Aqua Slim - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 09:12   #1
Dance18
Raczkowanie

Aqua Slim

Hej
Chciałam się dowiedzieć (bo nigdzie nie mogę tego znaleźć) ile by kosztowało 10-15 saszetek aqua slim bo ponoć całe opakowanie kosztuje 70 zł a nie chce kupować całego tylko wypróbować kilka czy będą działać. A i jeśli któraś z was to już wypróbowała to nie pogardzę waszymi opiniami na ten temat
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Dance18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 09:29   #2
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Aqua Slim

Cytat:
Napisane przez Dance18 Pokaż wiadomość
Hej
Chciałam się dowiedzieć (bo nigdzie nie mogę tego znaleźć) ile by kosztowało 10-15 saszetek aqua slim bo ponoć całe opakowanie kosztuje 70 zł a nie chce kupować całego tylko wypróbować kilka czy będą działać. A i jeśli któraś z was to już wypróbowała to nie pogardzę waszymi opiniami na ten temat
Kiedyś sobie to kupiłam i powiem Ci, że szkoda na to świństwo kasy ... Lepiej zacząć ćwiczyć i zdrowo się odżywiać
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 09:36   #3
grubella
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Kiedyś sobie to kupiłam i powiem Ci, że szkoda na to świństwo kasy ... Lepiej zacząć ćwiczyć i zdrowo się odżywiać
Popieram . Odpowiednie odżywianie i aktywność fizyczna przyniesie efekty jedynie.
grubella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 09:43   #4
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

To suplement diety, po kilku nie zobaczysz żadnej różnicy Działanie zobaczyłabyś pewnie po ok. 3 miesiącach
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 10:03   #5
Nightflower
Raczkowanie

Co za idiotyzm. "Kupię tylko kilka, żeby zobaczyć czy działają". No pewnie, po 10 saszetkach schudniesz 10 kg... Cudowny lek! Nie dziwię się, że mamy coraz więcej otyłych ludzi, skoro wolą wierzyć w cuda na kiju zamiast ruszyć tyłek i odstawić czekoladę.
Nightflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 10:03   #6
Gianna M
Zakorzenienie

Przede wszystkim jest to suplement diety co oznacza ze nie zastapi on zdrowej dobrze zbilansowanej diety a jedynie ja uzupelni. Żaden dostepny na rynku przeparat z dzialu odzchudzanie sam cudow nie zdziala.Preparaty te maja za zadanie wspomagac twoja diete twoj wysilek fizyczny.Jeżeli masz zamiar ograniczyc sie do samych suplementow z apteki to szkoda kasy bo nic same nie zdzialaja. Ale dla twojej informacji jedna saszetka kosztowac moze w przedziale 1,80 - 3,00 zł zalezy od apteki i jej marży. Pozdrawiam

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 11:17   #7
marza_mr
Zakorzenienie

Moja znajoma stosowała namiętnie, niestety bez rezultatu.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 11:31   #8
paula78
Zakorzenienie

A jak niby ma to zadziałać ? i to po kilku saszetkach?
Żreć mniej i ruszyc dupsko

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 13:05   #9
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

polecam wyszukiwarkę. jest ogromny temat o aqua slim.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 15:08   #10
alicassion
BAN stały

jak dla mnie nie działa.
alicassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 16:27   #11
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usunięte

Też nie jestem przekonana do suplementów diety. Na pewno bez zdrowego odżywiania się i ćwiczeń nie zobaczysz efektów. Tymbardziej po samych 10-15 saszetkach.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-17, 16:33   #12
chwast
Zakorzenienie

Odp: Aqua Slim

Takie wymysly są tworzone tylko dla kasy bo wiadomo, ze czesc kobiet się rzuci na to.

