|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Aqua Slim
Hej
![]() Chciałam się dowiedzieć (bo nigdzie nie mogę tego znaleźć) ile by kosztowało 10-15 saszetek aqua slim bo ponoć całe opakowanie kosztuje 70 zł a nie chce kupować całego tylko wypróbować kilka czy będą działać. A i jeśli któraś z was to już wypróbowała to nie pogardzę waszymi opiniami na ten temat ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aqua Slim
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
To suplement diety, po kilku nie zobaczysz żadnej różnicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Co za idiotyzm. "Kupię tylko kilka, żeby zobaczyć czy działają". No pewnie, po 10 saszetkach schudniesz 10 kg... Cudowny lek! Nie dziwię się, że mamy coraz więcej otyłych ludzi, skoro wolą wierzyć w cuda na kiju zamiast ruszyć tyłek i odstawić czekoladę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim jest to suplement diety co oznacza ze nie zastapi on zdrowej dobrze zbilansowanej diety a jedynie ja uzupelni. Żaden dostepny na rynku przeparat z dzialu odzchudzanie sam cudow nie zdziala.Preparaty te maja za zadanie wspomagac twoja diete twoj wysilek fizyczny.Jeżeli masz zamiar ograniczyc sie do samych suplementow z apteki to szkoda kasy bo nic same nie zdzialaja. Ale dla twojej informacji jedna saszetka kosztowac moze w przedziale 1,80 - 3,00 zł zalezy od apteki i jej marży. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma stosowała namiętnie, niestety bez rezultatu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A jak niby ma to zadziałać ? i to po kilku saszetkach?
Żreć mniej i ruszyc dupsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ReklaMO(D)żerca.
|
polecam wyszukiwarkę. jest ogromny temat o aqua slim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
jak dla mnie nie działa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Też nie jestem przekonana do suplementów diety. Na pewno bez zdrowego odżywiania się i ćwiczeń nie zobaczysz efektów. Tymbardziej po samych 10-15 saszetkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odp: Aqua Slim
Takie wymysly są tworzone tylko dla kasy bo wiadomo, ze czesc kobiet się rzuci na to.
Ruch i warzywa polecam ;-) Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DOMator
|
Równie dobrze można kupić tabletki z l-karnityną, chromem i całą reszta wspomagaczy spalania kalorii podczas ruchu. Podejrzewam, że będzie to tańsze rozwiązanie, niż saszetki aqua slim.
Tak czy inaczej, od picia czy łykania takich specyfików w trakcie leżenia na kanapie przed telewizorem nie da się schudnąć. Trzeba zmienić dietę i zacząć się ruszać, żeby były jakiekolwiek efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie chodziło mi o 10 kg tylko czy naprawdę nie chce się po nich jeść i nie zamierzam tylko to pić i nic nie robić tylko ćwiczyć (i tak na boku to nie jem czekolady i nie jestem tłusta)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
uparta chmura
|
Cytat:
http://www.lekolandia.pl/aquaslim-10...ka-p-9850.html
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Po co Ci to? Ćwicz i zdrowo się odżywiaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, na czym tak naprawdę polega "cudowne" działanie tych saszetek? Żeby zażyć specyfik, rozpuszczasz tę maź w wodzie i to pijesz. Identyczne działanie przyniesie picie czystej wody w tych samych ilościach. Opity żołądek wyołuje uczucie względnej sytości na jakiś czas; anorektyczki między innymi w ten właśnie sposób oszukują głód. Sama mam czasem tak, że jeśli piję w czasie jedzenia, to jem mniej, bo po prostu nie mogę już, czuję się syta, a nikt nie lubi na siłę wpychać w siebie żarcia. ![]() Tymczasem coraz więcej jest takich pięknych dni, lato przyszło - polecam wsiąść na rower, popływać w basenie, pobiegać albo chociaż częściej wychodzić na długie spacery. No i ograniczyć słodkości. Sama byłam kiedyś łakomczuchem, ale dzięki mamie, która przestała kupować słodycze do domu i mojemu "skąpstwu" (żal mi było własnej kasy na jakieś batoniki ![]() ![]()
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
DOMator
|
Cytat:
![]() ![]() Na marginesie, to za parę zł można kupić opakowanie chromu i spróbować czy to działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
W pożywieniu jest wystarczająco dużo takich składników. Jeśli ktoś ma urozmaiconą dietę, to pierwiastków mu nie brakuje. Poza tym: Cytat:
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven Edytowane przez nadto_skomplikowana Czas edycji: 2013-06-17 o 22:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z tym, ze głównie 'zalewasz' żoładek dużą ilością wody i od tego faktycznie może mniej się chce jeść
![]() Piłam to chyba ze 3 lata temu, ale dodatkowo był ruch i jakieś tam efekty były ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
![]()
to co u nie którzy piszą jest śmieszne.
![]() I żebyście co nie które wiedziały że 10 saszetek 10 kg mniej, i naprawde cudowny lek ! ![]() ponieważ ja w ubieglym roku, postanowiłam się odchudzać, więc kupiłam sobie ,,10,, saszetek tego, do tego Ćwiczenia, uwierzycie czy nie, w 7 dni 7 kg mniej... oczywiście ZERO SŁODYCZY ! i jak naj mnie pryjmować kalori, wiadomo że jak bedziesz jadla słodycze i pila aqua, to nic ci to nie da... trzeba miec na poczatku silna wole, potem juz sie sama przyzwyczaisz ze tak trzeba ![]() ![]() także bez insynuacji, ponieważ ja jestem przykładem że aqua slim wspomaaga odchudzanie i to baaaaardzoo.. POZDRAWIAM!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam, nie wiecie może do jakiego wieku można stosować Aqua Slim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.