|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Talestrin- pawie pióropusze :)))
A jak Wam się te kolczyki podobają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Talestrin- pawie pióropusze :)))
suer.tylko wydaja sie bardzo dłuuuugie. ale sliczne sa. sama zrobiłas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Tak, są bardzo długie (ale takie mają być) - zapomniałam napisać, mają 20 cm, świetnie wygladają przy odkrytych ramionach- jako jedyna ozdoba. Robiłam sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo szukam od jakiegos czasu i nigdzie nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
swietne
![]() ![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ależ właśnie o to chodzi, żeby sie opierały na ramionach, nie wszystko musi być standardowe. Nie wyobrażam sobie tak długiej szyi ;PPP (chyba że u kobiet z pewnego afrykańskiego plemienia). Wiszącą ozdobą są opalizujące koraliki.
Co do pytania o źródło pozyskiwania pawich piór to już na nie odpowiadałam gdzie indziej- ja je dostałam, a gdzie można kupić- tego niestety nie wiem, nigdy nie szukałam, przykro mi, że nie mogę pomóc ![]() Edytowane przez talestrin Czas edycji: 2005-11-21 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.