|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Piosenka
Witam ,
mam pytanie czy te piosenki pasuja na pierwszy taniec https://www.youtube.com/watch?v=QQkm8pD3DuU https://www.youtube.com/watch?v=2Ju50ldLKOw Chcemy zeby nie byla to piosenka taka wolna, chcialabym zeby to bylo cos szybszego, po polsku ale zeby nioe byla zbyt prosta. Moze byc jakas z dawnych lat. Prosze o pomoc
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenka
Nie mój gust, więc trudno mi powiedzieć.
A chcecie jakąś choreografię do tego? Jeśli tak to najlepiej zapytac instruktora co by się nadawało. A jeśli nie, to grunt, zeby Wam pasowala (zarówno w tańcu jak i przesłaniu piosenki). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czasami pary wybierają "swoją"ulubioną piosenkę, która ma do nich jakieś znaczenia i wiążę się ze wspomnieniami. Nie macie takiej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Krzysztof Cwynar i Anna German "Byle tylko ze mną". Nie wiem czy taką 'z dawnych lat" miałaś na myśli...... Podoba mi się tekst.
Nikt, tak jak ty Mnie, nie rozumie Nikt, tak jak ty Kochać mnie nie umie Nikt tak jak ty O mnie się nie boi I tylko Ty wierzysz słowom moim. Poza Tobą chyba nikt Na mnie już nie czeka. Kto poza tobą chyba nikt Tak na mnie nie narzeka To, tylko ty jesteś, kiedy trzeba I tylko Ty zjawiasz się jak z nieba Bo tylko Ty pójdziesz drogą ciemną W nieznane dni byle tylko, ze mną W nieznane dni byle tylko, ze mną Poza Tobą chyba nikt Na mnie już nie czeka. Kto poza tobą chyba nikt Tak na mnie nie narzeka To, tylko Ty życiem moim żyjesz I tylko Ty wady moje kryjesz Bo, tylko Ty pójdziesz drogą ciemną W nieznane dni byle tylko, ze mną W nieznane dni byle tylko, ze mną To, tylko Ty życiem moim żyjesz I tylko Ty wady moje kryjesz Bo, tylko Ty pójdziesz drogą ciemną W nieznane dni byle tylko, ze mną. W nieznane dni byle tylko, ze mną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A czy ktoś mógłby mi doradzić czy piosenka Sylwi Grzeszczak "kiedy tylko spojrzę " nadaje sie na pierwszy taniec?
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.