|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak nauczyć się z tą myślą żyć?
Witajcie. Dosyć dawno bardzo spodobała mi się jedna dziewczyna ze szkoły średniej. Jesteśmy w tym samym wieku, lecz chodzimy na inne profile. Niestety okazało się, że jest ona moją kuzynką. Pisałem z nią troszkę i postanowiłem zaprosić ją na wspólne spotkanie z przyjaciółmi i się zgodziła. Teraz kiedy ją już poznałem podoba mi się jeszcze bardziej, jej charakter jest równie piękny co ona. Nie jest to jakaś wymalowana dziewczyna, jest śliczna z natury. Ona chyba wie, że mi się podoba, ponieważ mówiłem jej " ciekawe ile mam jeszcze takich ślicznych kuzynek o których nie wiem" to wtedy się zarumieniła co było bardzo fajne
Co zrobić? Jak się nauczyć żyć z tą myślą, że z nią nie będę i może być tylko moją przyjaciółką?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak nauczyć się z tą myślą żyć?
A to jakaś bliska kuzynka? Bo jak dwudzista woda po kisielu to raczej bym nie traktowala jej jak rodziny.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
W sumie nad tym się nie zastanawiałem. Muszę zapytać rodziny bo nie mam pojęcia. Ale nasi rodzice się znają i mówią, że jesteśmy rodziną, wiec nawet jeśli to dziwnie by to wyglądało
Co prawda ja bym miał to głęboko gdzieś co inni myślą, ale ona jest dosyć wrażliwa. W każdym razie dziękuję Ci za pomoc, jutro zapewne napiszę |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Tutaj masz wyjaśnienie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie. Nie wydaje mi się, że to jest córka siostry Twojego ojca. Bo chyba nie odkrył byś jej w liceum o.O
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dowiedziałem się od mamy tyle, że jej i mój dziadek byli kuzynami.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Haha, gość ma łagodne wątpliwości, a tu już @gryx82 wyjeżdża z prawem kanonicznym dotyczącym małżeństwa. Litości. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Czyli jest to pokrewieństo powyżej IV stopnia? Czy to znaczy, że jest moja kuzynką czy nie? Bo już się gubie w tym.
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niemniej jednak jakiejkolwiek decyzji byś nie podjął, wasze pokrewieństwo nie ma już żadnego znaczenia. Jeśli dobrze liczę, to mieliście wspólnego przodka jakieś 5 pokoleń temu. Wasi dziadkowie mieli wspólnego dziadka, WOW Podsumowując, jesteś z nią spokrewniony tylko trochę bardziej niż z Czyngis-chanem.
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie. Rozmawiałem z mamą to sama nazwała to 5 wodą po kisielu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.