je lekki cellulit. Wiem, porażka ale tak wyszło. Proszę o informacje czy udało się komuś doprowadzić ręce do porządku ćwicząc codziennie z Natalią Gacką?(piękne ramiona) Po treningu ramion robię delikatne ćwiczenia na brzuch (skręty z ciężarkami) ponieważ jestem po cc i nie chcę sobie zaszkodzić. Jeśli chodzi o moja dietę to uważam,że nie jem najgorzej. Mam problem z regularnością posiłkow bo jem między obowiązkami domowymi a przede wszystkim mając 2 dzieci jest dużo więcej ważniejszych spraw niż moje posiłki. Dodatm, że narazie muszę zadowolić sie ok 30 min treningu ponieważ oprócz tego mam jeszcze na glowie inne sprawy do wykonania przed położeniem się spać. Jeśli ktoś zna lepsze cwieczenia, które pomoga mi doprowadzic rece do ladu to będe wdzięczna. |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeśli nie teraz to..kiedy?
Ręce ładnie rzeźbią pompki, chodź wiadomo wiele babek ma z nimi spore problemy. Polecam ćwiczenia z XHiT na YT.
A robiłaś na ręce kawowy peeling? Zmniejsza cellulit i wygładza skórę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4762080 1]Ręce ładnie rzeźbią pompki, chodź wiadomo wiele babek ma z nimi spore problemy.[/QUOTE]
dlatego warto na początku robić damskie pompki, stopniowo ucząc się męskich i do nich przechodząc |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny za cenne rady.
Zaraz zabieram się za ćwiczenia. Na początek "ramiona" z Natalią Gacką a potem 6 min ABS z XHiT - choć na dobry początek zrobię 3 min Kondycja moja mizerna ale bardziej obawiam się wysiłku po cesarce (niecałe 5 miesięcy temu).Co do okładów z kawy. Wiem, znam ale w tym momencie nie mam czasu na trzymanie tego czegoś dłużej na rękach ponieważ tuż po ćwiczeniach biorę prysznic lub szybką kąpiel i uciekam w sen by móc następnego dnia w miarę normalnie funkcjonować. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki ![]() Standardowo - proszę o cenne wskazówki. Możecie się również chwalić swoimi osiągnięciami. Chciałabym wierzyć, ze to co robię ma sens. Melka |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Z kawowych fusów robi się peeling, a nie okłady - nie musisz ich trzymać dłużej, nakładasz (po zmieszaniu z żelem pod prysznic), masujesz, spłukujesz. Nie trwa dużo dłużej niż standardowy prysznic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.