|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
diet coaching za darmo
Dzień dobry, witam wszystkich na forum. Nazywam się Piotr i mam 29 lat. Wspólnie z moją koleżanką ze studiów Moniką mamy dla was ciekawą propozycję. Jestem absolwentem psychologii i pasjonatem coachingu, na studiach byłem współtwórcą koła coachingowego i w tym temacie wciąż się rozwijam. Obecnie przygotowujemy się do akredytacji coachingowej. Specjalizujemy się w dietcoachingu, czyli pomagamy osobom chcącym się odchudzić. Metoda, jest niekonwencjonalna, gdyż w odróżnieniu od innych nie udzielamy żadnych rad. Unikalność tej metody polega na założeniu, że to Państwo macie największą wiedzę na temat samych siebie.
Chcieliśmy Państwu zaproponować darmowe sesje coachingowe online. Z reguły jest to 5 sesji po 1h. Szukamy, osób które są zmotywowane i chętne do działania. Coaching to praca nad potencjałem klienta. Coach nie udziela rad, bo cała potrzebna wiedza i zasoby posiada klient. Coaching opiera się na kilku zasadach: 1. Klient jest źródłem zasobów - to on ma najwięcej informacji na swój temat, on działa i on ponosi konsekwencje swoich decyzji. 2. Stawiając wyzwania, udzielając wsparcia, coach sprawia, że zaczynasz korzystać z własnych zasobów. 3. Coaching skupia się a teraźniejszości i przyszłości ale dotyczy całej osoby, przeszłością włącznie. 4. Klient jest na równi z coachem. Coach nie ocenia, nie daje rad, nie jest mądrzejszy od ciebie. Kto może więcej wiedzieć o nas samych niż my sami? 5. Klient wybiera temat. 6. Celem coachingu jest zmiana i działanie. Zmiana powinna wynikać z potrzeb klienta i pod niego być dostosowana ponieważ każdy jest indywidualny. Nie dostaniesz tu złotych rad, co jeść i robić, nie będzie to kolejna dieta tylko zmiana zachowania i nawyków na całe życie - by żyć w zgodzie ze sobą a nie z narzuconymi przez kogoś dietami i ćwiczeniami. Nie jest to psychoanaliza, sesje są ciekawe, opierają się na pytaniach. W tej chwili prowadzimy nabór osób zmotywowanych i chcących zmian. Do sprawy podchodzimy bardzo poważnie. W zamian, za coaching, prosimy o zdjęcia i dane dotyczące postawy (przed i po). Zdjęcia mogą być z zamazaną twarzą wysłane przed ostatnią sesją. Rozmowy są prowadzone online, nie potrzebujesz kamerki, skypa, wystarczy dużo chęci i gg (59174961). Chodzi o to żeby czuć się komfortowo i bezpiecznie. Jeżeli to dla Ciebie ma znaczenie, napisz czy wolisz sesje z kobietą czy z mężczyzną. Zgłoszenia proszę wysyłać na maila piotrmatres@interia.pl lub pisać na gg. Do współpracy zapraszamy zarówno osoby które dopiero zaczęły jak i tych w trakcie. Warunkiem jest chęć do zmian. Proszę o wszystko pytać chętnie odpowiemy. Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości w dążeniu do celu : ) Edytowane przez dietcoach Czas edycji: 2016-05-09 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.