|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kosmetyki do testowania. Jednym się udajem, a innym nie.
Jak myślicie od czego to zależy, że jedni dostają kosmetyki do testowania praktycznie non stop, a innym się nie udaje nigdy? Myślicie, że ma na to wpływ treść odpowiedzi na pytanie otwarte? ja z reguły dużo się rozpisuję, wydaje mi się, że z sensem, na temat, moja wypowiedź jest konstruktywna i ciekawa, a mimo to nie zawsze się udaje.
Jak czasami wchodzę na wątki poświęcone testowaniu, to ciągle te same nicki piszą: mi się udało. Myślicie, że ma na to wpływ ranking chwalonych recenzentek i ogólne upodobania komisji, która lubi dawać szansę osobom, które ciągle coś trafiają? ja czasami coś trafiam, ale np. moja koleżanka nigdy, a widziałam kiedyś jej odp. na pytania otwarte i naprawdę były ciekawe. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki do testowania. Jednym się udajem, a innym nie.
mysle, ze jak jest do testowania krem dla kobiet 35+ to nie dadza go wizazankom, ktore super odpowiedza na pytanie otarte, ale sa ponizej trzydziestki
ale to tylko moje zdanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

ale to tylko moje zdanie