|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
HOT: 7 kremów BB do bardzo jasnej skóry
Masz jasn± skórê i wszystkie podk³ady i kremy BB s± dla ciebie za ciemne? Doskonale rozumiemy twoje problemy z kupieniem kosmetyków w odpowiednim odcieniu. Oto 7 bardzo jasnych kremów BB i kremów koloryzuj±cych, które powinna¶ wypróbowaæ! Niektóre kupisz bez problemu w Polsce, a czê¶æ zamówisz przez internet - s± stworzone do jasnej skóry Japonek i Koreanek! czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Dot.: HOT: 7 kremów BB do bardzo jasnej skóry
Ja u¿ywam tego kremu BB z under 20 i u mnie sprawdza siê do¶æ dobrze... Jego minusy s± takie, ¿e szybko schodzi z twarzy i nie jest kryj±cy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
ja garniera.
i bardzo siê cieszê, ¿e wprowadzili taki jasny kolor. wreszcie siê nami bia³askami kto¶ zaj±³ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 769
|
Z wymienionych w artykule to u¿ywa³am tylko tego z uder20. Kolor ma owszem jasny, nawet ciut za jasny dla mnie nawet w zimê, ale te¿ ma swoje minusy takie jak brak matu (b³ysk od momentu na³o¿enia, nie wch³ania siê do matu), kiepsko wspó³gra z pudrami i szybko z³azi plamami z twarzy. Choæ to bb który mnie nie zapycha i nie wysusza skóry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
![]()
U¿ywam kremu Garnier BB do cery jasnej przeciw zmarszczkom i jestem bardzo zadowolona. Krem ten redukuje zmarszczki, ujêdrnia skórê, wyrównuje i przywraca blask. Polecam szczególnie do jasnej karnacji. Zawarte pigmenty mineralne w kremie ujednolicaj± koloryt skóry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
Under Twenty jest dobry, faktycznie jasny, krycie ca³kiem niez³e, mo¿na do dostaæ nawet za mniej ni¿ 10 z³. Niestety, wbrew obietnicy producenta nic nie matuje
![]() Edytowane przez To_tylko_Megilena Czas edycji: 2015-03-05 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1
|
-
Edytowane przez 201702111531 Czas edycji: 2017-02-10 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Zamawiaj±c przez internet te¿ mo¿na ¼le wybraæ odcieñ. Przecie¿ okre¶lenie "jasny" i "bardzo jasny" to tylko nazwy, które nie ka¿dej z nas bêd± pasowaæ. Ja np. posiadam Krem BB z Oriflame w odcieniu Light, który jest niestety ¼le dobrany(dobrze,¿e by³ bardzo tani).
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Testowa³am kremy BB do jasnej skóry, dla mnie rewelacja, ¶wietnie nawil¿aj±, tak samo kryj± niedoskona³o¶ci, gor±co polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Under Twenty nadal ZA ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Ja u¿ywa³am krem BB od Garniera do jasnej skóry i by³ dla mnie o kilka odcieni za ciemny
![]()
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Równie¿ u¿ywa³am BB od Garniera do jasnej karnacji i by³ za ciemny. Teraz testowa³am do bardzo jasnej karnacji i ten pasuje idealnie na zimow± blad± twarz
![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Polecam BB od Ziaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Missha Cho Bo Yang odcieñ 1 oraz Skinfood z brzoskwini± i czarn± herbat±, równie¿ 1, nie¼le siê sprawdza³y - na dodatek nie s± drogie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Ja testowa³am BB z Maybelline i by³ ok , tylko, ¿e to by³a wiosna wiêc juz trochê opalona by³am. Cie¿ko natrafiæ na naprawdê jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
U¿ywa³am kremu BB z Under Twenty i trzeba przyznaæ, ¿e odcieñ najja¶niejszy jest do¶æ jasny, a jak na krem BB krycie jest ca³kiem przyzwoite.
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 723
|
MAC ma naprawdê jasny BB z serii prep+prime w kolorze Extra Light, do tego z filtrem spf 35
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Ja te¿ mam jasn± karnacjê i zimn± stosowa³am krem BB z Perfecty i by³am zadowolona. Oczywi¶cie mog± znale¼æ siê osoby, które maj± jeszcze ja¶niejsz± buziê ni¿ moja i mo¿e dla nich bêdzie trochê za ciemny. Ale my¶lê, ¿e jednak warto go wypróbowaæ, bo jest dobry, a tani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Od kilku tygodni u¿ywam kremu BB firmy Garnier.
Jak dla mnie ma bardzo dobre krycie, przy czym jest lekki. Idealny dla m³odych dziewczyn które chc± wyrównaæ koloryt i ukryæ niewielkie niedoskona³o¶ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Do jasnej cery bardzo fajny jest krem BB z Loreala Skin Perfection, kupi³am wczoraj w rossmanie za 25 z³. w promocji. £adnie wyrównuje koloryt skóry, jest lekki, dobrze nawil¿a. Twarz robi siê g³adka a skóra miêkka. Jest te¿ opcja dla ¶niadej cery.
#22 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 816
|
a czy kto¶ ma porównanie:
garnier bb do cery bardzo jasnej i maybelline dream pure bb light ??? bo kupilam light maybelline i jest on dosyc rozowy. bb garnier do cery jasnej jest dla mnie za ciemny. no i moje pytanie jak jest z garnierem bardzo jasnym - czy jest taki rozowy jak maybelline? no i czy jest jasniejszy/ciemniejszy.... ktos sie orientuje??? |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.