Ruch i warzywa polecam ;-)

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 17:14   #13
Elfia4
DOMator

Równie dobrze można kupić tabletki z l-karnityną, chromem i całą reszta wspomagaczy spalania kalorii podczas ruchu. Podejrzewam, że będzie to tańsze rozwiązanie, niż saszetki aqua slim.
Tak czy inaczej, od picia czy łykania takich specyfików w trakcie leżenia na kanapie przed telewizorem nie da się schudnąć. Trzeba zmienić dietę i zacząć się ruszać, żeby były jakiekolwiek efekty.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 17:22   #14
Dance18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nightflower Pokaż wiadomość
Co za idiotyzm. "Kupię tylko kilka, żeby zobaczyć czy działają". No pewnie, po 10 saszetkach schudniesz 10 kg... Cudowny lek! Nie dziwię się, że mamy coraz więcej otyłych ludzi, skoro wolą wierzyć w cuda na kiju zamiast ruszyć tyłek i odstawić czekoladę.
Nie chodziło mi o 10 kg tylko czy naprawdę nie chce się po nich jeść i nie zamierzam tylko to pić i nic nie robić tylko ćwiczyć (i tak na boku to nie jem czekolady i nie jestem tłusta)
Dance18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 17:28   #15
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Hej

http://www.lekolandia.pl/aquaslim-10...ka-p-9850.html
Stary 2013-06-17, 18:01   #16
D_94
Raczkowanie

Po co Ci to? Ćwicz i zdrowo się odżywiaj.
D_94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 18:55   #17
nadto_skomplikowana
Raczkowanie

Cytat:
Nie chodziło mi o 10 kg tylko czy naprawdę nie chce się po nich jeść i nie zamierzam tylko to pić i nic nie robić tylko ćwiczyć (i tak na boku to nie jem czekolady i nie jestem tłusta)
Samo w sobie absolutnie nie działa.

Wiesz, na czym tak naprawdę polega "cudowne" działanie tych saszetek? Żeby zażyć specyfik, rozpuszczasz tę maź w wodzie i to pijesz. Identyczne działanie przyniesie picie czystej wody w tych samych ilościach. Opity żołądek wyołuje uczucie względnej sytości na jakiś czas; anorektyczki między innymi w ten właśnie sposób oszukują głód. Sama mam czasem tak, że jeśli piję w czasie jedzenia, to jem mniej, bo po prostu nie mogę już, czuję się syta, a nikt nie lubi na siłę wpychać w siebie żarcia.

Tymczasem coraz więcej jest takich pięknych dni, lato przyszło - polecam wsiąść na rower, popływać w basenie, pobiegać albo chociaż częściej wychodzić na długie spacery. No i ograniczyć słodkości. Sama byłam kiedyś łakomczuchem, ale dzięki mamie, która przestała kupować słodycze do domu i mojemu "skąpstwu" (żal mi było własnej kasy na jakieś batoniki ) po prostu przestałam odczuwać łaknienie słodkiego. Obyło się to bez żadnych tabletek, saszetek, herbatek, zupek, suplementów diety. Czekoladki "w razie gości" potrafią leżeć w domu miesiącami, aż do zepsucia - nikt tego nie je. Nawet jak jestem głodna, a mam pod ręką ciastko/czekoladę/baton/cukierki, to najpierw i tak wolę zjeść coś "normalnego", wręcz nie lubię zajadać głodu słodyczami. Efekty gwarantowane. Polecam.
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "

Ludwig van Beethoven
nadto_skomplikowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 22:07   #18
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez nadto_skomplikowana Pokaż wiadomość
Samo w sobie absolutnie nie działa.

Wiesz, na czym tak naprawdę polega "cudowne" działanie tych saszetek? Żeby zażyć specyfik, rozpuszczasz tę maź w wodzie i to pijesz. Identyczne działanie przyniesie picie czystej wody w tych samych ilościach.
Niby w tych saszetkach jest m.in. chrom, który podobno ogranicza apetyt na słodycze regulując poziom cukru. W związku z tym wypełniając żołądek wodą masz czyste sumienie, bo dodatkowo wlewasz w siebie cudowne suplementy rozbijające tkankę tłuszczową w drobny pył i powodujące, że trzymasz się z daleka od słodyczy Teoretycznie

