![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w maju :)
Można już pisać
![]() Wymieniem głównie nowe rzeczy (nieudane prezenty/zakupy), bądź raz założone, w których po prostu nie czułam się dobrze. Wszystkie są pozbawione jakichkolwiek wad czy śladów użytkowania. Takich samych oczekuję w zamian. Czego poszukuję? - czarnych jazzówek 37 - taliowanej pudrowo różowej marynarki XS - bonów upominkowych (nie zniżek %) do różnych sklepów - długich legginsów do ćwiczeń 34 - nowej bielizny, góra 65C, dół S - crop topów 34 - beżowych skórzanych szpilek z noskiem w delikatny szpic, bez platformy, 37 - skórzanych czarnych/cielistych sandałków na obcasie 37 - białych sportowych butów, tylko Nike/Adidas/Reebok 37-38 - rurek z Mango 34 (takich na moje biedne 160cm) - Shiseido Zen - Rouge Bunny Rouge Chatoyant - wszelkiego rodzaju mini sukienek z nowych kolekcji 34 - ogólnie lubię rzeczy w paski - ołówkowych spódnic przed kolano, czarnych, popielatych, granatowych XS Co oferuję w zamian? - srebrna zawieszka "celebrytka" w kształcie gwiazdki, nowa, z metką - książki - YSL, Vernis a Levres Rouge Pur Couture 30 Mauve Fusain, tylko maźnięty - Chanel, Rouge Coco 14 Muse, dostałam w prezencie, nie mój kolor, minimalne zużycie - Mac Angel, kod 043, mam z wymiany, małe zużycie, mi nie odpowiada - Mango, XS, nowa z metkami Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-30 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w maju :)
- Mango, rurki z zamkami, 34, bez wad
- nowa sukienka, z metką, rozmiar uniwersalny, według mnie S - sukienka pin up, z metki 12 ale ponieważ ma gumkę pod biustem pasuje moim zdaniem na każdy rozmiar - Stradivarius, sukienka XS/S - Bershka, sukienka w kwiaty, M - nowy bordowy satynowy szlafrok z elementami koronki, dostałam w prezencie ale mam swój ulubiony - LaSenza, nowa koszulka nocna, rozmiar z metki XS, będzie dobra na mniejszy biust max. 75B - Mohito, pudrowa sukienka z welurowymi kwiatami, XS, miałam ją raz na weselu Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-02 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Mango, czarne eleganckie spodnie, na dole nogawek zamki, 34
- Reserved, nowa cytrynowa sukienka S, komplet metek - H&M, over 34 - Reserved, XS, nowa z metką, wiązana na dole - Zara, rurki z zamkami na dole nogawek, XS, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-02 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- H&M, nowy kombinezon 34
- Mango, S, raz założona, jak nowa - H&M, nowa baskinka XS - H&M, czarne jeansowe rurki 27, miałam je raz, były skracane na osobę o wzroście 162cm - Bershka, koszula mgiełka XS, jak nowa - Mohito, nowa ołówkowa spódnica XS - Mohito, zamszowa bluza XS, bez wad - Top Secret, XS, nowa z metkami - Mango, małe czarna XS, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-02 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Cocomore, porządna bordowa marynarka 36, raz założona, była droga, będę wybrzydzać
- kostium kąpielowy, miałam go kilka razy, rozmiar z metki S ale dół jest regulowany więc pasuje na XS-S, góra A-B, wiązana z tyłu, dopinane ramiączka, ma wkładki (można wyjąć) - Mohito, srebrna połyskująca, XS, NOWA z metkami - Kotyl, nowe czółenka z uroczą kokardką, rozmiar 37, tylko za inne nowe skórzane buty - brzoskwiniowa z szyfonowymi wstawkami, xs - Mohito, miętowa koszula mgiełka XS ale na S również będzie pasować, stan idealny - Bershka, mgiełka w kolorze czerwonego wina, S - Zara, raz założone szpilki na platformie, bardzo wygodne, rozmiar 37 - zabójcze beżowe koturny z platformą, 38, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-02 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Beżowa marynarka, XS, założona raz, stan idealny
- Mohito, koralowa koszula mgiełka XS ale na S również będzie pasować, stan idealny - nowa czarna bokserka XS - czarne szorty ze skórzanymi wstawkami XS - Zara, 34, nowe z kompletem metek - Mango, 34, nowa z kompletem metek - Only, 34, nowa z kompletem metek Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-13 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oferta specjalna
![]() Z tymi rzeczami ciężko mi się pożegnać, więc będę bardzo wybredna, można kusić. - Converse czerwone wysokie 37 - Reserved, nowa z metką, sportowa ramoneska XS - Mohito, pudrowa bluzka XS, stan idealny - Mohito, cytrynowa XS z kolią, stan idealny -> na inną sukienkę nadającą się na wesele - Sala, beżowe lakierowane szpilki, w całości ze skóry naturalnej, rozmiar 37, miałam je raz na weselu. Oddam tylko za skórzane beżowe szpilki z noskiem w delikatny szpic. - Top Secret, koszula zapinana na zatrzask więc dekolt się nie rozchodzi, XS, nowa Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-05-31 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
U mnie sukienka w paski i legginsy ASOS
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wpadła mi w oko srebrna celebrytka i szminka MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Za Angel chętnie
![]() ![]() ![]() Tylko dopiero jakoś w przyszłym tyg, bo nie jestem u siebie, gdzie mam pomadkę, nie mam jak nawet podać kodu, bo nie spisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie mają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1462187404 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1462187404 - Mango, czarne eleganckie spodnie, na dole nogawek zamki, 34 - Zara, rurki z zamkami na dole nogawek, XS, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ok, to poproszę więcej zdjęć i przede wszystkim, gdzie kupiona, czy widziałaś dowód zakupu?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- A masz jakieś porównanie z inną pomadką, na ile można ten % oszacować? ![]() Ale ogólnie i tak mi pasuje, podeślij adres na PW. Z racji negatywa miałabym prośbę, żebyś wysłała pierwsza, jak wyślesz mi numer przesyłki, to już bez czekania wtedy ja bym wysłała. Z tym, że jutro, najpóźniej w sobotę dam znać, kiedy ja wyślę, czyli kiedy wrócę do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za spodnie mango i zara?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic (nie moje rozmiary)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
bardzo podoba mi się kombinezon hm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kilka ciuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Kolor lakieru to Essie baby's breath
Z pomadką jest wszystko ok, niedawno ją testowałam w ramach przekonania się do niej ![]() Zerknę czy mam na nią paragon, ale wątpię, że jeszcze go mam ![]() ![]() Pytałam jak na tobie, bo ja mam 164 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za
-Reserved, XS, nowa z metką, wiązana na dole - Mohito, srebrna połyskująca, XS, NOWA z metkami -Zara, 34, nowe z kompletem metek - Mango, 34, nowa z kompletem metek - Only, 34, nowa z kompletem metek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze tak kontrolowałam
![]() Mi się jeszcze podoba bluzeczka pudrowa z Mohito. A dasz radę zobić zdjęcie na sobie w tej czarnej kiecce? Bo strasznie słabo widać jak wygląda na zdjęciach z wieszaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej, jaki jest obwód w biuście i długość sukienki w kwiaty Bershka rozm. M?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
- H&M, nowy kombinezon 34
- Bershka, koszula mgiełka XS, jak nowa - Top Secret, XS, nowa z metkami - Mango, małe czarna XS, stan idealny - czarne szorty ze skórzanymi wstawkami XS coś u mnie? mam kilka flaszek perfóm poza wątkiem
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1462990441 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hej! wymiary spodni podam wieczorem!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hey niestety nic ;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.