|
|||||||
| Notka |
|
| Forum Recenzentek Therm Line 50 Recenzentek testuje preparat Therm Line Fast. Zapraszamy do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. Klub Therm Line |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Ptasie wzloty podczas kuracji z Therm Line Fast
Witam,
udało mi się załapać do testów ![]() Jak tylko dostanę swoją przesyłkę biorę się do działania
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ptasie wzloty podczas kuracji z Therm Line Fast
Moje 2 pudełeczka są już w moich łapkach!
Dużo tego Skoro to jest 120szt a przyjmuje się 2x 1 to starczy nam na 60 dni czyli +- 2 miesiące
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
W piątek 20.02 wzięłam dumna i pełna wiary w działanie Therm Line Fast pierwszą tabletkę przed śniadaniem. Pechowo wyszło, że mnie pogoniło nie do ćwiczeń a do wc
Nie zraziłam się, przed wieczorną zumbą wzięłam drugą tabletkę. Zumbę miałam na 21. Nie czułam się inaczej niż bez Therm Line Fast - pocenie się na tym samym etapie itp No ale to chyba za wcześnie na odczucie działania ![]() No i stało się, przez weekend użerałam się z jelitówką więc odstawiłam Therm Line Fast ![]() Dziś czuję się już ok i jestem już po śniadanku i tabletce ![]() Lato tuż tuż
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Zadziwiające jest to jak Therm Line Fast stawia na nogi
Rano byłam tak zmęczona i mega niewyspana - wzięłam Therm Line Fast i po chwili to minęło A teraz drugie śniadanko ![]() pokrojona gruszka z granulkami błonnikowymi i kefirem
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, uporałam się z remontem więc mogę pisać regularniej
Może na wstępie coś o moim jadłospisie. Na śniadania jadam: grzanki z białym odtłuszczonym serkiem, z wędliną z kurcząt + warzywa do śniadania piję kawę z mlekiem 2% Na II śniadanie jadam: kefir/jogurt naturalny z błonnikiem i owocami Na obiad: stertę warzyw w każdej postaci + mięsko np rybkę czy fileta Na podwieczorek jadam: to samo co na II śniadanie ![]() Na kolację jadam: jajecznicę, jajka na twardo, tuńczyka, twaróg chudy z warzywami Czyli ogólnie jadam zdrowo. Wypijam min. 2,5l wody niegazowanej. Ale niestety odnoszę wrażenie, że po therm line mam problem z wc
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

Nie zraziłam się, przed wieczorną zumbą wzięłam drugą tabletkę. Zumbę miałam na 21. Nie czułam się inaczej niż bez Therm Line Fast - pocenie się na tym samym etapie itp