Na marginesie, to za parę zł można kupić opakowanie chromu i spróbować czy to działa.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 22:29   #19
nadto_skomplikowana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Niby w tych saszetkach jest m.in. chrom, który podobno ogranicza apetyt na słodycze regulując poziom cukru. W związku z tym wypełniając żołądek wodą masz czyste sumienie, bo dodatkowo wlewasz w siebie cudowne suplementy rozbijające tkankę tłuszczową w drobny pył i powodujące, że trzymasz się z daleka od słodyczy Teoretycznie

Na marginesie, to za parę zł można kupić opakowanie chromu i spróbować czy to działa.
A po co się truć tabletkami? Można w swoją dietę wpleść cudownie działające orzechy laskowe (ale bez przesady z ilością, bo mimo zawierania chromu są dość tuczące), gruszki, pomidory, grzyby, brokuły...

W pożywieniu jest wystarczająco dużo takich składników. Jeśli ktoś ma urozmaiconą dietę, to pierwiastków mu nie brakuje.

Poza tym:
Cytat:
Chrom oddziałuje na metabolizm glukozy i tłuszczów, toteż badacze zainteresowali się, czy może on wpływać na obniżenie masy ciała i poprawić skład ciała (tj. zmniejszyć ilość tkanki tłuszczowej i zwiększyć masę mięśniową). W kilku wczesnych badaniach stwierdzono, że suplementacja za pomocą chromu prowadziła do większej utraty wagi ciała i obniżenia zawartości tłuszczu w organizmie z porównaniu z placebo, ale w innych badaniach nie potwierdzono tego efektu. Wyniki niedawno opublikowanego badania randomizowanego z zastosowaniem podwójnie ślepej próby, w którym grupa kobiet stosowała podobny sposób żywienia (ze stałą, dobrze określoną energią i zawartością podstawowych składników odżywczych), z dodatkiem lub bez dodatku chromu, wskazują, że suplementacja za pomocą chromu nie wykazuje lepszego efektu niż placebo*.

*Lukaski HC, Siders WA, Penland JG. (2007) Chromium picolinate supplementation in women: effects on body weight, composition and iron status. Nutrition 23:187-195
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "

Ludwig van Beethoven

Edytowane przez nadto_skomplikowana
Czas edycji: 2013-06-17 o 22:30
nadto_skomplikowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-17, 22:35   #20
GhostInTheFog
Zadomowienie

GG do GhostInTheFog

Zgadzam się z tym, ze głównie 'zalewasz' żoładek dużą ilością wody i od tego faktycznie może mniej się chce jeść Mnie ten płyn dodatkowo smakował i nie stanowiło dla mnie problemu aby wypić te 1,5 litra dziennie.
Piłam to chyba ze 3 lata temu, ale dodatkowo był ruch i jakieś tam efekty były
Stary 2014-01-23, 21:37   #21
Malinkaa_xd
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Aqua Slim

to co u nie którzy piszą jest śmieszne.
I żebyście co nie które wiedziały że 10 saszetek 10 kg mniej, i naprawde cudowny lek !
ponieważ ja w ubieglym roku, postanowiłam się odchudzać, więc kupiłam sobie ,,10,, saszetek tego, do tego Ćwiczenia, uwierzycie czy nie, w 7 dni 7 kg mniej... oczywiście ZERO SŁODYCZY ! i jak naj mnie pryjmować kalori, wiadomo że jak bedziesz jadla słodycze i pila aqua, to nic ci to nie da... trzeba miec na poczatku silna wole, potem juz sie sama przyzwyczaisz ze tak trzeba a najlepsze jest to, ze z dnia na dzien przestałam to pic, i dalej chudlam, a zaczełam jesc juz tak w miare normalnie, i nawet slodycze
także bez insynuacji, ponieważ ja jestem przykładem że aqua slim wspomaaga odchudzanie i to baaaaardzoo..
POZDRAWIAM!!!
Malinkaa_xd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-14, 21:42   #22
justi177
Przyczajenie

Witam, nie wiecie może do jakiego wieku można stosować Aqua Slim?
justi177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości