|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z dostarczeniem prezentu...
Witam! Piszę, żeby się Was kochane poradzić. Zamówiłam z allegro prezent dla mojego chłopaka. Sprzedawca mówił, że przesyłka będzie na piątek. Jest sobota i do tej pory nie przyszła. Wiem, że pewnie przyjdzie w poniedziałek, ale tu mam kolejny problem. Otóż jestem studentką i w niedziele wieczorkiem po zajęciach zamierzałam pojechać do mojego rodzinnego domu i nie będzie mnie tutaj, żeby odebrać paczkę. Co za tym idzie, kurier zostawi pewnie awizo. Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że na paczce jest adres mieszkania, które wynajmuje, a w dowodzie mam inny. Czy wydadzą mi na poczcie przesyłkę mimo to, czy może być z tym problem i lepiej nie jechać do domku?
![]() PS. Przepraszam czy piszę to w takim dziale, ale nie znalazłam tu niestety odpowiedniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z dostarczeniem prezentu...
Wydadzą Ci paczkę, nawet jak masz inny adres zameldowania
![]() Przynajmniej mnie nie robili na poczcie problemów ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z avizo musi Ci się zgadzać albo nazwisko z dowodu albo adres. Tak że powinni Ci na poczcie wydać. Oczywiście pod warunkiem że paczkę dostarcza listonosz albo kurier pocztexu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ja nie widzę problemu - zawsze jak mi coś nie pasowało, to dzwoniłam do obsługi klienta i wyjaśniałam sprawę. Kilka razy zdarzyło mi się zmienić adres dostawcy. Może to również zrobić na twoją prośbę nadawca. Możesz również poinformować, kiedy będziesz mogła sama odebrać przesyłkę - wtedy kurier po raz pierwszy przyjedzie. No stress
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.