![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
W marcu nowa pielęgnacja YR, minerały, perfumy :)WITAM SERDECZNIE ![]() ![]() Mam kilka kosmetyków do wymiany i nie wykluczam, że coś jeszcze mogę z czasem dodać ![]() Niestety tonę w zapasach i niewieloma produktami można mnie skusić. Z wątku mogą zniknąć niektóre kosmetyki, ponieważ mogę nabrać chęci na ich użycie. Nie mam sprecyzowanej wish kosmetycznej, ale z chęcią obejrzę Wasze wątki; może coś akurat wpadnie mi w oko ![]() Aktualnie najchętniej przyjmę ubrania dla osób biegających w rozmiarze M. Staram się zawsze odpisywać, przypomnij się jeśli przeoczę Twój post ![]() Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają przesyłki pierwsze. Szarym kolorem są zaznaczone produkty wymienione. Zielonym kolorem zaznaczona rezerwacja (można o to pytać). Czerwony kolor to dokładka. Gdzieś kiedyś nie wylogowałam się z wizażu i wciąż widnieję online ![]() ![]() ZAPRASZAM Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2016-03-19 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W marcu nowa pielęgnacja YR, minerały, perfumy :)
Zużycie perfum widoczne na zdjęciu
1. Today Tomorrow Always Heart Avon, pojemność wyjściowa 30 ml 2. Si Lolita de Lolita Lempicka, pojemność wyjściowa 50 ml Touchmeiamfamous
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2016-04-01 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher - wszystkie kosmetyki z tego postu są nowe
1. Hamamelis żel pod prysznic 2w1 do skóry wrażliwej 300 ml Touchmeiamfamous 2. Kwiat Lotosu żel pod prysznic 200 ml Touchmeiamfamous 3. Płukanka octowa z malin 150 ml Touchmeiamfamous 4. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka bio 125 ml 5. AntiAge Global przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 15 ml, folia 6. Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs 9 ml, czarny, folia Touchmeiamfamous 7. Miniaturka żelu pod prysznic Kokos 50 ml Touchmeiamfamous
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2016-04-01 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nowe
1. Krem do rąk Avon do skóry suchej 100 ml 2. Yves Rocher mydło Kokos 50 g Touchmeiamfamous 3. Mydło z glinką Ghassoul 85 g, data ważności 01.06.2016
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2016-04-01 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Podkład mineralny Clair Golden 03, użyty kilka razy, waga wyjściowa 9 g
2. Podkład mineralny Clare Blanc Warm 540, użyty kilka razy, waga wyjściowa 4 g Candeline 3. Podkład mineralny Lauress Subtle Gold formuła minimalist, użyty kilka razy, waga wyjściowa 10 g Syshda 4. Nowy tester pudru Chrimaluxe 0.5 g Syshda 5. Nowy tester niebieskiego korektora Chrimaluxe 0,5 g Mogę przygotować odsypki z pełnowymiarowych kosmetyków mineralnych, ok 0,5 g; * Pixie Cosmetics podkład mineralny Soft Dream Minerals Love Botanicals * Mad Minerals puder SPF * Lily Lolo róż Surfer Girl * Era Minerals puder rozświetlający Shimmer Luminizer * Amilie róż Kiss Kiss * Lauress korektor Neutralize * Chrimaluxe róż 04 * Clair bronzer Chestnut * Clair bronzer Coconut
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2016-03-22 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nowe
1. Męska kosmetyczka brązowa z Yves Rocher, bez widocznego logo firmy. Wymiary ok 22cm x 10cm, wysokość 9,5 cm 2. Butelka szklana z atomizerem z EcoSpa 100 ml
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2016-03-19 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś za
5. AntiAge Global przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 15 ml, w foli 6. Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs 9 ml, czarny, w foli 7. Miniaturka żelu pod prysznic Kokos 50 ml i obydwa mydełka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
znajdziesz cos u mnie za odsypki * Amilie róż Kiss Kiss * Chrimaluxe róż 04 * Clair bronzer Chestnut * Clair bronzer Coconut oraz AntiAge Global przeciwzmarszczkowy krem pod oczy Today Tomorrow Always Heart Avon, pojemność wyjściowa 30 ml
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2016-03-19 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
1. Hamamelis żel pod prysznic 2w1 do skóry wrażliwej 300 ml 2. Kwiat Lotosu żel pod prysznic 200 ml 3. Płukanka octowa z malin 150 ml 4. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka bio 125 ml 5. AntiAge Global przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 15 ml, folia 6. Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs 9 ml, czarny, folia 7. Miniaturka żelu pod prysznic Kokos 50 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
5. AntiAge Global przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 15 ml, folia 6. Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs 9 ml, czarny, folia
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Lolitę?
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
7. Miniaturka żelu pod prysznic Kokos 50 ml
1. Hamamelis żel pod prysznic 2w1 do skóry wrażliwej 300 ml 2. Kwiat Lotosu żel pod prysznic 200 ml 1. Krem do rąk Avon do skóry suchej 100 ml 2. Yves Rocher mydło Kokos 50 g 1. Today Tomorrow Always Heart Avon, pojemność wyjściowa 30 ml ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie zza płyn do demakijażu, mydła, żel pod prysznic yr i tusz do rzes?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cześć, coś u mnie za Lolitę i Avon perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej. Coś za Lolkę, mydelko kokosowe i 1. Hamamelis żel pod prysznic 2w1 do skóry wrażliwej 300 ml
2. Kwiat Lotosu żel pod prysznic 200 ml 3. Płukanka octowa z malin 150 ml 6. Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs 9 ml, czarny, folia 7. Miniaturka żelu pod prysznic Kokos 50 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za
3. Płukanka octowa z malin 150 ml 4. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka bio 125 ml 2. Butelka szklana z atomizerem z EcoSpa 100 ml odsypki * Lily Lolo róż Surfer Girl * Era Minerals puder rozświetlający Shimmer Luminizer * Amilie róż Kiss Kiss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To są wymiary biustonosza, zobacz czy Ci pasuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Na moje D jest przymała ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Okej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Ogólnie Shock to drogi biustonosz, ale jestem świadoma tego, że można dostać go taniej i są różne widełki cenowe. Jest w stanie idealnym, w zasadzie jak nowy. Może powiedz, co mogłabym od Ciebie za niego chcieć? ![]() (Ja czaję się u Ciebie na wszystko i chętnie zgarnęłabym hurt ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Pasi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej,
zagladnij do mnie podoba mi sie pare kosmetykow (glownie YR)
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Za te zapachy szukam perfum z wish
![]() ![]() Chinosy mam u rodziców, będę tam jutro prawdopodobnie. Na leggi i na koszulkę luknę w wolnej chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś za lolitę?
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() może znajdziesz coś u mnie za: 2. Si Lolita de Lolita Lempicka, pojemność wyjściowa 50 ml 6. Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs 9 ml, czarny, folia 7. Miniaturka żelu pod prysznic Kokos 50 ml 2. Yves Rocher mydło Kokos 50 g 3. Mydło z glinką Ghassoul 85 g, data ważności 01.06.2016 1. Podkład mineralny Clair Golden 03, użyty kilka razy, waga wyjściowa 9 g 2. Podkład mineralny Clare Blanc Warm 540, użyty kilka razy, waga wyjściowa 4 g 2. Butelka szklana z atomizerem z EcoSpa 100 ml
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na priv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.